ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    02. Rujan 2019. 14:47

E meni moj gnjecka mjehur, ali nemam cesti poriv mokrenju vec mi onako naglo dodje kao da ne mogu zadrzat i samo stane. Kaze dr da su noge dole i da je to zato. Ja ga sad zamisljam da unutra gacka kao nekad ono kad se grozdje gazilo.

• Sarita15
    02. Rujan 2019. 15:05

Ja sam doma dobra 2 tj i bome mi pase. Svim klijenticama sam oko vele gospe rekla da vise necu raditi nakon blagdana i da cu u renoviranne salona dok je beba mala pa se vidimo tamo 2021. 😂 znam da mi rizik i da cu izgubit neke ali sta sad ne mogu sa trbuhom i umorna radit kvalitetno i bok. Uhodat cu ja opet posao nije mi prvi put 😂 i jos si mislim pa ajde uzet koju ovako cisto da se okrecu novcici ali sad kako sam doma vidim da sam dobro odlucila. Prvo djeca i moj mir. Ali opet ja sam sama sebi sef i nemam zaposlenih pa je meni drukcije nego velikoj vecini. Recimo prijateljuca je u 31.tjednu trudnice i jos mora raditi cijeli 9ti mj a termin joj je krajem desetog. Drizete se sve vi koje ste na poslu nek prorade i klime i nek vas nitko ne ljuti 🤞 
    Ne mogu docekat pregled kako sati prolaze sve me vise toga boli i sve sam nervoznija 100 stvari mi se izvrtilo po glavi vec uuff 

Lavica27
    02. Rujan 2019. 15:18

Sarita daj stavi ticker,stalno si računam u glavi koji si tjedan🙈
    Sretno svima na pregledima!

Ja sam valjda danas zadnji dan od doma (radno)Pa koristim godišnji odmor,kod mene kaotično u ovo vrijeme kao i uvijek kad se svi vrate s g.o. al svi si zamjenjivi pa se ne zamaram s time... zapravo jedva cekam da poklopim laptop😁 A out of office sam namjestila na 2021. Godinu,koji filing🥳

samonezelje
    02. Rujan 2019. 15:20

mrgud_zg

Ja danas mozda po prvi put imala totalno poludjeli reakciju hormona. Dosla u 7 na posao znaci prije vrucine, upalila klimu. I pocela se znojit. Znaci hormoni podivljali skroz. Sva se kao zrihtal ponedjeljak haljinica a mislim da se osjetim do hodnika 😷😂 veselim se sad ic doma kad je zbilja 32 stupnja. Otopit cu se 😂
    A bebac me udara cijeli dan. Do sad ga skoro nebi ni osjetila na poslu, kad nes radim nisam ni obracala paznju. Al danas tulum od jutra. Valjda je i ojacao i svako malo se stiltam, totalno mi je to neobicno, nisam jos navikla sva se smijuljim ko glupaca 🙊😁

Znači ženo, ko da sebe čitam. Cijeli dan gladim trbuh i kreveljim se.. Neznam kaj si kolege misle..
    Klima je nafrljena jace neg dok su 3 u kancelariji imale valunge, jer je meni stalno vruće.. A još se vozim doma s kolegom u autiću bez klime, na kojem se neda prozor otvorit baš.. Dođem doma ko napacana svinjska nogica.

02. Rujan 2019. 15:24

Ženske da Vam javim pregled prošao super.
    Zdravi smo i bit će dečko 👶🏻
    Pa do 30.9. Opet pregled 🙂
    16+3 danas i +2 kg
    Pozdrav svima🙂🤗

samonezelje
    02. Rujan 2019. 15:25

super crnokosa! Sretno na dalje i čestitke na !

Aristea
    02. Rujan 2019. 15:29

Aarauch nadam se da ti miom neće raditi nikakav problem. Bit ce sve okej i čestitam na urednom pregledu osim tog mioma ❤️
    Crnokosa čestitam na dječaku i urednom pregledu  ❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    02. Rujan 2019. 15:37

Čestitam curkama na dobrim pregledima. 
    Evo ovo za posao ako vas imalo tjesi... Ja sam u nasadu mog pokusa, vani sparina, pici sunce, 35 stupnjeva... Od 6 na nogama... Imam da klimu u uredu al iducih 15 dana mi ne znaci nista. Moji nece moj pokus bez mene da ne zaj* nesto i sad fino cijeli dan brojim po terenu. Mislim da kad stignem doma da cu samo umrijet na krevet. 😩 Mislila sam da ce mi ipak biti lakse jer kao 9 mj je pa nece biti vruce al klinac przi i dalje. I jos sam do 17h danas. A ovaj skakavac moj skace li ga skace. Ocito se bebi svidja akcija cjelodnevna.
    Dobila termin za anomaly scan 17.9. Valjda budemo onda saznali spol. 

• Sarita15
    02. Rujan 2019. 15:41

Lavica27

Sarita daj stavi ticker,stalno si računam u glavi koji si tjedan🙈
    Sretno svima na pregledima!

Ja sam valjda danas zadnji dan od doma (radno)Pa koristim godišnji odmor,kod mene kaotično u ovo vrijeme kao i uvijek kad se svi vrate s g.o. al svi si zamjenjivi pa se ne zamaram s time… zapravo jedva cekam da poklopim laptop😁 A out of office sam namjestila na 2021. Godinu,koji filing🥳

Nemam pojma kako to staviti 🙈🙈🙈 al dok ne skuzim ako ti lakse tjedan manje nego ti 🥰

02. Rujan 2019. 15:43

Aarauch ja sam usla u trudnocu sa jednim i pol miomom 🤣 Pola jednog su skinuli na operaciji,pola ostavili. Oni su relativno cesti i rijetko rade probleme u trudnoci tako da ne brini. 
    Meni je isto danas koma... sva sam usporena i n
    Jos me trbuh muci. Sva sam napuhana... ne znam jel od probave ili imam kotrakcije. Onako trbuh ko da mi je tvrd dolje. Danas sam vec par puta osjetila bebu pa mi lakse 😉 Danas je nekako aktivan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.