Evo i mi vam se priključujemo napokon,nakon skoro godine dana negativnih testova.
Nasty to ti je vise standardni trening za trudnice + vjezbe disanja zadnjih 5 minuta, al na porodu bude skroz korisno. Dosta je ici 3 mjeseca prije, ali nisam sigurna kolika je guzva pa se treba vjv najaviti.
url=https://lilypie.com]
Bit ce ova ludi tjedan prepun pregleda! 🤞 Da svima bude sve kako treba!
Trudilica čestitam
Hvala Grizli i tebi također,baš sad čitam malo unazad pa vidim da si i ti tu 😍😍 Koliko si trudna?
Nasty imam djecaka, Prva je bila neuspjesna trudnoca.
Ne zvucis nezrelo,svaka od nas u sebi ipak za malu nijansu prizeljkuje vise M ili Ž
Ja evo opet bi M,razlog sto mi se cini da su jednostavniji 😂😂😂 inace rado prihvacam naravno i Ž.
Grizli da prijavim i ja svoj strah. Jos pregled nije obavljen,smatram da nemam sta trazit tamo u 6,tt
I sta bude bit ce,na to ne mogu utjecati nikako. Zato sam se opustila i čekam.
Cure kojima se blizi pregled u pon,ja vam od srca zelim da bude sve u redu i na mjestu ❤
Evo i mi vam se priključujemo napokon,nakon skoro godine dana negativnih testova.
Čestitam 😄😄😄
Hvala Grizli i tebi također,baš sad čitam malo unazad pa vidim da si i ti tu 😍😍 Koliko si trudna?
Da da tu sam. 7+1 sa trudna.
Dobro jutro cure!!
Trudilice cestitam od ❤️ i da trudnoca bude skolska do samog kraja!! 🥰
Ja opet ko 🦉vec kafenisem naveliko! Starija danas ima turnir a ja bez auta i nema sanse da idemo pjehe...daleko je i prevruce je, ide sa trenericom...a manja i ja odmaramoooool 🤪
Danas nis ne kuham, ostalo pohanog za jos tri rucka...i danas smo kod sveki na rucku tak da sam oslobodjena 😉
Dobro jutro!
Koja aktivna grupa, baš mi je zanimljivo sve to čitati. Samo mi je teško popamtiti detalje o svakoj jer nas je tako puno.
Puno pregleda ovaj tjedan, sretno svima.
Ja u srijedu imam Nifty, sad će strah i nervoza krenuti. A tek dok budemo čekali rezultate, uh!
Ja nekako vjerujem da nosim dečka, jednostavno sam imala viziju jedno jutro. Pa je dragi odmah smislio ime i sad tako zovemo trbuh.
Već imam sina i naravno da bih htjela curicu, ali mislim da je opet pišonja.
Mi pozvani u svatove 13.7., kako će nam vrućeeee biti. Nadam se da ću stati tad još u neku od haljina koje imam. Za svatove u 9. mj. ću definitivno morati nešto kupiti.
Stvarno nas ima..al neka nas i bebica 🥰
Ja nemam nikakav predosjecaj al svi imamo zelju za bracom, a sad hoce bit pisonja ili ce nas seka iznenadit...vidjet cemo. I mi vec imamo ime za bracu...mada mladja curka svaki dan busu zove drugim imenom pa nam vec tesko pohvatat 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji