Nego, vidim da spominjete 12 tt. Znači nakon 12tt, pod uvjetom da je sve ok, može se vježbat? Taj dio nisam istražila, kada je sigurno krenuti
Pa neke žene koje su bile prije aktivne i nemaju nekih zdravstvenih poteškoća samo nastave vježbati, ali tipa ne rade sve vježbe. Neke žene pričekaju da prođe prvo tromjesečje pa onda krenu. Instrktori obično ni ne žele raditi sa trudnicama prije 12tt dok se beba ne učvrsti. Nas u drugom tromjesečju kači ljeto. Al nešto ću već iskombinirati.
Grizli i ja sam imala isti osjećaj i još ga imam. Bila sam presretna kada sam cula ❤ na prvom pregledi (jer u prethodna 2x nije bilo srčane reakcije) a onda mi je doktor "spustio" svu euforiju svojim izjavama poslije pregleda: vidjeti ćemo za 3 tjedna da li je sve uredu, za sada je, nemojte još govoriti nikome osim supruga, trebalo bi bit uredu ali do 12 tjedna je sve moguće....tako da mi nismo rekli još nikome...Mislim da ću se smiriti tek poslije sljedećeg pregleda, tada ćemo biti već u 11tt...Grizli sretno u pon :)
Cure, hvala na odgovorima :)
Pokušati ću biti opuštena a gin svakako pitam za vježbanje.
Nego, ja uopće nemam mučnine. Ne znam dal da se radujem ili brinem
Grizli i ja sam imala isti osjećaj i još ga imam. Bila sam presretna kada sam cula ❤ na prvom pregledi (jer u prethodna 2x nije bilo srčane reakcije) a onda mi je doktor "spustio" svu euforiju svojim izjavama poslije pregleda: vidjeti ćemo za 3 tjedna da li je sve uredu, za sada je, nemojte još govoriti nikome osim supruga, trebalo bi bit uredu ali do 12 tjedna je sve moguće….tako da mi nismo rekli još nikome…Mislim da ću se smiriti tek poslije sljedećeg pregleda, tada ćemo biti već u 11tt…Grizli sretno u pon :)
A Sorry al šta njega briga kome ti govoriš prije 12tt,to doktori si svašta dopuštaju! Da izvade metlu iz guzice da prostite shvatili bi da je pozitiva pola puta (čast izuzecima!). Nažalost ima tu situacija gdje je sve super pa stane trudnoća u 10., 15. Ili 20.tjednu. začeća do poroda je jedna ogromna lutrija u kojoj treba zadržati pozitivnu glavu, Grizli je ogledni primjer (rispekt)!
Ja gledam s ove strane,i kad mi se desilo spontani bliski ljudi oko mene su znali,šta ću lagati i propast u zemlju za 2-3, tjedna bolovanja? Ista stvar je i na poslu i seficom,šta ću nego reći što je bilo...
Tako da,glavu gore i sve će biti super!!
Što se tiče kupovanja i dobivanja od drugih, meni su u prvoj nudili ali nekako meni je takav gušt bio kupovati za nju a srećom bili smo u situaciji da smo mogli da razumijem svakoga tko želi bez obzira na ponuđeno kupovati novo i to je sasvim u redu kao i prihvatiti tuđe (osim AS al to je Livia već objasnila)
Nemam ni ja. Raduj se 😁 mucnina ti nije nikakvo mjerilo za uspjesnu trudnocu,sve je to individualno.
Nemam ni ja. Raduj se 😁 mucnina ti nije nikakvo mjerilo za uspjesnu trudnocu,sve je to individualno.
To je spas! To ustvari znači da dobro podnosiš navalu hormona. Iako je sve individualno i iste žene recimo u prvoj trudnoći nemaju mučnine a u drugoj imaju i sl.
To je spas! To ustvari znači da dobro podnosiš navalu hormona. Iako je sve individualno i iste žene recimo u prvoj trudnoći nemaju mučnine a u drugoj imaju i sl.
Meni treca bez mucnina 😁
Meni treca bez mucnina 😁
Ti si se očeličila💪😂
Meni prva bez povraćanja iako imam povremeno mučnine i gađenje prema hrani, ali ništa previše.. Pa mi je i to ogroman uspjeh..
Trebalo bi bar šetati. Pogotovo ljeti navecer. Al sad kad setam mi se povraca pa mi se ne da. Ja od 11 mjeseca nisam nista trenirala. Nasty svakako preporucam vjezbe za trudnice da naucis disati na porodu. Meni masu pomoglo😁
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji