ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    08. Lipanj 2019. 21:41

Nasty

lorija

Nasty

lorija

AnnA

Cure, hvala na odgovorima :)
    Pokušati ću biti opuštena a gin svakako pitam za vježbanje.
    Nego, ja uopće nemam mučnine. Ne znam dal da se radujem ili brinem

Nemam ni ja. Raduj se 😁 mucnina ti nije nikakvo mjerilo za uspjesnu trudnocu,sve je to individualno.

To je spas! To ustvari znači da dobro podnosiš navalu hormona. Iako je sve individualno i iste žene recimo u prvoj trudnoći nemaju mučnine a u drugoj imaju i sl.

Meni treca bez mucnina 😁

Ti si se očeličila💪😂
    Meni prva bez povraćanja iako imam povremeno mučnine i gađenje prema hrani, ali ništa previše.. Pa mi je i to ogroman uspjeh..

Onda ocekujes pisonju malog 😂😂
    Da se vratim na bapske. Ako povracas zensko nosis,ako nisi onda je musko 😂😂
    A isto tako i za pristice,ako imas pristice zensko nosis jer tzv.curice uzmu svu ljepotu od mame 😂😂😂

Angie1205
    08. Lipanj 2019. 21:44

Ja sam pristava a ne povracam...kaj ja onda nosim?? 😂😂

Angie1205
    08. Lipanj 2019. 21:46

U prve dvije trudnoce skoro nikakve mucnine, u 1.tr.ten mi bio savrsen, kao i kosa i nokti, slicno u drugoj...obe cure.
    Sad ne povracam, pristava sam, dlakavim doslovno pol sata nakon brijanja....ja sam pomutnja ziva 🤪

Livia
    08. Lipanj 2019. 21:48

Moje cure prkose bapskim pricama 🤣

Nisam povracala ni u jednoj trudnoci. Samo prolazne mucnine ali nista strasno. Ten je losiji ali drzim ga pod kontrolom preparativom. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Nasty
    08. Lipanj 2019. 21:53

Stelle ma da moram jer neću znat šta trebam radit kad dođem rodit😂 Koliko dugo traju te standardne vježbe za trudnice? I u kojem mjesecu se krene? 

Nasty
    08. Lipanj 2019. 22:11

lorija

Nasty

lorija

Nasty

lorija

AnnA

Cure, hvala na odgovorima :)
    Pokušati ću biti opuštena a gin svakako pitam za vježbanje.
    Nego, ja uopće nemam mučnine. Ne znam dal da se radujem ili brinem

Nemam ni ja. Raduj se 😁 mucnina ti nije nikakvo mjerilo za uspjesnu trudnocu,sve je to individualno.

To je spas! To ustvari znači da dobro podnosiš navalu hormona. Iako je sve individualno i iste žene recimo u prvoj trudnoći nemaju mučnine a u drugoj imaju i sl.

Meni treca bez mucnina 😁

Ti si se očeličila💪😂
    Meni prva bez povraćanja iako imam povremeno mučnine i gađenje prema hrani, ali ništa previše.. Pa mi je i to ogroman uspjeh..

Onda ocekujes pisonju malog 😂😂
    Da se vratim na bapske. Ako povracas zensko nosis,ako nisi onda je musko 😂😂
    A isto tako i za pristice,ako imas pristice zensko nosis jer tzv.curice uzmu svu ljepotu od mame 😂😂😂

Moja Lorija prema bapskim pričama ispada da je pišonja i prema onoj RedFoxinoj ramzy teoriji. A uskoro mi stiže nifty nalaz pa sam označila da bi htjela znati spol.. Znam da ovo zvuči nezrelo skroz sa mojih 38 a ja se isto mrvicu više nadam curici samo zato jer sam ja žensko.. ajme da me muž čuje.. A voljet ću ga jednako ako je muško šta ću🤣🤣
    I ti čekaš onda pišonju? Koliko djece imaš? Jesu cure ili dječaci?

Nasty
    08. Lipanj 2019. 22:14

Angie1205

Ja sam pristava a ne povracam…kaj ja onda nosim?? 😂😂

Angie tebi je muško zbog dlaka🤣🤣

Grizli
    08. Lipanj 2019. 22:20

Anna znaci i ti imas ovih dana strahove. Sretno ti!
    Hrabrica i Nasty joj hvala vam, ma ja sam stalno skroz pozitivna, al nekako onaj osjecaj zabrinutosti da je sve u redu. Do sad su mi uvijek uzv bili lose iskustvo pa nekako malo se ne mogu otet strahu kad pomislim, al opet jako se radujem tom pregledu i puno ocekujem od njega imam osjecaj. 
    Sofi boze svasta sto ti doktori si dozvoljavaju pa moje je ako cu ja dat objavu na jumbo plakatu. I to strasenje zena mi je isto top, a malo pozitive ga ne bi ubilo samo da zabrine zenu. Mislim ne volim ni one sto nose roze naocale i sve uljepsavaju nego daj reci kako stavri stoje al sa dozom empatije.
    Lavica bas me smeta sto ljudi npr nece niko rec ako imaju spontani. Ja najvise nisam rekla ljudima okolo iz vrlo sebicnog razloga jednostavno uzivamo u saznanju da sam trudna a da okolina ne zna jer ne trebaju nam sad prodike price i hrpa savjeta od onog jedes za dvoje, nikud nemojte putovati do moras lezat balzamirano... Ovako uzivamo i radimo sto nas je volja i ono za sto ja osjecam da mogu bez pritiska i 200 puta na dan pitanja kako si. Ja bez problema sa svima mogu podjeliti da sam imala spontane i da je moja trudnoca ivf neki ko da se toga srame a to nije sramota nego dokaz da smo mi zene jake! 

mrgud_zg
    08. Lipanj 2019. 22:32

Ajme kolko pregleda u ponedjeljak , hrpa nas je. Ja isto idem. I ako je sve i dalje u redu onda u produzetku idem na panoramu. 
    Ja sam usla u trudnocu s viska kila i bojim se da cu do poroda bit ko kit. Mi smo se prosle godine zenili i tad sam kolko tolko pazila al zadnjih mj se bas opustila i udebljala. Nebi skodilo da sam s 5 kila manje usla u trudnocu. A bilo mi je jaaako zlo u pocetku i samo mi je hrana pomagala. I apsolutno znam da ne trebam jest za dvoje, al meni tolko krulji u zelucu, budem u vise navrata dnevno tolko gladna da je to za izludit 🙈😁

Lavica27
    08. Lipanj 2019. 22:56

Mrgud ja sam u utorak na pregledu🤞 Al čekamo prvo vaše izvještaje! 
    Ja sam sklona debljanju i jako moram paziti što jedem. Za prvu sam se pripremila i smrsavila 8-10kg prije T i mislila sam kako sam sklona dobit ću 30kila što posto,na kraju super ispalo, dobila 9 kg, tih 9 je otišlo odmah obzirom na neke komplikacije iza poroda. U drugu T sam isla s isto kg kao u prvu i do 12tt sam dobila 2-3kile. Kako je bio spontani ja se nikako u ovih 6mj vratiti nazad na kilazu. Znam da zvuči bezveze 2-3kg,Imam ja viška 7-8 al me iritiraju. Sad sam ostala s tim viškom trudna pa Bože pomozi do kraja😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.