Maj4 isss jakoo mi je zao,cak sam pocela i plakati ,tvoja beba je ko moja :( drzi se ,znam tesko je isplaci sve sto se da isplakati,ali na kraju kroz sve sto prolazis bit ces jako lijepo nagradena,vrijeme lijeci rane,drzi se zeno s mislima sam uz tebe 😘❤️
Boze sta je danas. Evo tocno me presjeklo opet. Iskreno mi je zao na gubitku. Neznam sto drugo reci evo...
Pa opet kazem evo nikad mi se te trudnoce nisu cinile tako krhke...😥😥😥
Moj najveci strah je to a vjerujem da nisam jedina
Bas bas tuzno....
Maj4 ajme kakav šok. Isplači se draga ženo i okruži ljudima s kojima ti je ugodno, nemoj biti sama. Ne mogu zamisliti tugu i nevjericu koju osjećaš. Grlim te.
Maj4 ne bih to nikome pozelila, jako mi je zao. Sve umiremo od straha na tu pomisao...
Ajmo cure moramo biti hrabre i gledati pozitivno, ovo nas sve potrese i prepadnemo se za svoje bebe...
Ali to nije rjesenje, dajmo sve od sebe da ne zivimo u strahu, bodrimo se lijepim mislima i porukama💙
Maj4 volimo te i drzi se!!
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
a daj pa ne vjerujem šta je ovo danas...Maj4 neopisivo mi je žao, drži se, mislimo na tebe
Kad pomisliš da si siguran pročitaš nešto ovako bolje ni ne čitati
Maj4 ajmeee 😦😢 ne znam sta reci. Nek ti ovo sad prode sta je fizicki bezbolnije moguce. I saljem svu podrsku i zagrljaje💜😢😢 kakav strasan dan...
Sortiraj odgovore
Najstariji