Pozdrav drage moje curke,evo mene s pregleda...bebica fino napreduje,sve je u redu...nasao mi je miom na maternici s lijeve strane koji cemo pratiti,jos neke pretrage vezane za stitnjacu moram napraviti i ponovno kontrola 27.9.
Nadam se da su i ostali pregledni prosli uredno...lijepi pozdrav od mene
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Arauch bravo za pregled i nadam se ca miomnece utjecati na trudnocu.

Jutrooo cure. Sretno danas na pregledima.
Redrazveseli nas dobrim vijestima 😀
Jaivanpa imas aplikaciju Lidl,skini je pa si redovno prati tjedne ponude 😁
Iz mog nekog iskustva sad bi nekad trebala biti i baby ponuda 9-10mj i u 1.mj.
Frajla upravo sam se vratila od djecijeg doktora,vodila zvrka na cjepivo i btw saznala da nema nadoknade MMRV.
Imam ju ali nije jos izasao katalog za 09.09 pa zato pitam kako zna..

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja sam pokusavala poslati sliku svog nalaza s transfuziologije ali ne vidim da ga je ucitalo. Dakle, meni pise da sam B grupa, pozitivan rh faktor, coombsov test negativan...i ispod toga svega pise molim ict test u 26. i 35. tjednu...
I kad sam pitala doktoricu zasto ja to moram raditi, rekla je da se vidi kako se podudara moja i bebina krv...
Ne mislim da je to nesto toliko bitno ni strasno, al izgleda da nas je sve zbunilo...prvu mene jer sam +, a citala sam da je to obvezno samo za zene s rh -
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Juteo curke😊 eto i mene iz svjeta snova🤪
Sretno svima na pregledima danas😘
Citam ove zadnje stranice i bas sam sad zbunjola vezani za krvnu grupu i sve to😏
Znaci ako sam ja 0negativ i prva mi je trudnoca prvu inekciju dobijem tek nakon poroda? Netrebam onda nista prije?
Meni je ginekolog rekao buduco da sam rh regativna 0- kao i moj partner onda ne moram to primiti. A da je dragi rh pozitivan onda bi morala primiti...a ovako ce beba biti također rh negativna. Valjda je u pravu

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Buduci*

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ma kakv je sad to novi drek... rodila sam dvoje i sad odjednom sto novih testova ...

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Lavice i ostale mamice koje vec imate klince u jaslicama/vrticu,zanima me a cim ste obiljezili odjecu i ostali pribor? Flomaster ili naljepnice neke koje mnoge mame nesto spominju?
Lavice i ostale mamice koje vec imate klince u jaslicama/vrticu,zanima me a cim ste obiljezili odjecu i ostali pribor? Flomaster ili naljepnice neke koje mnoge mame nesto spominju?
Isuse ja sam procitala cime ste obiljezili djecu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pa rekoh sta je sad ovo 🤣🤣🤣🤣 Boze umirem od smijeha

Ovo je moj zadnji nalaz koji sam trebala napraviti, iako sam ga imala iz 10/2018. I trebat cu ga ponovit, iako sam Rh+ i IAT mi je negativan.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji