ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    02. Rujan 2019. 09:52

Točkica37

Samo me zbunjujete sa ovim…ja sam ginu odnjela svoj nalaz krvne grupe iz prve trudnoce i nije rekao da ponovim. 0+ sam

Da i ja sam zbunjena. Ja sam A+ i mali i muz su A+ i sad me ovaj clanak totalno zbunio...nisam primila transfuziju krvi neznam ..na iatom mjestu pise i da treba nema veze ako si + i da svejedno treba provjerit...mene nikud nije slala

Omerta
    02. Rujan 2019. 10:17

Jutro! Sretno na pregledima danas!
    Mene od ranog jutra muci ova glupa alergija na ambroziju, najgore do sad, valjda je na vrhuncu, peludna prognoza je uzas danas i sljedecih dana. Surla zastopana, a curi ko ludo!!  Ne odvajam se od wc papira!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Kengurica
    02. Rujan 2019. 10:30

Omerta ja nocas crkavam od ambrozije. Isto najgora noc. Bas sam pisala doktoru da mi ipak nesto napise jer ne spavam.

DeeDee
    02. Rujan 2019. 10:32

Ma bila sam u Lidlu pa sam vidjela ispred na plakatu, samo sam na brzinu vidjela da ce bit tajice, traperice i neke jakne. Zurila sam pa nisam bas proucavala. a vjerojatno je vec katalog online, ne znam, guglajte neprehrana lidl 09.09. :) 

[/url

Aristea
    02. Rujan 2019. 10:40

DeeDee

Ma bila sam u Lidlu pa sam vidjela ispred na plakatu, samo sam na brzinu vidjela da ce bit tajice, traperice i neke jakne. Zurila sam pa nisam bas proucavala. a vjerojatno je vec katalog online, ne znam, guglajte neprehrana lidl 09.09. :)

Tnx..jos ga nema :) nadam se da imaju neke tunike ili majce...jer ako uzmem vecu velicinu obicne majce plivam u tome jer sam niska i imam kratke ruke haha🤭

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija
    02. Rujan 2019. 10:46

Jutrooo cure. Sretno danas na pregledima.
    Red razveseli nas dobrim vijestima 😀
    Jaivanpa imas aplikaciju Lidl,skini je pa si redovno prati tjedne  ponude  😁
    Iz mog nekog iskustva sad bi nekad trebala biti i baby ponuda 9-10mj i u 1.mj.
    Frajla upravo sam se vratila od djecijeg doktora,vodila zvrka na cjepivo i btw saznala da nema nadoknade  MMRV. 

lorija
    02. Rujan 2019. 10:51

I da, kisa pada od sinoc 😂😂😂 smrzala sam se jutros u haljini. 

Omerta
    02. Rujan 2019. 11:05

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/besplatni-uzorci-i-pokoni-za-trudnice-2019-16908?page=3 
    Sad sam probala kliknuti na taj link za radosnicu, ali ni meni nista ne otvara.. cak ni ovdje dolje ispod gdje pise: "Za detaljnije praćenje događaja u životu svojeg djeteta, besplatno preuzmite svoju Bebimil radosnicu uz nekoliko klikova."
    https://bebimil.hr/savjetovaliste/infografike/infografika-moja-prva-godina-215/

Cudno da nece, treba ih kontaktirati..

LoBi
    02. Rujan 2019. 11:08

Omerta

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/besplatni-uzorci-i-pokoni-za-trudnice-2019-16908?page=3
    Sad sam probala kliknuti na taj link za radosnicu, ali ni meni nista ne otvara.. cak ni ovdje dolje ispod gdje pise: "Za detaljnije praćenje događaja u životu svojeg djeteta, besplatno preuzmite svojuBebimil radosnicuuz nekoliko klikova."
    https://bebimil.hr/savjetovaliste/infografike/infografika-moja-prva-godina-215/

Cudno da nece, treba ih kontaktirati..

Meni su odg na mail da trenutno nisu u mogućnosti slati postom pa zato ni obrazac vise nije aktivan :(

Omerta
    02. Rujan 2019. 11:32

Mikio pa mogu ti ja poslati onda kad imam viška!  Kako preferiras, tiskom ili postom? Samo ne znam gdje cemo podatke razmjeniti, ovdje ne postoje privatne poruke?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI