ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    08. Lipanj 2019. 13:17
    Klik na forums....
    Klik na forums....

Jedino nisam sigurna koji kod kopiras al mora bit pod Forums...sretnooo

• Stelle123
    08. Lipanj 2019. 13:40

Vecinu baby opreme imamo od prije, nikad se toga nisam rijesila kao da sam znala da nisam jos gotova🤣 Nakon ovog sve ide u Caritas odmah. Tak da me tu ne cekaju velika izdavanja. Kolica jesu malo neprakticna, al izgurat cu 7-8 mjeseci. 

url=https://lilypie.com]

• Lala27
    08. Lipanj 2019. 13:42

Samo da vas sve pozdravim 😄 Ne znam sa kim sam pisala za mučnine, meni su prošle nekako najednom same od sebe, pa želim reći curkama koje se bore s tim da će proći, i ja se tako nisam sjećala kakav je osjećaj bez mučnine, ali eto jednostavno prođu. Uživajte u ovim ljetnim danima i sretno svima na pregledima ❤️

Angie1205
    08. Lipanj 2019. 13:50

Stelle da sam bar ja razmisljala kao ti 😏
    Svu baby opremu sam razdijelila, najvise mi zao platnenih pelena koje je mladja curka nosila. 😔
    Nakon druge curke i svih njenih zdr.problema nije mi ni palo na pamet 3.dijete ali valjda s godinama shvatis da mozes izdrzati vise no sto mislis i da bi bila sebicna radi straha odustati od zelje za jos jednom bebom.

deewillow
    08. Lipanj 2019. 13:58

Angie1205

Jedino nisam sigurna koji kod kopiras al mora bit pod Forums…sretnooo

Draga Angie, hvala ti od ❤! Uspjela sam! 😀 bas si ljubazna i draga sto si mi to tako "for dummies" pojasnila! 🤭

Angie1205
    08. Lipanj 2019. 14:02

Nema na cemu...zao mi je sto nisam imala prilike ranije ovako postavit da pomognem drugim curama...danas soliram pa imam cajta 🤪

TinchiSk
    08. Lipanj 2019. 14:10

Ja isto imam kolica i puno toga od prvog djeteta. Sve je spremljeno u podrum pa ćemo izvaditi, očistiti i vidjeti što nam paše. Kolica su stara 10 godina, ali su uščuvana i nekako mi žao sad dati 5 tisuća za nova. A trebamo krevetić i onu komodu pa ćemo vidjeti kad to nabavimo što ću s kolicima. Robu isto svu imam, ako bude dečko. Jedino što je moj dečko ljetna beba, a sad nam stiže zimska. Mislim da ću to sve tek na jesen nabavljati. 
    Vikendom mi je toliko lakše i s mučninama i sa svim.
    I danas sam popila prvu kavu nakon 2 mjeseca i baš mi je pasala.

Grizli
    08. Lipanj 2019. 14:20

DeeSB sretna godisnjica!
    Luciella nadam se da je sve ok!
    Sto se govorenja tice kod nas nitko nezna osim koje sestre jer ona je jedina znala da idem u postupak i trebala mi je njena pomoc da me pokriva na poslu. I znaju jos dvije pijateljice s kojima dijelim sve sa postupaka jer su obe u ivf pa eto tako znaju jer se potrefilo da smo istovremeno isle. Drugima planiramo tek naknadno rec posebno mama jer obe su Radio Mileva i Narodni radio u jednom.
    Opremu jos ne gledamo uzivo iako ja svako malo skicnem na neke web stranice sa time. Jedino sto sam si narucila je baby doppler. 

Angie1205
    08. Lipanj 2019. 14:22

Grizli gdje si ga narucila?? Kolko kunica?? Gledala sam i na nasim stranicama i na wishu...dvoumim se.

Grizli
    08. Lipanj 2019. 14:28

Ja sam odabrala sa wish. Neka poznanica ga ima i rekla da valja. Pa sam narucila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.