PREGLEDI
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
02.9.- aarauch
02.9.- Reserved123
03.9.- Juno
03.9.- DeeDee
03.9.- piba7
03.9.- lucille9
03.9.- Nasty
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
04.9.- samonezelje
05.9.- sofio9
06.9.- Stelle123
06.9.- Anna
06.9.- PetraB
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
10.9.- Nita9999
11.9.- flower
11.9.- Anna
11.9.- tinika
12.9.- mrgud_zg
13.9.- lupe
13.9.- C1M4
16.9.- mustra
17.9.- lorija
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
18.9.- Nasty
19.9.- Angie1205
19.9.- Jaivanpa
19.9.- sofio9
19.9.- iva4
20.9.- Lala27
23.9.-lucille9
23.9.- Kengurica
24.9.- Simbalija
24.9.- Dalindas
26.9.- Jaivanpa
26.9.- Thinkpink1
30.9.- Seni1985
30.9.- Tockica37
2.10- Annika
Jutro! Evo jos jedne koja nije dobro spavala.. i to tako uvijek kad ovaj moj ode van. Onda jos i imam neke cudne snove, da me vara sa tom zenskom (frendica) koju je pozvao na druzenje itd. Upoznala sam je vec, al i dalje mi ne sjeda.. engleskinja jedna koja zivi tu vec 10 godina.. svaka druga joj je honey ili babe, a tako i njega zove.. mrs!!!
Alergicna sam na takve slobodnjakuse divljakuse!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo liste, nek ceka ponedjeljak 😊
Mala kako si to prepoznala? Kako to izgleda?
U buduce da znam ☺
Jutro cure ,ni ja nisam bas spavala ,bas me uplašilo to sinoć tim vise sto mi se opet pojavio glupi iscjedak ,ne mogu vise vjerovati u 5 mjeseci trudnoće 5 put ga dobijam . Jedva čekam pon da nazovem doktoricu
Lorija, ako mislis na hemeroide, mislim da je povezano sa stolicom. Pocela sam piti ampule za zeljezo i one mi bas poticu stolicu ali je stvrdnuta dosta...pomaze topla kupka i nevenova mast, oboje imam u kuci😂
Sad sjedim na boku, o Boze, ovaj lijevi bok cu iscasit, 9 mjeseci na njemu😂😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Hvala vam…kupit cu kantarionovo ulje jer sam vidila na guglu da je spasavalo trudnice.
unutarnji ili vanjski? doktorirala sam na njima. jako ti je bitno par puta na dan otuširati taj dio hladnijom vodom, pogotovo nakon nužde i onda nakon tuširanja naneseš kremu koju izabereš, puno tekućine, vlakna i kretanja. pretpostavljam da ti se nisu upalili
[iimg]
Jutro ekipa!
Mislim da noćas nitko nije spavao mirno....stalno mi se cure motale po glavi, baš sam bila izvan sebe...
Iskreno se nadam da je dosta loših vijesti i da nastavljamo u pozitivi samo.
Mala le ti imaš hermiće? Probaj mazati sa svinjskom masti, al ne smije bit soljena...meni je samo to pomagalo, u par dana su nestali. Doduše ja sam imala vanjske, neznam di su tvoji locirani...
I moji su vanjski...ja sam mislila da se treba u toploj vodi prati da omeksaju...mislim da sam na vrijeme reagirala pa da cu se prije i rijesit tih bolova
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja svom muzu apsolutno vjerujem... oboje imamo takve poslove da moramo na sluzbene putove (dobro ja sad u trudnoci bas i ne) solo s kolegama suprotnog spola. Kad bih bila ljubomorna poludila bi jer tu ima previse vecera, putovanja i sl. s kolegicama. I da hocemo ili ja ili on nesto napravit napravili bi no, povjerenje je ono sto mi daje sigurnost da do toga nece doci. Bila sam prije u vezama u kojima me izjedala ljubomora, no to si vise necu dozvolit.
Meni se za hemoroide najbolje pokazalo vlazni wc papir, svinjska mast i hemopropin krema. Hemopropin se smije ujutro i navecer mazati, a svinjska mast izmedju tijekom dana za ublažavanje pecenja i svrbez, za par dana mi se smirio, s tim da je moj krvario koliko se upalio
Sortiraj odgovore
Najstariji