Anikazbog imuniteta zbog moje dijagnoze, pa bih preventivno. U trudnoci smo sklonije slabijem imunitetu pa gledam što vise vitamina i zdrave ishrane, da smanjim mogućnost negativnog utjecaja na dijagnozu padom imumiteta. Iako je kolposkopija dala pozitivnije rezultate , ja još uvijek ne znam na čemu sam dok ne odradim biopsiju koja je trenutno nemoguća. Sad 11.9. Imam opet kolposkopiju i nadam se opet ok rezultatima iako nisu pretjerano pouzadni, ali eto da izguram do kraja t. pa da vidim na čemu sam tačno.
jesi čula za citrofit? ti imaš CIN, jesam se zeznula? čula sam jako dobra iskustva baš u vezi cina i citrofita. samo ne znam smiju li ga trudnice koristiti
[iimg]
Sarita bome da si i meni ovdje. Ja imam problema sa SI zglobom lijevim i inace pa mi sad zna isto problema radiri, ali kako mi raste trbuh me trtica vise muci.
Dalindasda s tom potvrdom s tecaja suprug moze u radjaonu.
.
Ja mislim da i dalje vecina trudnica radi sve i moze sve i nisu ugrozene, ali vecina njih ne pise po forumima. Nski dan samnom u drustvu cura 34tt nosi stalno svoju kcer od godinu i nesto u narucju, trci za njom i sve. Ako je zdrava trudnoca nema potrebe za lezanjem ili mirovanjem, a vecina spontanih dolazi zbog kromosomskih pogresaka, problema sa stitnjacom, probelma s cerviksom. Dakle ne od skakanja itd nego vec imas neku patologiju i onda ako ne mirujes je sranje. A nekada se daleko vise trudnoca i gubilo, zato se danas to sve testira, samo su zene to drzale za sebe.
Slažem se.Ako je trudnoća uredna i zdrava.pozeljno je i preporučljivo biti aktivan.trenutno evo ja 16tj plivam 2x tjedno po 30min,hodam svaki dan po 4 km,istežem se svaki dan i radim Plank po 2 min.
Dok ne osjećam napor i naravno dok ne ugrožavam bebicu tako ću i nastaviti.
U zdravom tjelu,zdrav duh.
Lijep pozdrav svima ☺️
Kengurice ja se trudim zbilja ostat normalna osoba unatoc svim losim iskustvima prije. Jedinu stvar koju bas jako izbjegavam je nosenje tereta i nista teze od 3kg ne zelim dizati. Izbjegavam i alkohol i sirovu hranu, a ostalo se pokusavam drzat svoje normalne. Cistim i dalje s istim sredstvima s time da ja oduvijek koristim rukavice za ciscenje, radim svoj posao sto fizicki mogu i smijem. I isto se ne smatram losom trudnicom zbog toga, za sve to sam dobila zeleno svjetlo od svoje gin i od mpo doktorice. Ja sam misljenja ako opasnosti tipa krvarenja, cervix isl da zena ne mora od sebe raditi invalida.
Lavice bravo za pregled!
Gogaa ja ti ne bi preporucila maticnu mlijec u trudnoci ona moze biti i jako veliki alergen, a bebama cak do 3 god nije ni preporucljivo davat med. Inace ona jako stabilizira hormone, ato ti sad ne treba + uzasno ojaca imunitet. Moje tijelo je bas zbog prejakog imuniteta odbacivalo ranije plod i imali smo neuspjele trudnoce. Ja se s njom ne bi igrala u trudnoci. Plus toga sto to u ljekarnama je katastrofa i secer nema veze sa maticnom a platit ces suho zlato. Aloa ubrzava cirkulaciju pa se treb paziti ako se inace ima problema sa koagulacijom ili krvarenjima nije preporucljivo.
Annika nisam vidiis nikad pitala gin za tu trticu. Ja boga mi sam morala nakon loma lezat 2 mjeseca, dizanje samo uz posebnu bandazu i kratko hodanje, nisam sjedila ni 30 minuta u ta 2 mjeseca.
Angie rucak bio fantastican rizoto sa piletinom i porilukom, a ja noge na kauc i brojim kuharu 😅. Da se ne opusti!
Iva vrijeme je bas tesko tako da ni ne cudi da ti je mucno.
Grizli Hvala ti na savjetima, ima smisla, i poslušati ću te. Nisam koristila ni jedno ni drugo prije t. pa necu onda ni sada.
Crnokosa od toga svega ja bih jedino obavezno izbjegavala plank.
Lavice cestitam na urednom pregledu. Budi na oprezu, ali se ne zamaraj puno, mislim da je ok sve, da nije uputili bi te negdje dalje.
E sad imam još jednu paranoju 🙈 cure puno vas ima ljubimce pa će te me možda umiriti. Cini mi se da moja Coco ima gliste ili sta već (na to mi lici) sad se bojim posto je sa nama od 00:24 da nisam ja šta mogla pokupiti preko njene dlake, sline, kako god? U ponedeljak je vodim veterinaru, a i ja cu odmah kod dr. traziti nalaze za obradu stolice itd. Kad malo bolje razmislim imala sam dijareju prije bolnice vise od tjedan dana, i hemoglobin mi je pao naglo, pa sam se uspanicila...😣
Cure samo da vam javim, ovdje vas pozdravljam. Nažalost srčeko je stalo 💔😭 Smjestili su me u bolnici na odjel. Pa će vjerovatno sutra izazvat trudove.. samo da sto prije sve prođe 😞😞
Vama svima želim svu sreću i da sve bude dobro do kraja ❤
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Boze koliko tuznih vijesti danas, Maj4 bas mi je zao sto i ti prolazis kroz to😔 ne mogu ni zamisliti kako vam je cure😥 nadam se da ce sve proci dobro dalje ako je vec tako moralo biti, saljem zagrljaje😘😘❣
Anikazbog imuniteta zbog moje dijagnoze, pa bih preventivno. U trudnoci smo sklonije slabijem imunitetu pa gledam što vise vitamina i zdrave ishrane, da smanjim mogućnost negativnog utjecaja na dijagnozu padom imumiteta. Iako je kolposkopija dala pozitivnije rezultate , ja još uvijek ne znam na čemu sam dok ne odradim biopsiju koja je trenutno nemoguća. Sad 11.9. Imam opet kolposkopiju i nadam se opet ok rezultatima iako nisu pretjerano pouzadni, ali eto da izguram do kraja t. pa da vidim na čemu sam tačno.
jesi čula za citrofit? ti imaš CIN, jesam se zeznula? čula sam jako dobra iskustva baš u vezi cina i citrofita. samo ne znam smiju li ga trudnice koristiti
Anika nisam čula za to, ali evo sad sam malo guglala. Inače pijem prenatal, vitamin c, mg, sok od brusnice, ... u ljekarni sam kupila nesto za dizanje imuniteta ali svaki put nakon sto sam popila moralo je van. Povratila bih i kad bih uz obrok popila instantno, tako da sam prestala. Mislila sam ovako nesto prirodno jos, medjutim vidim da i tu postoje ogranicenja...
Maj4 šaljem ti svu mogucu snagu, podršku i zagrljaje da ti mrvu bar olaksam! Znam da ne postoje riječi utjehe ali budi jaka, to je sve sto mozes sada! Šta je ovo danas 😢😔😔
Maja ajme!! Pa kako je to moguće? u ovim tjednima? jesi ti prestala osjećat bebu? to su na redovnom pregledu vidjeli?
u totalnom sam soku, ne mogu ni zamislit kako vam je.
Ja sam izvan sebe... Još nisam čula u ovom tjednima da stane srce! Maj4 strašno strašno nemogu zamisliti tvoju bol...u šoku sam. Znam da ti ništa pametno nemogu reći i ništa te neće utješiti. Nadam s e da će naći razlog. Drži se...💔
Sortiraj odgovore
Najstariji