ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reserved123
    02. Rujan 2019. 19:05

Mikio a gledala sam za 28 tjedan je do kile beba 🤣
    Jest, plodnu vodu, cerviks, opseg glave, trbuha (bebinog Bogu hvala 🤣) i duljinu bedrene kosti mislim da nisam nista zaboravila

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

PetraB
    02. Rujan 2019. 19:59

miki0

Ajme Reserved kaj kila i pol vec?? Mi smo par tjedana razlike! Ajme bas me zanima sad u pon kolka je moja struca 🙈🙈
    Kak izgledaju pregledi nakon 24tt? Jel i dalje uzimaju mjere bebe, procjenjuju plodnu vodu..?
    Petra bez komentara… Ja bi joj vratila da nije u privatnom uredu i da ona svojim razgovorom ometa druge i nek izade ili bude tisa. Nebi joj ostala duzna 😜

mikio vjeruj mi da sam bila na rubu, al rekoh, djeca su tu, necu, Petra suzdrzi se... Al mislim da joj je moj pogled rekao i vise od rijeci 😂

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    02. Rujan 2019. 20:00

Petra B svaka tebi čast što je nisi oprala, mene izludjuje takve babe! Općenito babe koje imaju nešto za prokomentirati u vezi djeteta tipa " mislim da vam je gladno" 🙄🙄 "A kaj tak velika cura radi kolicima (1.5godina)" 🙄🙄
    Opa reserved, fina kilaza😁

• Sarita15
    02. Rujan 2019. 20:02

Vecer cure evo mene sa pregleda :) sve je ok beba i dalje mrvu veca za tjedne u kojima je ima 200grama i sve je super. Dufastone mi ne treba vise ni vaginalete i cini se da je DECKO al da nek ja bolje pricekam veliki uzv u bolnici da mi oni fino potvrde. To cu se naruciti sutra pa bi trebao biti kroz 2 tjedna a iduci pregled kod moje gin je 3.10.
    Svima cestitke na pregledima nek i dalje bude sve ok
    Petra meni se cini da neki neljudi totalno zaborave kako se malena djeca ponasaju a jos manje znaju reagirati. I bome im treba strest u facu. Moj isto je znao imat ispade nije birao mjesto ni vrijeme to bi trajalo minutu ako ali da mi je tko zucnuo bome bi me cuo jos da mi tako mrko u dijete gleda 😡 to je samo malo dijete a cekaonica nije ni mjesto gdje ce gospa obavljat privatne pozive u miru

MaRe
    02. Rujan 2019. 20:38

Čestitke svima na urednim pregledima 😊 Reserved tvoja beba dobro papa 😊
    Petra ne znam dal si kad vidjela onaj video di je zenska zakucala mob u pod drugoj dok je pricala..e tak bi joj ja pa bi joj bila tišina na javnom mjestu.
    Jao kako sam se ja prepala ..otisla sam na wc a dnevni i gace krvavi 😱 i onda skuzim da mi hemeroid iskocio i pukao,hvala bogu...pretjerala sam ovih 3-4dana...od sutra cu lagano..briga me nek je atomska u stanu,rijesit ce se vec...ovo me bas prepalo.

MaRe
    02. Rujan 2019. 20:42

https://youtu.be/8UrrnjLemeg nasla sam je 😂😂😂

Btw.mozda cu ispasti glupa al nisam dosad imala nekih problema i susreta s hemeroidima pa sam mislila da se pojavljuju samo od tvrde stolice..a mogu i od napora iskočiti?

Omerta
    02. Rujan 2019. 20:44

Cestitke Sarita! U kojem si ti ono tjednu?
    Cure koje ste vec imale onaj anomaly/anatomy scan (u bolnici), jeste dobile i kakvu slikicu? Kakav im je uzv na Sv.Duhu? Da li okrenu ekran prema vama, stede na rijecima ili sve lijepo objasne? 
    Jos razmisljam da li cu to obaviti kod moje gin ili se naruciti u bolnicu i da li da vodim ovog svog samnom.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Sarita15
    02. Rujan 2019. 20:59

Omerta 16+5 sam sad :) 
    Hvala za sad je decko kaze da bi mi se to mooozda moglo promjenit pa da ipak pricekam tj 4d u bolnici da mi potvrde 
    Necu ici u zg na taj minimalno invazivni cr jer posto imam na dogovoreni datum tu u Ri a ne na trudove mogu si tu odabrat dr koji mi je vec radio prvi cr i da je tako bolje jer zna sto je radio i da drugi carski obicno ide mrvicu drukcije od prvog...spominjala je priraslice i jos neku strucnu terminologiju nisam to popamtila 
    E i jedva mi povjerovala da osjetim bebu jer joj cudno posto je posteljica naprijed pa se tad kasnije osjeti ali onda je zakljucila da kako ne vidim da su mi vjerojatno sva druga osjetila jaca pa da u mom slucaju to moze biti...super zena. I beba divljala po trbuhu 🥰

PetraB
    02. Rujan 2019. 21:05

MaRe

https://youtu.be/8UrrnjLemeg nasla sam je 😂😂😂

Btw.mozda cu ispasti glupa al nisam dosad imala nekih problema i susreta s hemeroidima pa sam mislila da se pojavljuju samo od tvrde stolice..a mogu i od napora iskočiti?

😂😂😂😂😂😂 Isuse i boze, pisam... Predobra je... Sljedeci put hicem mob 🤣🤣
    Joj, hvala ti na ovome 🤗

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    02. Rujan 2019. 21:07

Pohvatala vas... 
    Reserved 😳😳😳 1.5kg! Fino napreduje znaci. Samo nek je bebica zdrava, a i te njihove procjene tezine ne moraju biti tocne inace.
    Sarita i Crnokosa cestitam na urednim pregledima. 
    Petra ja bi joj samo pokazala srednji prst! Obozavam te koji dodju negdje pa pricaju na mob kao da je cijeli svijet njihov.
    Mare mogu hemoroidi doc i od prehrane - papar, ljuto, crveno meso, naresci domaci, crno vino... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.