ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    02. Rujan 2019. 10:46

Jutrooo cure. Sretno danas na pregledima.
    Red razveseli nas dobrim vijestima 😀
    Jaivanpa imas aplikaciju Lidl,skini je pa si redovno prati tjedne  ponude  😁
    Iz mog nekog iskustva sad bi nekad trebala biti i baby ponuda 9-10mj i u 1.mj.
    Frajla upravo sam se vratila od djecijeg doktora,vodila zvrka na cjepivo i btw saznala da nema nadoknade  MMRV. 

lorija
    02. Rujan 2019. 10:51

I da, kisa pada od sinoc 😂😂😂 smrzala sam se jutros u haljini. 

Omerta
    02. Rujan 2019. 11:05

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/besplatni-uzorci-i-pokoni-za-trudnice-2019-16908?page=3 
    Sad sam probala kliknuti na taj link za radosnicu, ali ni meni nista ne otvara.. cak ni ovdje dolje ispod gdje pise: "Za detaljnije praćenje događaja u životu svojeg djeteta, besplatno preuzmite svoju Bebimil radosnicu uz nekoliko klikova."
    https://bebimil.hr/savjetovaliste/infografike/infografika-moja-prva-godina-215/

Cudno da nece, treba ih kontaktirati..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

LoBi
    02. Rujan 2019. 11:08

Omerta

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/besplatni-uzorci-i-pokoni-za-trudnice-2019-16908?page=3
    Sad sam probala kliknuti na taj link za radosnicu, ali ni meni nista ne otvara.. cak ni ovdje dolje ispod gdje pise: "Za detaljnije praćenje događaja u životu svojeg djeteta, besplatno preuzmite svojuBebimil radosnicuuz nekoliko klikova."
    https://bebimil.hr/savjetovaliste/infografike/infografika-moja-prva-godina-215/

Cudno da nece, treba ih kontaktirati..

Meni su odg na mail da trenutno nisu u mogućnosti slati postom pa zato ni obrazac vise nije aktivan :(

Omerta
    02. Rujan 2019. 11:32

Mikio pa mogu ti ja poslati onda kad imam viška!  Kako preferiras, tiskom ili postom? Samo ne znam gdje cemo podatke razmjeniti, ovdje ne postoje privatne poruke?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

aarauch
    02. Rujan 2019. 11:46

Pozdrav drage moje curke,evo mene s pregleda...bebica fino napreduje,sve je u redu...nasao mi je miom na maternici s lijeve strane koji cemo pratiti,jos neke pretrage vezane za stitnjacu moram napraviti i ponovno kontrola 27.9.
    Nadam se da su i ostali pregledni prosli uredno...lijepi pozdrav od mene

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• Kengurica
    02. Rujan 2019. 11:52

Arauch bravo za pregled i nadam se ca miomnece utjecati na trudnocu. 

Aristea
    02. Rujan 2019. 11:59

lorija

Jutrooo cure. Sretno danas na pregledima.
    Redrazveseli nas dobrim vijestima 😀
    Jaivanpa imas aplikaciju Lidl,skini je pa si redovno prati tjedne ponude 😁
    Iz mog nekog iskustva sad bi nekad trebala biti i baby ponuda 9-10mj i u 1.mj.
    Frajla upravo sam se vratila od djecijeg doktora,vodila zvrka na cjepivo i btw saznala da nema nadoknade MMRV.

Imam ju ali nije jos izasao katalog za 09.09 pa zato pitam kako zna..

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mala.le.90.
    02. Rujan 2019. 12:07

Ja sam pokusavala poslati sliku svog nalaza s transfuziologije ali ne vidim da ga je ucitalo. Dakle, meni pise da sam B grupa, pozitivan rh faktor, coombsov test negativan...i ispod toga svega pise molim ict test u 26. i 35. tjednu...
    I kad sam pitala doktoricu zasto ja to moram raditi, rekla je da se vidi kako se podudara moja i bebina krv...
    Ne mislim da je to nesto toliko bitno ni strasno, al izgleda da nas je sve zbunilo...prvu mene jer sam +, a citala sam da je to obvezno samo za zene s rh -

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Aristea
    02. Rujan 2019. 12:09

iva4

Juteo curke😊 eto i mene iz svjeta snova🤪
    Sretno svima na pregledima danas😘
    Citam ove zadnje stranice i bas sam sad zbunjola vezani za krvnu grupu i sve to😏
    Znaci ako sam ja 0negativ i prva mi je trudnoca prvu inekciju dobijem tek nakon poroda? Netrebam onda nista prije?

Meni je ginekolog rekao buduco da sam rh regativna 0-  kao i moj partner onda ne moram to primiti. A da je dragi rh pozitivan onda bi morala primiti...a ovako ce beba biti također rh negativna. Valjda je u pravu

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.