Livia,deewillow hvala vam.puno napokon sam napravila bas sam sretnaa 😊
Evo mene iz shopinga 😊 bila sam onom novom centru kod arene i u waikiki ducanu imaju nesto stvari za trudnice, doduse vecinom velike brojeve pa se da izabrati. Tak da znate, cijene su pristupacne. Ja sam si kupila samo jednu spavacicu za dojenje jer mi je bila prekrasna 🤦🏼♀️ al ima i hlaca, majca, haljina. Taj dio pokraj pidama ak budete trazile.
Ja se tako osjecam tromo. Nista ne mogu. Slabo se krecem, samo jedem i bojim se da cu skupit jako puno kilograma. Vec ih imam, a nisam jos ni na trecini puta😣 Tko ce to kasnije skinit?
url=https://lilypie.com]
I mene malo brinu kile. Prije trudnoće sam se udebljala 5 kg, a sad baš puno jedem i dosta nezdravo da umirim mučnine s bilo čim tako da mislim da me čeka trčanje čim beba napuni koji mjesec.
Najgore od svega sto kruh skoro nisam jela 3 godine. Sad skoro svaki dan pojedem polovicu. Ne prestanu li ove mucnine kroz tjedan-dva ko ce tako nastavit zivit.
url=https://lilypie.com]
Je uredna..pa bas se toga bojim da je jos hladno.more sad iduci tjedan..
Hvala ti..
More ti je super, bila ja danas u prirodi i malo sam točala samo noge, bila bi se i okupala ali nisam ponijela kupači kostim. Sunce je zadnjih 4-5 dana baš ugrijalo more. Svi smo se čudili kako nije uopće hladno. Važno je presvuči kupaći kostim da ne budeš u mokrome i neki šeširić ili kapu na glavu..
Najgore od svega sto kruh skoro nisam jela 3 godine. Sad skoro svaki dan pojedem polovicu. Ne prestanu li ove mucnine kroz tjedan-dva ko ce tako nastavit zivit.
Meni ti za mucnine opcenito pomaze suha hrana (tost npr) a nedavno sam skuzila da mi najbolje pomognu kokice. Jos kad se malo bolje posole, podignu mi i tlak tako da ih bas cesto pravim.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja ništa nemam od opreme za bebu.. Sve moram kupit/nabavit.. To ću tamo na jesen počet skupljati, mislim da neću prije.
I mene strah kila, sklona sam debljanju. Inače sam vježbala do 4.mj, a sad ništa. Odem samo šetat. Veselim se plivanju. A treniranje ako budem mogla od 9 mj. Išla bi ja odmah nakon 12tt ali 7i8mj bit će prevruće.
Sortiraj odgovore
Najstariji