Maj4 ne bih to nikome pozelila, jako mi je zao. Sve umiremo od straha na tu pomisao...
Ajmo cure moramo biti hrabre i gledati pozitivno, ovo nas sve potrese i prepadnemo se za svoje bebe...
Ali to nije rjesenje, dajmo sve od sebe da ne zivimo u strahu, bodrimo se lijepim mislima i porukama💙
Maj4 volimo te i drzi se!!
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
a daj pa ne vjerujem šta je ovo danas...Maj4 neopisivo mi je žao, drži se, mislimo na tebe
Kad pomisliš da si siguran pročitaš nešto ovako bolje ni ne čitati

Maj4 ajmeee 😦😢 ne znam sta reci. Nek ti ovo sad prode sta je fizicki bezbolnije moguce. I saljem svu podrsku i zagrljaje💜😢😢 kakav strasan dan...

Cure hvala vam puno , stvarno ste prava podrska. Došla sam sebi bolje sam. Sestra na odjelu je divna, pustila je dragog da bude sa mnom nakon što mi je donio stvari, prije 15min je otišao, njegova blizina mi je baš puno snage dala 💑
Bit ćemo mi dobro, prebrodit ćemo i nastaviti dalje.
Vama svima želim sve školski do kraja, samo budite pozitivne ❤❤

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Cure samo da vam javim, ovdje vas pozdravljam. Nažalost srčeko je stalo 💔😭 Smjestili su me u bolnici na odjel. Pa će vjerovatno sutra izazvat trudove.. samo da sto prije sve prođe 😞😞
Vama svima želim svu sreću i da sve bude dobro do kraja ❤
Ajme Maj4 tako mi je žao.. Uopće ne znam se riječima izraziti.. Užasno me ovo pogodilo, u istim smo tjednima 😭😭😭 Drži se draga!

Maj4 prepreprestrasno! Drzi se draga zeno! Nemam rijeci utjehe. Ovakav scenarij se obicno dogodi ako je problem zgrusavanja krvi. Nadam se da cete pronac uzrok pa da kad budes spremna krenut dalje barem budes mirna jer ovakve sitiacije izazivaju nam strasan strah i nemir. Cuvaj se i da sve prodje za tebe sad najlaksim putem.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji