ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    09. Lipanj 2019. 12:17

Cure što čekate preglede ovaj tjedan - sretno!🍀🤞💗

Angie1205
    09. Lipanj 2019. 12:19

Grizli i meni je jucer zamirisala...mala ju jela,al
    sam odustala, nekako me strah jer sam citala sa mogu bit zarazene listerijom 😳
    Ne usudim se jesti takve stvari, sireve, jaja...mozda prevelik strah al dok god je sve ovak frisko mene je prpa 😏

lorija
    09. Lipanj 2019. 12:34

Nasty

Trudilice čestitam i sretno dalje, da bude sve po ps-u.
    Stelle hvala na info., svakako ću se prijaviti već ovaj mjesec, pa da krenem na trudničke u 9.mj.
    Lorija vidiš nisam razmišljala o tome da su možda dječaci malo jednostavniji od curica dok su mali.. dok ne uđu u pubertet😂
    S pubertetlijama radim, naravno sve ovisi o puno faktora.. I cure znaju biti problematične, a dečki dobri i obrnuto. Al daleko je pubertet još🤣

Kako bi stariji rekli, Ma sve je to do drustva. S kim si takav si 😂 
    Al vjeruj da su decki jednostavniji,podji prvo od sebe kao zena,nikad stati sa zahtjevima 😂😂😂 

lorija
    09. Lipanj 2019. 12:38

I danas sam tek iz kuce iznijela radosnu vijest. Na temu je doslo i ime,ja kad sam rekla da mi je lijepo Noel,muz odmah skocio i rekao - Pa onda mozes i na nasem jeziku Bozic 😂😦
    Imate li vi lijepih imena na prijedlog?

• petra31
    09. Lipanj 2019. 12:39

Pozdrav
    Trudna sam 9+1 
    Kako zivim na moru dabas bi na plazu
    Sta kazete?
    Dali se kupao netko vec u tako ranoj trudnoci?ili mozda bolje da sacekam jos malo?
    Strah me nekako

Lavica27
    09. Lipanj 2019. 12:40

Grizli da se mene pita ja bi je jela. Ne bi to moglo na tržište da je zarazeno a tipa ako osjecas grižnje savjesti zbog kvalitete namirnica koje odabires povremeno isto mislim da ne trebaš. Mi radimo svoje suhomesnate proizvode i jedemo domaće i više vjerujem tome jer znam sto je unutra i da je meso testirano prije svega. Isto tako si dopustim i tunu s vremena na vrijeme i tako sam u svakoj trudnoći. Možda grjesim i netko drugi nebi ni za živu glavu al zato svatko odlučuje po osjećaju. 

Lavica27
    09. Lipanj 2019. 12:40

lorija

I danas sam tek iz kuce iznijela radosnu vijest. Na temu je doslo i ime,ja kad sam rekla da mi je lijepo Noel,muz odmah skocio i rekao - Pa onda mozes i na nasem jeziku Bozic 😂😦

Haha lorija to je i moje za muškog😁 Otkad sam ga čula 😍

lorija
    09. Lipanj 2019. 12:49

Lavica27

lorija

Haha lorija to je i moje za muškog😁 Otkad sam ga čula 😍

Javi bas sta ti coek kaze za to ime 😂😂

annika
    09. Lipanj 2019. 12:51

Pozdrav svima, novim trudnicama čestitke
    Grizli ako ti se baš jako jede, ja bih pojela n atvom mjestu. već sam pisala da sam ja u prvoj trudnoći u prvom tromjesečju živila na prepečencima i pašteti. 
    Kod mene je mir i tišina, kćer otišla na rodjendan cijeli dan, a muž pobjegao sa sinom u grad pred mojom nervozom
    lagano dovršavam ručak i pripremam se za pregled sutra i nifty. zna netko koliko se čekaju nalazi niftyja?

[iimg]

Angie1205
    09. Lipanj 2019. 13:01

Mi imamo slicno ime za muskica...Noa...mada mm-u se svidja i i obliku Noah....
    Za curku sam ja predlozila Nora al obzirom da su mm-ovi u srcu zagorja, bojim se kak bi to tam zvucalo 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.