Buduci*
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ma kakv je sad to novi drek... rodila sam dvoje i sad odjednom sto novih testova ...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Lavice i ostale mamice koje vec imate klince u jaslicama/vrticu,zanima me a cim ste obiljezili odjecu i ostali pribor? Flomaster ili naljepnice neke koje mnoge mame nesto spominju?
Lavice i ostale mamice koje vec imate klince u jaslicama/vrticu,zanima me a cim ste obiljezili odjecu i ostali pribor? Flomaster ili naljepnice neke koje mnoge mame nesto spominju?
Isuse ja sam procitala cime ste obiljezili djecu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pa rekoh sta je sad ovo 🤣🤣🤣🤣 Boze umirem od smijeha
Ovo je moj zadnji nalaz koji sam trebala napraviti, iako sam ga imala iz 10/2018. I trebat cu ga ponovit, iako sam Rh+ i IAT mi je negativan.
Evo nasla sam.
https://www.amazon.de/Anpassbare-etikids-Etiketten-Kleidung-Kindergarten/dp/B07CVH4H8M
Tonkice hahha 😂😂😂 bome i mene si nasmijala.
Bok! Jupi za Lidl trudnički tjedan! Samo kaj bum ja morala uzet taj dan GO ak oću nać veličinu, jer to kod nas razgrabe sve dok dođem oko 4 s posla.. il bude mm kupoval trudničke traperice =).
Ja sam inače A-, i baš kad su mi utvrđivali KG sam pitala gin jel trebam ja sad šta radit u vezi toga, dostavit od muža Rh il neke inekcije primit i reko je da ne trebam niš. Da to ide nakon poroda ako treba u roku tih 72h. Na nalazu mi piše samo da nisu nađena antieritrocitna tijela..
Mene moje malo čudo tak lupa ovih dana. Sve mi je teško radit i koncentrirat se. Samo bih trbuh gledala! Al po noći spavam baš fino i niš ne osjetim da bi me probudilo lupkanje, samo kad moram piškit. A inače sam tvrdi spavač, pa možda ni ne osjetim ak se rita, al ipak se nadam da možda imamo slični bioritam, pa da bude bebica noćna spavalica..=)
Vidim sad da je u Lesnini do kraja mjeseca 20% popusta na baby program i 15% na AS.. Pa ak treba koja.. Na Lidlovoj stranici ak se predbilježite za lupilu newsletter dolaze vam kuponi za popuste na dječje stvarčice, pelene i to..
Juteo curke😊 eto i mene iz svjeta snova🤪
Sretno svima na pregledima danas😘
Citam ove zadnje stranice i bas sam sad zbunjola vezani za krvnu grupu i sve to😏
Znaci ako sam ja 0negativ i prva mi je trudnoca prvu inekciju dobijem tek nakon poroda? Netrebam onda nista prije?
Dobis injekciju samo ako ce bebe biti +... ako bude minus ne :-) ali da... nakon poroda
Cure ne brinite zbog ovih Rh grupa, ako vam doktori i ne daju uputnice za nesto to oni u slucaju potrebe naprave u bolnici za par minuta. Ja sam imala par dana stari nalaz krvne grupe i na hitnoj su mi jos jednom ponovili bez dame pitaju jel imamnslaz.... jer im je eto tako doslo.... onda se cude da nemaju love u zdravstvu kad bez veze ponavljaju testove 😂
Znaci nama je pao sustav na poslu jos u petak, tad sam jos bila na godisnjem, i jos nista nisu popravili, znaci od 8h samo sjedimo i cubimo na poslu i ne puste nas doma😂😂 Znaci uzas.. A trtica me boli za poludit, vise nit hodat nit stajat😤
Sortiraj odgovore
Najstariji