I imam jos jedno pocetnicko pitanje 🤭 vidim da vas puno ima Lilypie grafike. Kad sam provjerila svoj Playstore, vidim samo naplatne aplikacije (12 HRK), a i nemaju bas neke ocjene… zanima me jesam li uopce dobro trazila..? Tnx! ❤
Pristsni ispod mog komentara lilypie.i napravi kakav zelis,i pristini CODE pa na FORUM pa Ubb kopiraj pod svoj potpis u profilu.tako bekako...😂😂
Srce je magistrirala Lylipie 😂😂
Cam kolica su odavno jedna od kvalitetnijih mada je meni nekako prakticnije i ljepse kad kolica imaju rucku koju mozes gurati jednom rukom, da nemaju onako dve rucke ko kisobran kolica. E sad dal su i oni napredovali ne znam...al sva Cam kolica koja sam do sad vidjela su sa dvije rucke. Meni je jedino to minus, mozda bzvz zvuci al puno znaci kad ti je jedno dijete u kolicima a drugo ti mora dat ruku, takva kolica se teze upravljaju u takvim slucajevim jer bjeze u stranu...ak ste me skontale 🤪
Curke koje cekaju prvi pregled di steee?
GRIZLI tebi je u ponedjeljak kao i meni prvi pregled jel tako? Ajme nikako docekat
Meni nije prvi pregled al me pere nervoza...komb.probir na Merkuru isto u ponedeljak. 😳
Trudim se ne zivcanit al bas me pere nekakav strah.
Meni nije prvi pregled al me pere nervoza…komb.probir na Merkuru isto u ponedeljak. 😳
Trudim se ne zivcanit al bas me pere nekakav strah.
Ma bit ce sve ok najgore se nervirat. Ja sam u obe trudnoce isla sa 30 i 32 godine sta bi ja tribala rec sada sa 38 kad citam po netu svasta bolje mi je ne otvarat nista. Samo cool i to je to. Sta Bog da bit ce
Srce puno hvala, ali do toga sam bila i sama dosla 🤭 iskreno, ne zelim davati niti kune za aplikacije na mobu opcenito, pa tako ni za ovu, koliko god slatka bila 🙃 ali hvala puno svejedno❣
Srce je magistrirala Lylipie 😂😂
Cam kolica su odavno jedna od kvalitetnijih mada je meni nekako prakticnije i ljepse kad kolica imaju rucku koju mozes gurati jednom rukom, da nemaju onako dve rucke ko kisobran kolica. E sad dal su i oni napredovali ne znam…al sva Cam kolica koja sam do sad vidjela su sa dvije rucke. Meni je jedino to minus, mozda bzvz zvuci al puno znaci kad ti je jedno dijete u kolicima a drugo ti mora dat ruku, takva kolica se teze upravljaju u takvim slucajevim jer bjeze u stranu…ak ste me skontale 🤪
Angie, hvala puno, koristan komentar❣👍 ja mislim da je nama konkretno jos rano bilo sto kupovati. Ako mi je termin oko 25.11., nekako mi se najranije kolovoz cini kao idealno vrijeme... ali super se raspitivati prije i istrazivati 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji