ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    30. Kolovoz 2019. 16:00

Lala27

AnnADivne vijesti, čestitam ❤️ Nisam ni sumnjala, znaš da ovdje kod nas statistika ne važi 😄

LaviceSuper za pregled, dođe to sve na svoje, malo nas nasikiraju, ali opet se sve popravi.

Nasty Tako će i kod tebe na sledećem pregledu plodna voda, nemoj se brinuti

Hvala ti draga, ma bit će sve to dobro, mora!😃

• Sarita15
    30. Kolovoz 2019. 16:08

Cure bravo za uredne preglede i dobre vjesti :) :) sad svi u miran vikend. 
    Kome je zelucic bebim veci? Vec sam zaboravila brzno nam se teme mjenjaju...ugl hocu rec da se to sve izbalansira i da zbilja bude sve ok. Znam da se tesko ne brinuti i da doktori nisu uvijek na razini sa suosjecanjem ali vjeruj da ce sve bit ok i biti ce mora pa tu u grupi je to pravilo sve pobjedujemo ❤❤❤

• Kengurica
    30. Kolovoz 2019. 16:08

Lavice bravo! Bas mi je jako drago.
    Lorija, ja znam jedan slucaj downa. Prvo NiPT test pokazao, zatim amnio.

• Kengurica
    30. Kolovoz 2019. 16:11

Pardon, znam dva slucaja. Drugi je pokazao neka teza ostecenja. Prvo na UzV nije razvoj tekao uredno, a onda  su svi testovi pokazali da nesto ne valja, al uvijek mi glupo tog decka pitati sto tocno. Isli su na pobacaj jer su bile velike anomalije, nespojivo sa zivotom.

• Sarita15
    30. Kolovoz 2019. 16:15

Ja znam za jedan slucaj morali su prekinuti trudnocu jer je bilo previse raznih anomalija da bi ikako bilo sve ok. Svi testovi su to pokazali. Sada imaju zdravog deckica od 2 god. 
    Jedino meni u tom slucaju je bilo strasno sto doslovno nitko njihov nije bio sretan zbog te trudnoce nitko i kad su morali prekinuti tolika krivnja je nastupila to je bas bilo tesko za taj par. Em sto gube bebu em sto ih svi guse sa tim svojim 'nismo smjeli tako govorit mislit bla bla' bas tezak slucaj. Bilo mi drago kad su dobili svoju bebu 

C1M4
    30. Kolovoz 2019. 16:25

AnnA

Cure. Evo zvali su. Ovaj zajebani (kad tako moram reci) malac je ZDRAV. Na niftyu se radilo o lazno pozitivnom rezultatu. Ja vama ne mogu opisati koliko ste vi meni sve drage i ne znam kako da vam se zahvalim na svoj podrsci koju ste mi pruzile.
    Evo sad se stvarno lakse dise. Pita me dragi, jesi li sad mirna? Samo sam ga pogledala i ispravio se na “jesi li sad mirnija” hahhah. Uvijek ce biti straha. Sad je sljedece anomaly scan za tjedan dana kod dr.kosa.

❤❤❤❤❣❣❣
    Ja sam znala da ces i ti pobijediti statistiku i da ce sve biti u redu🙏🏻🙏🏻🤗 Cestitam ti na zdravom pisonji i zelim ti mirnu i urednu trudnocu do kraja draga, uzivajte sada🥰🥰

• mustra
    30. Kolovoz 2019. 16:35

AnnA

Cure. Evo zvali su. Ovaj zajebani (kad tako moram reci) malac je ZDRAV. Na niftyu se radilo o lazno pozitivnom rezultatu. Ja vama ne mogu opisati koliko ste vi meni sve drage i ne znam kako da vam se zahvalim na svoj podrsci koju ste mi pruzile.
    Evo sad se stvarno lakse dise. Pita me dragi, jesi li sad mirna? Samo sam ga pogledala i ispravio se na “jesi li sad mirnija” hahhah. Uvijek ce biti straha. Sad je sljedece anomaly scan za tjedan dana kod dr.kosa.

AnnA jako jako mi je drago! Ma to je jedan hrabar malac i hrabra mama.!

mrgud_zg
    30. Kolovoz 2019. 16:41

Ajme koliko stranica.. 
    Nova strasno mi je zao. Nema rijeci utjehe. Sve smo mislima uz tebe.. 😢
    Anna bravo za malca. Svi smo navijali. Sad napokon mozete odahnut 🎉🎉🎉
    Ja znam osobno jedan slucaj gdje ne nifty pokazao visok rizik za down i amniocenteza potvrdila
    Nove cure dobrodosle!
    Lavice sori mozda nisam dobro popratila, ali zanima me zasto moras i dalje mirovat ako je sve ok? (Zatvorena i dug cervix). Jel to cim ti je bio skracen sad veci rizik za dalje pa se ipak mora mirovat ili? 

30. Kolovoz 2019. 16:45

Pozdrav svima!
    Nova drzi se!
    Mustra ko da si bila kod mog ginekologa  Vrhunski strucnjak no u komunikaciji malo cudan...isto tako svasta nabacuje. Prosli puta da mi se u posteljicu utiskuje miom i da mi je posteljica uz usce. Znam da to moze nesto znaciti ali i nista. Ja to shvacam kao njihove zabiljeske na sto da obrate paznju. Svaki puta mi veli- za sad ok ako bude do kraja tako bit ce super. Jednom je trazio sliku na UZV-u i velim ja kako me strah da mi ne veli da srce ne kuca. A on mi odgovori- uvijek za to postoji mogucnost. No ja sam znanstvenica i svjesna samtoga svega tako da me takve stvari ne plase. Upravo zbog pogresaka sam i od pocetka odbila nifty koji je na srecu kod tebe Anna pokazao da nije bas tocan. Jako mi je drago zbog tebe. No ljuti me reklama za njega- "budite bezbrizni do kraja trudnoce uz nifty" jer njegov dobar nalaz ne garantira apsolutno nista.
    I da... veli meni mama da je dan ranije nego me rodila rucno brala kukuruz 🤣 Mogla sam biti djete kukuruza. A par mjeseci prije radila na mjesalici kad su kucu gradili.
    Mene doktor forsira na mirovanje od pocetka. Ja se tog ne drzim. Sva strana literatura podupire cinjenicu da lezanje u krevetu ne pomaze,osim u ekstremnim slucajevima i bolestima. 

Nova19
    30. Kolovoz 2019. 17:07

Hvala još jednom cure...
    Meni je doktor rekao danje Harmony bolji od Nifty-a šta se tiče Downovog sindroma, Nifty obuhvaća više tipova anomalija a po njegovom je Panorama najbolji... sada ti znaj... to sam pitala prije UZV... 
    cure drage, pratit ću vas dalje ali sumnjam da ću se baš nešto javljati... osim nadam se da sretnim vijestima jednog dana... dokle god živi nada 😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.