crnokosa Čestitam 😄
Ja ne radim od početka trudnoće, zapravo još od postupka mpo, ali sam danas išla obaviti neke stvari i od tad me glava boli, baš sam kao da je voz prešao preko mene. I sad legnem, a ono oko mene sve kao da se ljulja, nisam pijana, biće da je pritisak 😂 Divim se vama koje radite, jer vani je užasno
Crnokosa čestitke na urednom pregledu i deckicu!
Moj isto nabija po mjehuru,imam osjećaj kad odem pisat da već moram ponovno🙄🙄🙄🙄
Grizli svaka ti čast kao i ostale cure s valungama na radnom mjestu! Samonezelje kao da opisujes moje vožnje do posla do prije 2 tjedna. Došlo mi da otvaram vrata u vožnji
Neće mi to faliti ni najmanje! Ja volim svoj posao,manje volim to kaj druga ekipa ne odredjuje svoj posao pa ja moram stalno ganjati...
Lorija, upisi me za anomaly scan 16.9.🥰
Cure evo me s pregleda sve je uredu s malcom, veliki je vec 1,500 a po tjednima bi trebalo da lupi u 1kg 😂
Tako da su naznake velike bebe tu 🤣🤣
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Hvala Vam 🤗😊
Sretno svima za nadalje i čestitam 😊
Ugodna vecer i ostatak dana!
Prije nego nadoknadim zaostatke htjela sam podijelit grozno iskustvo od jutros... Islasam na ogtt u dz u sisak i morala povest klince, curka je 8 god, malac ce u desetom mj 2 godine. Oboruzala se strpljenjem a njima, jbg, mobitele za nedajboze 🙈. Uglavnom, obavim prvo vadjenje i cekam da mi smuckaju onu ogavnu tekucinu i nekaj se naravno njih dvoje porjeckaju u cekaoni, a malac je dosta svojeglav i svoje nezadovoljstvo obicno izrazava bacanjem po podu i vristanjem, tj. plakanjem... Jbg, navikla, situaciju rijesim u roku od minute jer i jedan i drugi znaju da sa mnom nema bas sale 😂... Uglavnom, u cekaoni mi, jos jedna trudnica na ogtt-u imiram se ovako izraziti...stara, isfrustirana vjestica... U trenutku kad je ovaj moj poceo plakati, ona je zvala nekog... Ja sam malog uzela, posjelana klupu natrag, rekla dosta i malac je jos onak zacendrao kadli cujem ja JEL MOZE MALO TISE? Kak sam joj bila okrenuta ledjima, okrecem se a ona i dalje HALO, JEL MOZE MALO TISE? JELI? RAZGOVARAM, TISINA... 😳😳😳😳 Zene moje, u tom trenutku kad sam se ja okrenula (jos vidim ovaj moj se skamenio i samo fiksira nekoga, okrenem se, sjednem a ona uopce mene ne gleda nego bjesno gleda mog sina i pokazuje mu prstom tisina... Trk kad je vidjela moj pogled, se kao nasmijala kiselo i opet krenula zvat nekog. Ako ta danas nece imati 6 jecmenaca... Pa kaj se tak ponasa? Da se razumijemo, to njegovo plakanje, vristanje ja sam smirila u roku od minute max, nije da je to trajalo pol sata pa da je on maltretirao cijelu cekaonu... Ostala sam sokirana... Ja obicno kad sam u takvoj situaciji, na sve moguce nacine cu pokusat pomoci roditelju jer znam kaj znaci kad su klinci nervozni a eto nemam druge opcije nego ih vodit sa sobom... Klinci su bili super, dva i pol sata su sjedili u cekaoni, malo se igrali, malo gledali crtane na mobu i eto ja obavila to uz njih... A iskreno se nadam da ova baba nema unuke jer jadna ta djeca s njom.
url=https://lilypie.com][/url
Cure cestitam na urednim pregledima i jos jednom pisulincu!!
Petra, uff, bome babuskara..mogla se ona maknut negdje. Kako je tebi bilo nakon te glukoze?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta jedva sam ju zadrzala u sebi 🤢... Znala sam sta me ceka al svejedno... Jos onak topla otopina, 3 dcl pa daj me nemojte zezat, kaj ne moze manje toga. U prvoj kad sam radila to u petrovojznam da je bila ona mala plasticna casa, znaci nekih 2 dcl... Ovo je previse
Zvala sam dr, al u guzvi je pa mi je sestra samo rekla da je ovaj prvi ujutro, prije glukoze, opet povisen, al ovaj put 5,3 sto je bolje od proslih 6 🙈 i da cu morat na guk profil u bolnicu al to cu dogovorit u petrovoj kad u petak dodjem na pregled. Ipak nisam mogla i do endokrinologa danas za stitnjacu, to cu sutra, jer mi je bilo dosta 😣
Sutra opet s klincima, mozda sretnem babuskaru i u bolnici 😂😂😂😂
I jos nesto... Nije cak ni problem sto je njoj on zasmetao u tom trenutku jer je na telefonu pa ne cuje, ali nacin na koji je odreagirala i to prema njemu... Meni mozes svasta rec i necu se niti uvrijediti ni nista, al ne mozes tako prema klincima.
Aarauch nadam se da ce ti miom ostati iste velicine i nece smetati u trudnoci...
Crnokosa čestitam na jos jednom pisonji i urednom pregledu i kod Reserved.
RedFox nadam se da je ok prosao pregled i da uskoro ides kuci...🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji