Nama je pregled u četvrtak, a u petak nifty. Ne mogu dočekati...
Uvijek u istom tjednu nekako imamo puno pregleda 😊
Jutro!
Stvarno je puno pregleda ovaj tjedan, i moj je sutra. Klackam se izmedu nervoze i uzbudenja, standardno. Tek je sutra popodne 😭
Ja nemam bas predosjecaj oko spola, vise zelje. A i to se mijenja haha. Bilo bi lijepo imati deckica/e a opet mi se na dane cini da bi bilo super biti mama 4 cure 😎
Muz se nada deckicu, cure bi i sestru i brata. Vidjet cemo ☺️
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Jutro cure 🖐🏻
Baš nas se fino skupilo 🥰
Bome ste poranile. Ja sam napokon počela spavati fino, bez buđenja i ružnih snova.
Sretno na pregledima, bit će sve dobro. Ja sam na svaki pregled, 3 do sada, išla s takom tremom 🙈
Ja se nekako nadam curici i kad to kažem pred dečkom on se malo naljuti i kaže da će biti beba živa i zdrava 😍
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Mm se nada da je curica 😁 a meni je po onoj vasoj metodi sa slike sa uzv izgleda ko decko. Al ustvari stvarno nemam zelje. Ovo mi je prva trudnoca i voljela bih u buducnosti imati jos djece pa stvarno nemam zelja. A s obzirom na strah od svega nekak se jos nisam do kraja ni povezala s tim pa nemam apsolutno nikakav predosjecaj 🙈
Livia bas si to dobro opisala,klackalica izmedju nervoze i uzbudjenja! Mi bi u utorak trebali cuti srce,vec sad nemogu dočekati!
Nama je hladna najavila da je seka u pitanju pa me zovi zanima šta će biti😂
Sretno svim curama koje idu na pregled ovaj tjedan. :)
Ja sam na redu za 2 tjedna. Na prošlom pregledu obavila probir, rezultati super, tako da sada idem dalje. Spadam među vas koje ulovi strah prije pregleda, tako da vas razumijem. :)
Imam dečka i ovaj put bi voljela isto. :)
Muž bi curku. Neću ni pisati onu klasiku, bitno da je sve ok. To se podrazumijeva. ;)
Livia tocno to ko na klackalici da sam. Meni sta se spola tice je svejedno sto bude bit ce. Htjela bi i kcer i sina pa sad sto nam se posrecilo. Uhvatim se kako zamisljam da kupujem haljinice ili traktorcice. Tako da ni podsjesno nemam afinitetr ocito. Muza sam zezala da ce biti ili decko koji ce plesat balet i sminkat se ili curka koja ce trenirat nogomet i biti razbijac po kafanama.
Cure znam da se pisalo al ne mogu nac na kojoj stranici. Meni se jede pasteta argeta. Jel to preveliko zlo ili si mogu dopustiti taj luksuz danas za veceru? 🤔
Hvala Grizli i tebi također,baš sad čitam malo unazad pa vidim da si i ti tu 😍😍 Koliko si trudna?
Cestitam ❤❤
Trudilice čestitam i sretno dalje, da bude sve po ps-u.
Stelle hvala na info., svakako ću se prijaviti već ovaj mjesec, pa da krenem na trudničke u 9.mj.
Lorija vidiš nisam razmišljala o tome da su možda dječaci malo jednostavniji od curica dok su mali.. dok ne uđu u pubertet😂
S pubertetlijama radim, naravno sve ovisi o puno faktora.. I cure znaju biti problematične, a dečki dobri i obrnuto. Al daleko je pubertet još🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji