Joooj, sok! Jako mi je zao Maj 😢 nemam rijeci utjehe, samo more snage i zagrljaja..
Jos uvijek sam u nevjerici zar je to moguce u tim tjednima, kako kazu "sigurnim"... drzi se! 😘❤
Koji šokovi danas!!! Da ne povjeruješ... i kako se onda opustiti.. ni nakon 12 ni nakon 20 tjedana.. prestrasno!!! Ne znam sto drugo reci, nema utjehe za ovako nesto.. Maj4, drzi se.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ajme Majo! Tako mi je zao neopisivo.. Saljem ti kao i sve puno misli podrske, jer utjehe sigurno nema..

Maj4 znam sto prolazis, budi hrabra i zelim ti da porod prode fizicki najbezbolnije moguce. Misli na to da je tvoja beba imala prekrasan zivot i da te sad cuva s neba. Ceka te neka druga djevojcica ili djecak kojem ces biti mama, a koji ce imati andela cuvara.
Maj4 isss jakoo mi je zao,cak sam pocela i plakati ,tvoja beba je ko moja :( drzi se ,znam tesko je isplaci sve sto se da isplakati,ali na kraju kroz sve sto prolazis bit ces jako lijepo nagradena,vrijeme lijeci rane,drzi se zeno s mislima sam uz tebe 😘❤️
Boze sta je danas. Evo tocno me presjeklo opet. Iskreno mi je zao na gubitku. Neznam sto drugo reci evo...
Pa opet kazem evo nikad mi se te trudnoce nisu cinile tako krhke...😥😥😥
Moj najveci strah je to a vjerujem da nisam jedina
Bas bas tuzno....
Maj4 ajme kakav šok. Isplači se draga ženo i okruži ljudima s kojima ti je ugodno, nemoj biti sama. Ne mogu zamisliti tugu i nevjericu koju osjećaš. Grlim te.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji