ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    08. Lipanj 2019. 12:36

deewillow

I imam jos jedno pocetnicko pitanje 🤭 vidim da vas puno ima Lilypie grafike. Kad sam provjerila svoj Playstore, vidim samo naplatne aplikacije (12 HRK), a i nemaju bas neke ocjene… zanima me jesam li uopce dobro trazila..? Tnx! ❤

Pristsni ispod mog komentara lilypie.i napravi kakav zelis,i pristini CODE pa na FORUM pa Ubb kopiraj pod svoj potpis u profilu.tako bekako...😂😂

Angie1205
    08. Lipanj 2019. 12:41

Srce je magistrirala Lylipie 😂😂
    Cam kolica su odavno jedna od kvalitetnijih mada je meni nekako prakticnije i ljepse kad kolica imaju rucku koju mozes gurati jednom rukom, da nemaju onako dve rucke ko kisobran kolica. E sad dal su i oni napredovali ne znam...al sva Cam kolica koja sam do sad vidjela su sa dvije rucke. Meni je jedino to minus, mozda bzvz zvuci al puno znaci kad ti je jedno dijete u kolicima a drugo ti mora dat ruku, takva kolica se teze upravljaju u takvim slucajevim jer bjeze u stranu...ak ste me skontale 🤪

• Mangomum
    08. Lipanj 2019. 12:48

Curke koje cekaju prvi pregled di steee? 
    GRIZLI tebi je u ponedjeljak kao i meni prvi pregled jel tako? Ajme nikako docekat

Angie1205
    08. Lipanj 2019. 12:52

Meni nije prvi pregled al me pere nervoza...komb.probir na Merkuru isto u ponedeljak. 😳
    Trudim se ne zivcanit al bas me pere nekakav strah.

• Mangomum
    08. Lipanj 2019. 12:58

Angie1205

Meni nije prvi pregled al me pere nervoza…komb.probir na Merkuru isto u ponedeljak. 😳
    Trudim se ne zivcanit al bas me pere nekakav strah.

Ma bit ce sve ok najgore se nervirat. Ja sam u obe trudnoce isla sa 30 i 32 godine sta bi ja tribala rec sada sa 38 kad citam po netu svasta bolje mi je ne otvarat nista. Samo cool i to je to. Sta Bog da bit ce

deewillow
    08. Lipanj 2019. 13:02

Srce puno hvala, ali do toga sam bila i sama dosla 🤭 iskreno, ne zelim davati niti kune za aplikacije na mobu opcenito, pa tako ni za ovu, koliko god slatka bila 🙃 ali hvala puno svejedno❣

deewillow
    08. Lipanj 2019. 13:04

Angie1205

Srce je magistrirala Lylipie 😂😂
    Cam kolica su odavno jedna od kvalitetnijih mada je meni nekako prakticnije i ljepse kad kolica imaju rucku koju mozes gurati jednom rukom, da nemaju onako dve rucke ko kisobran kolica. E sad dal su i oni napredovali ne znam…al sva Cam kolica koja sam do sad vidjela su sa dvije rucke. Meni je jedino to minus, mozda bzvz zvuci al puno znaci kad ti je jedno dijete u kolicima a drugo ti mora dat ruku, takva kolica se teze upravljaju u takvim slucajevim jer bjeze u stranu…ak ste me skontale 🤪

Angie, hvala puno, koristan komentar❣👍 ja mislim da je nama konkretno jos rano bilo sto kupovati. Ako mi je termin oko 25.11., nekako mi se najranije kolovoz cini kao idealno vrijeme... ali super se raspitivati prije i istrazivati 😉

Angie1205
    08. Lipanj 2019. 13:04

Deewillow nista to ne placas, gdje tebi izbacuje placanje??

Angie1205
    08. Lipanj 2019. 13:13
    Kliknes na neciji ticker...
    Kliknes na neciji ticker...
    Kliknes pregnancy...
    Kliknes pregnancy...
    Kliknes na days weeks da ti broji kolko si trudna...
    Kliknes na days weeks da ti broji kolko si trudna...
    Izaberes velicinu tickera
    Izaberes velicinu tickera

Angie1205
    08. Lipanj 2019. 13:16
    Izaberes koji trakicu zelis...
    Izaberes koji trakicu zelis...
    Kliknes na slider da te vodi dalje...
    Kliknes na slider da te vodi dalje...
    Izaberes bebusku...
    Izaberes bebusku...
    Uneses dan zadnje M ili termin ako znas...
    Uneses dan zadnje M ili termin ako znas...
    Kliknes save...
    Kliknes save...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.