ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    08. Lipanj 2019. 14:37

Znaci rade i ti kineski?? Bas cu si ga naruciti onda, da posluzi mene i nikog poslije opet dobro obzirom na cijenu.
    Hvala 😘

• Mangomum
    08. Lipanj 2019. 14:37

Grizli

Ja sam odabrala sa wish. Neka poznanica ga ima i rekla da valja. Pa sam narucila

Grizli koliko si ga platila?

Angie1205
    08. Lipanj 2019. 14:39

Ja sam ovaj skicala...

tinika
    08. Lipanj 2019. 14:40

deewillow

Srce puno hvala, ali do toga sam bila i sama dosla 🤭 iskreno, ne zelim davati niti kune za aplikacije na mobu opcenito, pa tako ni za ovu, koliko god slatka bila 🙃 ali hvala puno svejedno❣

Hei, za mobac se naplacuje 12 kn tako je, al za skinut imas isto nesto poput toga -TICKERS na gogl play besplatno 😘

deewillow
    08. Lipanj 2019. 14:42

Srce mi se smije 🤰🏻

deewillow

Srce puno hvala, ali do toga sam bila i sama dosla 🤭 iskreno, ne zelim davati niti kune za aplikacije na mobu opcenito, pa tako ni za ovu, koliko god slatka bila 🙃 ali hvala puno svejedno❣

Hei, za mobac se naplacuje 12 kn tako je, al za skinut imas isto nesto poput toga -TICKERS na gogl play besplatno 😘

Hvala Srce, vec rijeseno 😉 (vidi ispod mog posta) 😘

Grizli
    08. Lipanj 2019. 14:55

Ovog mi je preporucila pa sam tog i uzela. Trebao bi mi doc do sredine 7 mjeseca. Mislim realno svi su kineski pa valjda ce valjati. 

Juno
    08. Lipanj 2019. 14:59

deewillow

Neke su pitale za iskustva s Niftyijem. Ja sam radila u Agramu (bivse Sunce) i sve je bilo u najboljem mogucem redu. Ja bih svakako preporucila. Ako koga zanima detaljnije, slobodno pitajte :)

Molim te da li još dodatno naplaćuju ultrazvuk prije vađenja krvi ili je sve uračunato u cijenu koja im piše na internetu? 

tinika
    08. Lipanj 2019. 15:03

Cure kaj vi mislite ,prva trudnoca mi je ,da cujem vasa iskustva i savjete.kaj se tice mora..dal se normalno mogu kupati makar prvo teomjescjecje nije zavrsilo?

mala.le.90.
    08. Lipanj 2019. 15:05

Srce mi se smije 🤰🏻

Cure kaj vi mislite ,prva trudnoca mi je ,da cujem vasa iskustva i savjete.kaj se tice mora..dal se normalno mogu kupati makar prvo teomjescjecje nije zavrsilo?

Ako je trudnoca uredna, mozes. Samo nemoj u hladno more i bazene. Plivanje je preporucljivo, samo izbjegavaj jako sunce.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

tinika
    08. Lipanj 2019. 15:12

Je uredna..pa bas se toga bojim da je jos hladno.more sad iduci tjedan..
    Hvala ti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.