Aarauch nadam se da ti miom neće raditi nikakav problem. Bit ce sve okej i čestitam na urednom pregledu osim tog mioma ❤️
Crnokosa čestitam na dječaku i urednom pregledu ❤️

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Čestitam curkama na dobrim pregledima.
Evo ovo za posao ako vas imalo tjesi... Ja sam u nasadu mog pokusa, vani sparina, pici sunce, 35 stupnjeva... Od 6 na nogama... Imam da klimu u uredu al iducih 15 dana mi ne znaci nista. Moji nece moj pokus bez mene da ne zaj* nesto i sad fino cijeli dan brojim po terenu. Mislim da kad stignem doma da cu samo umrijet na krevet. 😩 Mislila sam da ce mi ipak biti lakse jer kao 9 mj je pa nece biti vruce al klinac przi i dalje. I jos sam do 17h danas. A ovaj skakavac moj skace li ga skace. Ocito se bebi svidja akcija cjelodnevna.
Dobila termin za anomaly scan 17.9. Valjda budemo onda saznali spol.

Sarita daj stavi ticker,stalno si računam u glavi koji si tjedan🙈
Sretno svima na pregledima!
Ja sam valjda danas zadnji dan od doma (radno)Pa koristim godišnji odmor,kod mene kaotično u ovo vrijeme kao i uvijek kad se svi vrate s g.o. al svi si zamjenjivi pa se ne zamaram s time… zapravo jedva cekam da poklopim laptop😁 A out of office sam namjestila na 2021. Godinu,koji filing🥳
Nemam pojma kako to staviti 🙈🙈🙈 al dok ne skuzim ako ti lakse tjedan manje nego ti 🥰
Aarauch ja sam usla u trudnocu sa jednim i pol miomom 🤣 Pola jednog su skinuli na operaciji,pola ostavili. Oni su relativno cesti i rijetko rade probleme u trudnoci tako da ne brini.
Meni je isto danas koma... sva sam usporena i n
Jos me trbuh muci. Sva sam napuhana... ne znam jel od probave ili imam kotrakcije. Onako trbuh ko da mi je tvrd dolje. Danas sam vec par puta osjetila bebu pa mi lakse 😉 Danas je nekako aktivan
crnokosa Čestitam 😄
Ja ne radim od početka trudnoće, zapravo još od postupka mpo, ali sam danas išla obaviti neke stvari i od tad me glava boli, baš sam kao da je voz prešao preko mene. I sad legnem, a ono oko mene sve kao da se ljulja, nisam pijana, biće da je pritisak 😂 Divim se vama koje radite, jer vani je užasno
Crnokosa čestitke na urednom pregledu i deckicu!
Moj isto nabija po mjehuru,imam osjećaj kad odem pisat da već moram ponovno🙄🙄🙄🙄
Grizli svaka ti čast kao i ostale cure s valungama na radnom mjestu! Samonezelje kao da opisujes moje vožnje do posla do prije 2 tjedna. Došlo mi da otvaram vrata u vožnji
Neće mi to faliti ni najmanje! Ja volim svoj posao,manje volim to kaj druga ekipa ne odredjuje svoj posao pa ja moram stalno ganjati...
Lorija, upisi me za anomaly scan 16.9.🥰

Cure evo me s pregleda sve je uredu s malcom, veliki je vec 1,500 a po tjednima bi trebalo da lupi u 1kg 😂
Tako da su naznake velike bebe tu 🤣🤣

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Hvala Vam 🤗😊
Sretno svima za nadalje i čestitam 😊
Ugodna vecer i ostatak dana!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji