ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    02. Rujan 2019. 14:41

Kengurica tnx, a je, točno tako..nitko ti ne visi nad glavom i radiš u biti kako ti paše ali je jako jako stresno i teško i ima milijun administracije i aaaaa sljedeća tema 😂
    Ma dobro vi ste ispred mene po tjednima dosta, a ne bi ni ja radila da ne moram.. Ja planiram ako sve bude ok do tad ic na porodiljni, tj. komplikacije u 27.tjednu

[/url

DeeDee
    02. Rujan 2019. 14:43

28. Tipfeler ali no.. Imam jos do tad :D

[/url

mrgud_zg
    02. Rujan 2019. 14:44

Ja danas mozda po prvi put imala totalno poludjeli reakciju hormona. Dosla u 7 na posao znaci prije vrucine, upalila klimu. I pocela se znojit. Znaci hormoni podivljali skroz. Sva se kao zrihtal ponedjeljak haljinica a mislim da se osjetim do hodnika 😷😂 veselim se sad ic doma kad je zbilja 32 stupnja. Otopit cu se 😂
    A bebac me udara cijeli dan. Do sad ga skoro nebi ni osjetila na poslu, kad nes radim nisam ni obracala paznju. Al danas tulum od jutra. Valjda je i ojacao i svako malo se stiltam, totalno mi je to neobicno, nisam jos navikla sva se smijuljim ko glupaca 🙊😁

• Kengurica
    02. Rujan 2019. 14:45

Ma ja sam sad sretna da sam na komplikacijama, a na pocetku mi tesko palo. Mislila da ce mi bti dosadno pa imala osjecaj beskorisnosti i placa mi ohoho manja, ali sad mi je to neopisivo drago. Tlak mi je toliko nizak da ne funkcioniram do negdje poslije podne. 

Simbalija
    02. Rujan 2019. 14:46

Ja isto umirem na poslu bez klime, tko god je spominjao kišu i zahlađenje neka mi pošaaaljeeeeee 
    Curke, sretno na pregledima !

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Kengurica
    02. Rujan 2019. 14:47

E meni moj gnjecka mjehur, ali nemam cesti poriv mokrenju vec mi onako naglo dodje kao da ne mogu zadrzat i samo stane. Kaze dr da su noge dole i da je to zato. Ja ga sad zamisljam da unutra gacka kao nekad ono kad se grozdje gazilo.

• Sarita15
    02. Rujan 2019. 15:05

Ja sam doma dobra 2 tj i bome mi pase. Svim klijenticama sam oko vele gospe rekla da vise necu raditi nakon blagdana i da cu u renoviranne salona dok je beba mala pa se vidimo tamo 2021. 😂 znam da mi rizik i da cu izgubit neke ali sta sad ne mogu sa trbuhom i umorna radit kvalitetno i bok. Uhodat cu ja opet posao nije mi prvi put 😂 i jos si mislim pa ajde uzet koju ovako cisto da se okrecu novcici ali sad kako sam doma vidim da sam dobro odlucila. Prvo djeca i moj mir. Ali opet ja sam sama sebi sef i nemam zaposlenih pa je meni drukcije nego velikoj vecini. Recimo prijateljuca je u 31.tjednu trudnice i jos mora raditi cijeli 9ti mj a termin joj je krajem desetog. Drizete se sve vi koje ste na poslu nek prorade i klime i nek vas nitko ne ljuti 🤞 
    Ne mogu docekat pregled kako sati prolaze sve me vise toga boli i sve sam nervoznija 100 stvari mi se izvrtilo po glavi vec uuff 

Lavica27
    02. Rujan 2019. 15:18

Sarita daj stavi ticker,stalno si računam u glavi koji si tjedan🙈
    Sretno svima na pregledima!

Ja sam valjda danas zadnji dan od doma (radno)Pa koristim godišnji odmor,kod mene kaotično u ovo vrijeme kao i uvijek kad se svi vrate s g.o. al svi si zamjenjivi pa se ne zamaram s time... zapravo jedva cekam da poklopim laptop😁 A out of office sam namjestila na 2021. Godinu,koji filing🥳

samonezelje
    02. Rujan 2019. 15:20

mrgud_zg

Ja danas mozda po prvi put imala totalno poludjeli reakciju hormona. Dosla u 7 na posao znaci prije vrucine, upalila klimu. I pocela se znojit. Znaci hormoni podivljali skroz. Sva se kao zrihtal ponedjeljak haljinica a mislim da se osjetim do hodnika 😷😂 veselim se sad ic doma kad je zbilja 32 stupnja. Otopit cu se 😂
    A bebac me udara cijeli dan. Do sad ga skoro nebi ni osjetila na poslu, kad nes radim nisam ni obracala paznju. Al danas tulum od jutra. Valjda je i ojacao i svako malo se stiltam, totalno mi je to neobicno, nisam jos navikla sva se smijuljim ko glupaca 🙊😁

Znači ženo, ko da sebe čitam. Cijeli dan gladim trbuh i kreveljim se.. Neznam kaj si kolege misle..
    Klima je nafrljena jace neg dok su 3 u kancelariji imale valunge, jer je meni stalno vruće.. A još se vozim doma s kolegom u autiću bez klime, na kojem se neda prozor otvorit baš.. Dođem doma ko napacana svinjska nogica.

02. Rujan 2019. 15:24

Ženske da Vam javim pregled prošao super.
    Zdravi smo i bit će dečko 👶🏻
    Pa do 30.9. Opet pregled 🙂
    16+3 danas i +2 kg
    Pozdrav svima🙂🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI