Meni danas prvi radni dan nakon godišnjeg, imam osjećaj da mi je u uredu +45. Znojim se užasno i živčana sam kao pas i imam 7226 hitnih stvari za napravit a koncentracija 0 bodova. Mislim da cu se fino isplakat kad krenem doma, od nervoze
[/url
Kod mene je bar taman u uredu ako nista drugo haha, u srijedu idem na bolovanje ako bog da.. Ne da mi se vise, ovako je okej kad nista ne radimo, ali inace je prestresno i koma mi je nahodavanje po ovoj vrucini nakon posla do doma i po stepenicama u firmi🤦🏼♀️
Ma ja imam svoju firmu i kolegica i ja smo same, radimo apsolutno sve sto treba, posla bar za 4 ako ne i više al nema se para i jbg, u interesu mi je radit što duže, ne mogu pustit sve na njoj.. Al da mi se neda, neda mi se..nadam se da cu se uspijet uhodat kroz par dana jer ovo danas je stravično.
Inače planiram radit do 1.11, pa dalje od doma koliko budem mogla
[/url
Deedee bome je najteze imati svoj mali business. Imas daleko vecu satisfakciju nego mi koji radimo za druge, ali i daleko vecu odgovornost i u naosj drzavi je to sve skupa bas tesko. Drži se!
Opet ponavljam,divim se vama koje još radite pogotovo u neklimatiziranom prostoru na ovu vrućinu. Ja sam napokon malo odspavala kako treba al bome bi još mogla. Mislim da mi se malac negdje blizu mjehura smjestio,od jučer sam skoro rolu papira potrošila,ne znam koliko sam puta bila na wc..dok lezim ne tjera me al cim ustanem i hodam ajmo xD Ne vjerujem da je upala jer nemam nikakvih drugih simptoma a njega osjetim jako nisko kako udara i odmah me tjera na wc...sva sreca ne moram dns iz stana 😂
Kengurica tnx, a je, točno tako..nitko ti ne visi nad glavom i radiš u biti kako ti paše ali je jako jako stresno i teško i ima milijun administracije i aaaaa sljedeća tema 😂
Ma dobro vi ste ispred mene po tjednima dosta, a ne bi ni ja radila da ne moram.. Ja planiram ako sve bude ok do tad ic na porodiljni, tj. komplikacije u 27.tjednu
[/url
Ja danas mozda po prvi put imala totalno poludjeli reakciju hormona. Dosla u 7 na posao znaci prije vrucine, upalila klimu. I pocela se znojit. Znaci hormoni podivljali skroz. Sva se kao zrihtal ponedjeljak haljinica a mislim da se osjetim do hodnika 😷😂 veselim se sad ic doma kad je zbilja 32 stupnja. Otopit cu se 😂
A bebac me udara cijeli dan. Do sad ga skoro nebi ni osjetila na poslu, kad nes radim nisam ni obracala paznju. Al danas tulum od jutra. Valjda je i ojacao i svako malo se stiltam, totalno mi je to neobicno, nisam jos navikla sva se smijuljim ko glupaca 🙊😁
Ma ja sam sad sretna da sam na komplikacijama, a na pocetku mi tesko palo. Mislila da ce mi bti dosadno pa imala osjecaj beskorisnosti i placa mi ohoho manja, ali sad mi je to neopisivo drago. Tlak mi je toliko nizak da ne funkcioniram do negdje poslije podne.
Ja isto umirem na poslu bez klime, tko god je spominjao kišu i zahlađenje neka mi pošaaaljeeeeee
Curke, sretno na pregledima !
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji