Neke su pitale za iskustva s Niftyijem. Ja sam radila u Agramu (bivse Sunce) i sve je bilo u najboljem mogucem redu. Ja bih svakako preporucila. Ako koga zanima detaljnije, slobodno pitajte :)
Molim te da li još dodatno naplaćuju ultrazvuk prije vađenja krvi ili je sve uračunato u cijenu koja im piše na internetu?
Juno, prakticki sve je uracunato u tu cijenu. Radila sam u 13.tjednu trudnoce. Ja sam uzela najskuplji, jer razlike u njima nisu velike, s obzirom na ukupnu cijenu. Dakle, ako se ne varam, radili su provjeru na tri razlicita kromosoma, a ta ginekologica koja ga je radila, rekla je da taj najskuplji otkriva 60% svih mutacija, zapravo onih najcescih. Prvo, popricale smo (i inace sam i prije isla kod te ginekologice), upisala je sve moje podatke u posebnu aplikaciju za ginekologe na sluzbenoj Nifty web stranici, ja sam morala potpisati nekoliko A4 papira- sve zbog GDPRa, te je onda napravila uzv, kak je radila na pregledu prije ovog s Niftyijem. Onda sam se s posebnom epruvetom spustila u njihov laboratorij, tamo su mi bezbolno izvadili krv u tu epruvetu, vratila sam to sama gore ginekologici. Na kraju, tocno tjedan dana kasnije dobila sam super rezultate 😊
Bit ce sve super 💓
Je uredna..pa bas se toga bojim da je jos hladno.more sad iduci tjedan..
Hvala ti..
Ja planiram sutra ali samo na plazu. Nadam se da ce se more brzo ugrijati pa da se mozemo i kupati. Ja inace ne ulazim dok nije 24 stupnja haha.
I trebas imati duple gacice, nemoj se suncati u mokrim posto se tako bakterije mnoze😀
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mi za bebu nemamo apsolutno ništa. Sin će imati 17, a kćer 14 godina kad rodim. Ustvari, imam jednu kutiju njihove robice koje sam ostavila za uspomenu. Bankrotirat ćemo dok sve kupimo, ali neka-jako se veselim kupovini.
Angie, razmisljaj ovako sad ce tebi neko udijelit. Dok sam za prvo htjela sve novo, sad vidim da to nema nekog smisla, bitno da je funkcionalno. Tako da sad mogu zicat😁
url=https://lilypie.com]
Je uredna..pa bas se toga bojim da je jos hladno.more sad iduci tjedan..
Hvala ti..
Ja planiram sutra ali samo na plazu. Nadam se da ce se more brzo ugrijati pa da se mozemo i kupati. Ja inace ne ulazim dok nije 24 stupnja haha.
I trebas imati duple gacice, nemoj se suncati u mokrim posto se tako bakterije mnoze😀
Blago tebiiii 😍😍😍😍
Mi smo cuvali sve od mlade curke, a onda nakon spontanog lagano dijelili kako je kome trebalo. Nismo bili sigurni kad cemo bit spremni za novi pokusaj pa ni je bilo bezveze cuvati a bliskim ljudima je dobro doslo.
Ne planiramo nista prije 10. mjeseca kupovati, jos nisam pocela cak ni online gledati. Ima vremena.
Nego, zalegla sam na 2 sata kad smo dosli doma 😅
A prije toga sam uspjela past na oba koljena i jednu ruku - jer je u drugoj bio sladoled 🙈 Tako da sam zavrsila u prizoru ala kipa slobode ali na koljenima 😅🤣
Sad mi je smijesno ali skuzila sam vec da sam postala bas smotana. Ispada mi iz ruku sve sto mi moze ispast. I ovo sam pala hodajuci po ravnom... Dobro sam prosla, imam samo krastu na gleznju i par masnica, bit cu prava dama na svadbi za 2 tj 🤦♀️
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Sortiraj odgovore
Najstariji