ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    30. Kolovoz 2019. 22:12

Cure hvala vam puno , stvarno ste prava podrska. Došla sam sebi bolje sam. Sestra na odjelu je divna, pustila je dragog da bude sa mnom nakon što mi je donio stvari, prije 15min je otišao, njegova blizina mi je baš puno snage dala 💑
    Bit ćemo mi dobro, prebrodit ćemo i nastaviti dalje.
    Vama svima želim sve školski do kraja, samo budite pozitivne ❤❤ 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Nasty
    30. Kolovoz 2019. 22:45

Maj4

Cure samo da vam javim, ovdje vas pozdravljam. Nažalost srčeko je stalo 💔😭 Smjestili su me u bolnici na odjel. Pa će vjerovatno sutra izazvat trudove.. samo da sto prije sve prođe 😞😞
    Vama svima želim svu sreću i da sve bude dobro do kraja ❤

Ajme Maj4 tako mi je žao.. Uopće ne znam se riječima izraziti.. Užasno me ovo pogodilo, u istim smo tjednima 😭😭😭 Drži se draga! 

• thinkpink1
    30. Kolovoz 2019. 23:09

Maj4 što reći…

Grizli
    30. Kolovoz 2019. 23:19

Maj4 prepreprestrasno! Drzi se draga zeno! Nemam rijeci utjehe. Ovakav scenarij se obicno dogodi ako je problem zgrusavanja krvi. Nadam se da cete pronac uzrok pa da kad budes spremna krenut dalje barem budes mirna jer ovakve sitiacije izazivaju nam strasan strah i nemir. Cuvaj se i da sve prodje za tebe sad najlaksim putem. 

Dalindas
    30. Kolovoz 2019. 23:25

Maj4 ajme ,ne mogu vjerovati 😭😭😭😭
    Drži se ❤️

Aristea
    30. Kolovoz 2019. 23:29

Maja znam da nema riječi utjehe. U soku sam....☹️☹️☹️ Molim te budi jaka! Nikad ne odustaj! ♥️♥️♥️♥️ 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

PetraB
    30. Kolovoz 2019. 23:36

Maj4 ❤️❤️❤️❤️

url=https://lilypie.com][/url

• Lala27
    31. Kolovoz 2019. 02:08

U totalnom sam šoku, šta je ovo danas 😦 Uh, draga Maj4 šta reći, ovo nas je sve baš pogodilo, ne želim ni zamisliti kako je tebi. Drago mi je samo što si u svemu ovome pozitivna, naravno da i trebaš biti jer čeka te sreća, ali treba dosta snage da u ovom trenutku budeš takva. Svaka ti čast, mislimo na tebe, javi nam kako si i čuvaj se ❤️ 

• Lala27
    31. Kolovoz 2019. 02:10

Grizli Kad kažeš zgrušavanje krvi, jesu li to u pitanju trombofilije? I znaš li imaju li kakve veze sa tim proširene vene na nogama, popucali kapilari? 

lala3
    31. Kolovoz 2019. 03:54

E cure da se javim i ja s pregleda 😊..prvo u zaostatku sam oko 350 str 🙄 kad god uđem vi napisale jos dvadesteak str,malo po malo narastao taj br neprocitanih....ne znam bas sta se desava, pa cu pokusati nadoknaditi. Drugo sad skontah po ovoj str za Maj4, uh strasno, draga drzi se, svu srecu ti zelim, isplaci se, daj sebi oduska 😘😘😘.. na jesenskim je isto jedna cura bila, cini mi se jana, tako nesto, ako vas frajla prati, ona ce znati bolje, koja je oko 24tt imala isti slucaj, da je srce samo stalo...nazalost,pretuzno..
    Eh sad mi smo super 😍,ulazimo u 30tt uh.. beba 1142 gr 🤗🤗, odgovara svojim tt, sve u uredno, pritisak regulisemo sa jednom tableticom ujutro. Udebljala sam se 2 kg 🙄, ali ipak to su mi prva dva koja sam dobila, tako da je to super 😍.. kaze moja dr da se sad pazim u posljednjim tt, da se ne udebljam naglo i kaze cak i da mi Bali-beg donese lokume, da odolim, da ih ne jedem😂😂.. ( ko zna tog turskog glumca, znat ce o cemu pricam) ja njoj kazem, uh, ne bi ste ni vi odoljeli 🤣, kaze ona ma zbog njeg bi se u istanbul preselila, svaki dan nek mi donosi lokume.. uglavnom bas je bilo opusteno skroz i prvi put bez neke nervoze.. mada kad napisem 30-ti tt da nastupa, mislim da ide sve nekako prebrzo, robice imam dosta od starije djecice, ali imam dosta i novih stvari, jos ponesto mi fali i onda nakon krecenja da to sve operem i ispeglam, tako da za bebu bude spremno.. onda samo cekanje😍🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.