Sarita tako su meni rekli i za kiretazu i slijedeći porod odnosno carski da je najbolje da idem tamo gdje sam prvi put bila. Odlično za pregled ;)
Grizli,preživjela?
Mare nažalost... od svačega mogu hemici😣 Meni su i nan porodu dva izletila😖
Vec kad smo kod smjesnih videa. Jeste vidili sad nedavno kad s eonaj avion spustio na autocestu kod Rabne Gore pa su intervjuirali malog klinca. Dakle meni kad je dan los ja si samo to pogledam i nasmijem se do suza. https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/video-klinac-provalom-srusio-internet-fucka-se-njemu-za-dramu-s-avionom-kaka-mi-se-1352065/. Ne mogu nac na YouTube video osim ovoga, al mali mi je legedna. Djeca su preprejaka kako izvale.
Lavice preživljavam... Lezim i cekam da si dam injekciju pa da mogu ici spavat. I sutra ovo na novo! 🙄
Vec kad smo kod smjesnih videa. Jeste vidili sad nedavno kad s eonaj avion spustio na autocestu kod Rabne Gore pa su intervjuirali malog klinca. Dakle meni kad je dan los ja si samo to pogledam i nasmijem se do suza.https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/video-klinac-provalom-srusio-internet-fucka-se-njemu-za-dramu-s-avionom-kaka-mi-se-1352065/. Ne mogu nac na YouTube video osim ovoga, al mali mi je legedna. Djeca su preprejaka kako izvale.
Vidjela sam tog i potpuno razumijem klinca 😂😂😂😂 Briga me i da Lady Diana dođe s onog svijeta ak se meni piša 😂😂😂
Grizli baš mi je pričala neki dan frendica da joj je to od kolegice s posla mali. I da nije imala pojma dok nije vidjela snimku kasnije na tv-u da je to izjavio😂
Petra a kako tako rano na ogtt? Vidim da si 12 tjedana trudna.
A sto se tice zene u cekaoni, bolje da ne komentiram.
Ostale cure, cestitam na urednim pregledima.
Evo tu pada kisa, i sad si stalno mislim sta cu oblaciti od sad na dalje. Sad sam stalno bila u haljinicama. Dobila sam 2.5 kg al po odjeci mi se cini da je puuuuno vise. Trbuh je nekako buknuo. A ni noge ne zaostaju
Cestitke Sarita! U kojem si ti ono tjednu?
Cure koje ste vec imale onaj anomaly/anatomy scan (u bolnici), jeste dobile i kakvu slikicu? Kakav im je uzv na Sv.Duhu? Da li okrenu ekran prema vama, stede na rijecima ili sve lijepo objasne?
Jos razmisljam da li cu to obaviti kod moje gin ili se naruciti u bolnicu i da li da vodim ovog svog samnom.
Omerta, ja bila u petrovoj. Nikakva slikica, nista nisam vidjela, a cekala 2 sata! Bas je bilo bzvz. Sutra idem privatno, po drugo misljenje, i ide dragi sa mnom. Nadam se da ce ipak biti jedno znatno drugacije iskustvo.
Tnx Mustra, ma hoce sigurno! Gdje to idete?
Sarita, pa mi smo onda dan razlike.. Kad ti je termin? Meni 11.02. po zm.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
TnxMustra, ma hoce sigurno! Gdje to idete?
Sarita, pa mi smo onda dan razlike..Kad ti je termin? Meni 11.02. po zm.
12.02. 🥰 sluzbeni a nesluzbeni je kad mi dr zakaze carski 😊
Hvala cure! Eto, na istom mjestu dva potpuno razlicita iskustva.. ocito vas nisu dopali isti doktori. Ja spadam pod Sv.Duh pa mislim da bi me tamo slala. Mislila sam kroz neka 2 tjedna svejedno ici kod svoje gin na pregled pa onda obaviti i taj uzv. Ako budem zadovoljna, onda nema potrebe jos u bolnicu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji