Maj4 ja ne mogu vjerovat da se to u tako odmaklim tjednima moze dogodit! Samo stalo srce??? Tek kad ovak nesto procitam shvatim da nikad ne mozes bit siguran da je sve uredu. Nadam se da ce to sto bezbolnije psihicki i fizicki proc i da ces prebolit tugu sto bezbolnije 🙏🙏
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ja sam izvan sebe… Još nisam čula u ovom tjednima da stane srce! Maj4 strašno strašno nemogu zamisliti tvoju bol…u šoku sam. Znam da ti ništa pametno nemogu reći i ništa te neće utješiti. Nadam s e da će naći razlog. Drži se…💔
Joj lavice ja se ovako ovoga najvise plasim, jer je od moje najbolje drugarice kolegica imala istu situaciju, otisla zena na redovan pregled i stalo srce nažalost 😞. Meni moja Monika to ispricala neposredno prije nego ću saznati da sam ja trudna. I nikako se ne osjećam prijatno, niti cu do kraja. Trudim se biti pozitivna ali je vrlo tesko jer je meni samo u glavi da rodim da prodje ovaj stres.
Hvala vam cure ❤ ja udarce nisam ni osjetila, osjetila sam meskoljenje ne znam kako bi to objasnila.
Kaže da je malo poslije prošlog pregleda, koji je bio prije 4t, stalo s razvojem.
Dok doktorica koja me primila u bolnicu kaže da se od 17tt do 20tt već slabije razvijalo. Ali sad preko uzv ne mogu ništa reći. Sutra će mi najvjerovatnije inducirati porod, a plod će poslat na analizu da vide uzrok.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Maj4 ja sam u šoku, iskreno mi je žao...neznam što reći uopće....
Sada ti želim da za tebe sve prođe što brže i bezbolnije, i psihički i fizički da ostaneš jaka....drž nam se
Maj4 ja sam u šoku... tako mi je žao, u tako odmakloj trudnoći... tu nema riječi utjehe 😥😥😥
Budi hrabra i snažna, imam osjećaj da jesi...
Neka ti sve prođe sto bezbolnije i brže, bar fizički...
Mislim jako na tebe i na sve cure kojima je danas posebno loš dan...😢
Joooj, sok! Jako mi je zao Maj 😢 nemam rijeci utjehe, samo more snage i zagrljaja..
Jos uvijek sam u nevjerici zar je to moguce u tim tjednima, kako kazu "sigurnim"... drzi se! 😘❤
Koji šokovi danas!!! Da ne povjeruješ... i kako se onda opustiti.. ni nakon 12 ni nakon 20 tjedana.. prestrasno!!! Ne znam sto drugo reci, nema utjehe za ovako nesto.. Maj4, drzi se.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ajme Majo! Tako mi je zao neopisivo.. Saljem ti kao i sve puno misli podrske, jer utjehe sigurno nema..
Maj4 znam sto prolazis, budi hrabra i zelim ti da porod prode fizicki najbezbolnije moguce. Misli na to da je tvoja beba imala prekrasan zivot i da te sad cuva s neba. Ceka te neka druga djevojcica ili djecak kojem ces biti mama, a koji ce imati andela cuvara.
Sortiraj odgovore
Najstariji