Jedino nisam sigurna koji kod kopiras al mora bit pod Forums...sretnooo
Vecinu baby opreme imamo od prije, nikad se toga nisam rijesila kao da sam znala da nisam jos gotova🤣 Nakon ovog sve ide u Caritas odmah. Tak da me tu ne cekaju velika izdavanja. Kolica jesu malo neprakticna, al izgurat cu 7-8 mjeseci.
url=https://lilypie.com]
Samo da vas sve pozdravim 😄 Ne znam sa kim sam pisala za mučnine, meni su prošle nekako najednom same od sebe, pa želim reći curkama koje se bore s tim da će proći, i ja se tako nisam sjećala kakav je osjećaj bez mučnine, ali eto jednostavno prođu. Uživajte u ovim ljetnim danima i sretno svima na pregledima ❤️
Stelle da sam bar ja razmisljala kao ti 😏
Svu baby opremu sam razdijelila, najvise mi zao platnenih pelena koje je mladja curka nosila. 😔
Nakon druge curke i svih njenih zdr.problema nije mi ni palo na pamet 3.dijete ali valjda s godinama shvatis da mozes izdrzati vise no sto mislis i da bi bila sebicna radi straha odustati od zelje za jos jednom bebom.
Jedino nisam sigurna koji kod kopiras al mora bit pod Forums…sretnooo
Draga Angie, hvala ti od ❤! Uspjela sam! 😀 bas si ljubazna i draga sto si mi to tako "for dummies" pojasnila! 🤭
Nema na cemu...zao mi je sto nisam imala prilike ranije ovako postavit da pomognem drugim curama...danas soliram pa imam cajta 🤪
Ja isto imam kolica i puno toga od prvog djeteta. Sve je spremljeno u podrum pa ćemo izvaditi, očistiti i vidjeti što nam paše. Kolica su stara 10 godina, ali su uščuvana i nekako mi žao sad dati 5 tisuća za nova. A trebamo krevetić i onu komodu pa ćemo vidjeti kad to nabavimo što ću s kolicima. Robu isto svu imam, ako bude dečko. Jedino što je moj dečko ljetna beba, a sad nam stiže zimska. Mislim da ću to sve tek na jesen nabavljati.
Vikendom mi je toliko lakše i s mučninama i sa svim.
I danas sam popila prvu kavu nakon 2 mjeseca i baš mi je pasala.
DeeSB sretna godisnjica!
Luciella nadam se da je sve ok!
Sto se govorenja tice kod nas nitko nezna osim koje sestre jer ona je jedina znala da idem u postupak i trebala mi je njena pomoc da me pokriva na poslu. I znaju jos dvije pijateljice s kojima dijelim sve sa postupaka jer su obe u ivf pa eto tako znaju jer se potrefilo da smo istovremeno isle. Drugima planiramo tek naknadno rec posebno mama jer obe su Radio Mileva i Narodni radio u jednom.
Opremu jos ne gledamo uzivo iako ja svako malo skicnem na neke web stranice sa time. Jedino sto sam si narucila je baby doppler.
Grizli gdje si ga narucila?? Kolko kunica?? Gledala sam i na nasim stranicama i na wishu...dvoumim se.
Ja sam odabrala sa wish. Neka poznanica ga ima i rekla da valja. Pa sam narucila
Sortiraj odgovore
Najstariji