Ja cu izluditi..evo 20 do 5 ja oka nisam jos sklopila...valjda mi se sve nakupilo i sad ta selidba ujutro...ne znam ni sama. Al barem malac lupka pa me to smiruje...kontam da cu dok svane biti za ništa cijeli dan..ak nista drugo možda odspavam u kombiju na putu 😴😴
Maj4 žao mi je jako Brz oporavak ti želim
MaRe ako te šta tješi, i ja sam budna od 5 a zaspala oko 1. kćer mi kašlje ko malo magare, ustajem se pa joj dajem sirup, kapi, mažem s nekom kremom
[iimg]
Jutro cure! Jucer je bas bio tezak dan na forumu. Nsdam se ds je sad kraj svim lošim vijestima 😀 Šalje pozitivne vibre 💪
Ajme Maj4 toliko mi je zao. Stvarno neopisivo zao. Nadam se da si bar fizicki dobro i da ces se odmah oporaviti. A ovo drugo, kao sto su cure rekle, doci ce s vremenom.
Evo da stane podobniku u obranu haha datum na nalazu is postojne je jucerasnji. Izgleda da su oni malo kiksali.
Ja jos uvijek ne osjetim malca. Stvarno se nadam da ce to biti uskoro.
Komentirale ste kako su trudnoce prije bile drugacije i kako vam danas znaju reci da dramimo itd. Sto se toga tice moja mama nije takva. Prije mene je imala spontani (i tada ju nisu stedili, svi su joj govorili p nisi invalid bla bla a ona se nije bas osjecala dobro). A sa mnom je bila na mirovanju i na tabletama. Tako da cim sam ostala trudna mi je rekla neka se ne forsiram i neka ne slusam druge. A kad smo vec kod moje mame, evo 3 dana je tu i ne mogu reci da se najbolje slazemo haha
GrizliKad kažeš zgrušavanje krvi, jesu li to u pitanju trombofilije? I znaš li imaju li kakve veze sa tim proširene vene na nogama, popucali kapilari?
jutro cure😉
Ja imam prosirenu venu na jednoj nozi koja mi je sad iskocila u trudnoci ali mislim da to nema nikakve veze sa trombofiljiom u trudboci. To je druga dijagnoza. Inace..mazem je sa Liotonom stalno tako da nije vise bolna a i carapu sam narucila bas ce mi danas doci.
Mene zeza nadutost i to mi se cini da bas imam usporenu probavu i navecer ne smijem nista jesti inace minse sve napuhne oko zeluca ko da sam trudna 7 mjeseci😝
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Trombofilija je autoimuna bolest, mislim da nema veze s venama...
Cure molim brzo savjet, dobila sam hemeroideee, kako da brzo rijesim taj vrag?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Trombofilija je autoimuna bolest, mislim da nema veze s venama…
Cure molim brzo savjet, dobila sam hemeroideee, kako da brzo rijesim taj vrag?
Imas kreme i masti na biljnoj bazi a za faktu ti nisam sto posto sig jel se smije u trudnoci. Imam ih i ja al ne smetaju me zasada. Ne jedi jako zacinjenu hranu i tesku. Meni ne pase zbog probave ionako takva hrana pa me vjerojatno ni ne smetaju jer pazim.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro curee
Suosjecam se s vama koje ne spavate,jer sam i ja jedno vrijeme bila takva. Ono doslovno ti s*ebe dan.
Mala netko je vec posao o tome, da ga je spasilo ulje. Mislim da je bila rijec o kantarionovom.
Lunice pijem inace samo vodu,a u slucaju nadutosti posebno navecer uzmem mineralne i stvarno pomogne. 😊
Hvala vam...kupit cu kantarionovo ulje jer sam vidila na guglu da je spasavalo trudnice.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji