Znaci rade i ti kineski?? Bas cu si ga naruciti onda, da posluzi mene i nikog poslije opet dobro obzirom na cijenu.
Hvala 😘
Ja sam odabrala sa wish. Neka poznanica ga ima i rekla da valja. Pa sam narucila
Grizli koliko si ga platila?
Srce puno hvala, ali do toga sam bila i sama dosla 🤭 iskreno, ne zelim davati niti kune za aplikacije na mobu opcenito, pa tako ni za ovu, koliko god slatka bila 🙃 ali hvala puno svejedno❣
Hei, za mobac se naplacuje 12 kn tako je, al za skinut imas isto nesto poput toga -TICKERS na gogl play besplatno 😘
Srce puno hvala, ali do toga sam bila i sama dosla 🤭 iskreno, ne zelim davati niti kune za aplikacije na mobu opcenito, pa tako ni za ovu, koliko god slatka bila 🙃 ali hvala puno svejedno❣
Hei, za mobac se naplacuje 12 kn tako je, al za skinut imas isto nesto poput toga -TICKERS na gogl play besplatno 😘
Hvala Srce, vec rijeseno 😉 (vidi ispod mog posta) 😘
Ovog mi je preporucila pa sam tog i uzela. Trebao bi mi doc do sredine 7 mjeseca. Mislim realno svi su kineski pa valjda ce valjati.
Neke su pitale za iskustva s Niftyijem. Ja sam radila u Agramu (bivse Sunce) i sve je bilo u najboljem mogucem redu. Ja bih svakako preporucila. Ako koga zanima detaljnije, slobodno pitajte :)
Molim te da li još dodatno naplaćuju ultrazvuk prije vađenja krvi ili je sve uračunato u cijenu koja im piše na internetu?
Cure kaj vi mislite ,prva trudnoca mi je ,da cujem vasa iskustva i savjete.kaj se tice mora..dal se normalno mogu kupati makar prvo teomjescjecje nije zavrsilo?
Cure kaj vi mislite ,prva trudnoca mi je ,da cujem vasa iskustva i savjete.kaj se tice mora..dal se normalno mogu kupati makar prvo teomjescjecje nije zavrsilo?
Ako je trudnoca uredna, mozes. Samo nemoj u hladno more i bazene. Plivanje je preporucljivo, samo izbjegavaj jako sunce.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Je uredna..pa bas se toga bojim da je jos hladno.more sad iduci tjedan..
Hvala ti..
Sortiraj odgovore
Najstariji