Dobro jutro svima!
Prvo čestitke curkama na jučerašnjim pregledima, a sretno curkama koje su danas na redu!!
MSimic dobro nam dosla!!
Konačno kišaaaa!! Jutros ustala i došlo mi da zakurim kamin Baš je zafriškalo!
A mene takav grč probudio u lijevoj nozi, užas. Prije pola sam se okretala i jedva čekala da mm zazvoni alarm da ustanemo.
Tnx na info za Lidl, morat ću skoknut da vidim barem ima li što za mene, taman mi cure kreču u popodnevnu smjenu pa ujutro imamo vremena.
Sretno na pregledima cure!
Kengurica hvala na fotki,Pa stvarno ima super stvari! Uzet ću sigurno malu zimsku vreću, tajice i za trenirke moram vidjet da nisu ogromne onaj najmanji broj. A vidim i ovaj nastavak za kolica za drugo dijete je jeftin! Predobro!
Djevojke dobro jutro, i sretno nam pregledima!
Donesite nam lijepe vijesti!! 🥰🥰🙈🙈
U Zagrebu zahladilo, kako se lijepo spavalo cijelu noć!
Sretno svima danas!
Napokon kisa! Ja sam se nakon mjesec dana napokon naspavala 😁 skoro budilicu propustila kolko mi je bilo lijepo 🙈
Cure koliko Vase bebice imaju grama i koliko su velike?
29. Kad sam bila je imala 650g i 25cm ,doktorica kaze da je za 4 dana manja ,e sad molim vasa iskustva,24,5 dana mi je bilo tt,sad idem 12.9 na kontrolu pa budemo vidli ,dali ce biti mala ili to nema opce nikakve veze i postoji sansa da ja prenosim?
Hvala na lijepim željama, evo ja sam tek u 14 naručena, tko ce izdrzat do tad 😄
I bebolina i ja uzbuđene, noćas je cijelu noć imala party al tako me to nekako umirilo i baš sam uživala jer me samo lagano gurkala. Danas bi trebali potvrdit spol 😊
[/url
Ja sam bila U petrovoj, dobila čak i 3D slike. Mama bila samnom, mm radio, doktorica se jako trudila sve nam pokazati, pustila neko vrijeme srce da slušamo, itd.. I čekala sam cca 2 sata, ali na kraju, zadovoljna, jako zadovoljna.
Prijavljujemo sljedeći pregled 24.09., danas obavili jedan mini, nenadani, sve je super.
A 24.ćemo i UZV.🙈🥰
I da podijelimo lijepe vijesti sa vama, danas prvu večer u novom stanu spavamo!!!
Sve je preseljeno!!!! 🥰🥰🥰🥰🥰
Čestitke svima na urednim pregledima, skicam vas pomalo, ne stignem sve ispratiti, ali eto, tu smo!
A super! No to su vec tri iskustva iz Petrove, a nijedno sa Sv.Duha. Ja dosad uopce nisam cula srceko, ni u Danskoj na dva uzv ni ovdje kod moje gin, takav uzv ocito.. a slike isto imam samo od prva dva uzv-a, ova moja vec dva put nije imala papira za printanje. Kaj je tu je! Najbitnije mi je da bebac napreduje i da je na svakom pregledu sve ok, a u medjuvremenu dok cekam, da osjetim to slatko lupkanje.
Ps: cestitam na uspjesnom preseljenju, lakse se dise, pogotovo uz ovo osvjezenje nocas.
Sretno danas na pregledima!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro! Sretno svima na pregledima!
I mi smo se lijepo naspavali po ovoj kišici. Pravo osvježenjce.. Samo kaj mi je i sad tak lijepo pospano da bih najradije prostrla krevet na uredskom stolu..
Sortiraj odgovore
Najstariji