Evooooo iiihhhhh... A sto su lagana.. . Ma milina 😍😍😍 i da ispravim, ima vise linija bebetto tita.. Ova su premium i onak ljubav na prvi pogled 😂😂😁😁😍😍
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Ajme već ste na kolicima 😲 Ja sam baš jučer dragom iznijela plan da bi nam najbolje bilo da pričekamo kraj 11mj i popuste povodom crnog petka pa da tad uzmemo sve za bebu. Jer moramo stan renovirati, stolarija je stara i loša, što smo mi mogli podnijeti ali s bebom ne bi riskirala. Nadam se da ću uspjeti izdržati 🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Ajme već ste na kolicima 😲 Ja sam baš jučer dragom iznijela plan da bi nam najbolje bilo da pričekamo kraj 11mj i popuste povodom crnog petka pa da tad uzmemo sve za bebu. Jer moramo stan renovirati, stolarija je stara i loša, što smo mi mogli podnijeti ali s bebom ne bi riskirala. Nadam se da ću uspjeti izdržati 🙈
Hahahahaha ma neeee samo gledamo 😂😂😂 bar mi 😂😂 Sa kupnjom cemo krenuti tek tamo iza 10 mj.. I vec sad jedva cekam 🥰🥰🥰🥰
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Hrabrice stvarno su prekrasna 🥰
Ja sam inace bolesna na svu baby opremu pa sam sa svojim curama (kad sam skontala da smo fulali s 1.kolicima) mijenjala/trampala, prodavala pa kupovala svakakva kolica, vecinom su to bila kisobran kolica kad su cure vec bile vece i svasta sam probala. Imala sam jedna kisobran peg perego i s njima smo uzivali di god da smo ih vozili, eno jos su ziva, kod mame su na tavanu 🤪 njih mi je zao nekom davati...dobro ce doc kod bake kad beba poraste 😉
Ne planiramo ni mi jos kupovati al volim prosetat po baby ducanima i isprobati svasta.
Znam da je jos rano al neki dan smo uletili u baby centar i zaljubili se. Kak se vama cine??
Divnaaaa 😍😍😍 mi isto poceli skicati ali preko neta.. Doduse jedna sam gledala uzivo prije mj dana iiiiiiiii zaljubila se 😍😍😍u bebetto tito premium koja su 2u1 i jos bi uzeli jaje od be safe-a… Znaci nekontrolirano slinim kad ih vidim na slici 😂😂😂
Hrabrice,inače nisam fan bebetto kolica jer su mi njihove košare baš baš glomazne,al vidim da su baš popravili dizajn! Lijepa su bas ta tvoja. Ona sa kao gold rose konstrukcijom i crnom tkaninom 😍 Samo,ovrati pozornost na tezinu, vevetto su jedna od tezih koica, idu lagano pod rukom ali vidim da s kosarom imaju 14,a sa sportskim 15kg. Sad ne znam gdje će ti stajati i da li ćeš ih sama stavljati i vaditi iz auta al bude to tlaka nakon nekog vremena🤪 Moja su identične težine i birala sam ih jer su mi bila prekrasna, al da se nisam spasila kišobran kolicima koja mi stalno stoje u autu,otelila bi se s njima. Npr ova ypsi imaju ako se ne varam sa sportskim sjedalom 9 i nešto kila a sa kosarom mislim 11. Uglavnom;imaš vremena do kupnje pa si to možda prouci.
Da da...sa kosarom su oko 11kg, sa jajetom cca 10kg. I sto je najbitnije nama je da se sklapaju u knjigu jer nam jedino tako stanu u naseg zmajceka a da jos ostane nekaj mjesta u gepeku 😉
Znam da je jos rano al neki dan smo uletili u baby centar i zaljubili se. Kak se vama cine??
Divnaaaa 😍😍😍 mi isto poceli skicati ali preko neta.. Doduse jedna sam gledala uzivo prije mj dana iiiiiiiii zaljubila se 😍😍😍u bebetto tito premium koja su 2u1 i jos bi uzeli jaje od be safe-a… Znaci nekontrolirano slinim kad ih vidim na slici 😂😂😂
Hrabrice,inače nisam fan bebetto kolica jer su mi njihove košare baš baš glomazne,al vidim da su baš popravili dizajn! Lijepa su bas ta tvoja. Ona sa kao gold rose konstrukcijom i crnom tkaninom 😍 Samo,ovrati pozornost na tezinu, vevetto su jedna od tezih koica, idu lagano pod rukom ali vidim da s kosarom imaju 14,a sa sportskim 15kg. Sad ne znam gdje će ti stajati i da li ćeš ih sama stavljati i vaditi iz auta al bude to tlaka nakon nekog vremena🤪 Moja su identične težine i birala sam ih jer su mi bila prekrasna, al da se nisam spasila kišobran kolicima koja mi stalno stoje u autu,otelila bi se s njima. Npr ova ypsi imaju ako se ne varam sa sportskim sjedalom 9 i nešto kila a sa kosarom mislim 11. Uglavnom;imaš vremena do kupnje pa si to možda prouci.
Budem naravno i hvala na savjetu ❤️ ova su mi bas djelovala lagano al naravno treba jos svasta proucit 👌 A jesi mozda cula sta o kolicima tutek torero? Njih nigdje nac uzivo 🙄
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Cure, ima li tko iskustva s Cam kolicima i/ili opremom? Ili znate li nekoga tko ima? Prije cca 5 god., cula sam da su najbolja...
I imam jos jedno pocetnicko pitanje 🤭 vidim da vas puno ima Lilypie grafike. Kad sam provjerila svoj Playstore, vidim samo naplatne aplikacije (12 HRK), a i nemaju bas neke ocjene... zanima me jesam li uopce dobro trazila..? Tnx! ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji