ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    22. Kolovoz 2019. 15:39

Sofi čestitke na pregledu i pisulincu!
    OGTT sam i ja mislila da sve šalju. Meni je u prvoj T bilo prvo mjerenje 5.3 I ispregovarala sam jedva da budem na toj dijeti umjesto da idem na guk profil. Ponovili smo za 3 tjedna secer i bio je uredan al sam se patila do kraja,na kraju sam malo i dobila.

Ja vodim kao i u prvoj,paralelno kod socijalnog (pregledi i sve uputnice) i privatno kod Lučićke u Suncu (uzv i po potrebi pregled). 

LoSa pretpostavljam da radiš u farmaceutskoj (po dosadašnjim postovima) branši kad misliš da nizi manageri imaju 12-13k plaću 😁 Mislim da privatnici baš ne "spasavaju"zivote,rijetko koji izvode operacije ako se ne varam, al ja mislim da je tuznije da u bolnicama imaju nize place..

Lavica27
    22. Kolovoz 2019. 15:41

Sorry sad sam skuzila da si napisala u bolnicama 😂😂 Glupa sam danas fest. Mislim da im je 12-13 baza place pa gore idu svi dodaci (noćne,,dežurstva itd) pa doguraju možda do 17-18... Znam da frendica radi u ljekarni koja ima noćna dežurstva pa ako narikta vikendom još da radi noćno ili blagdanom kaže da više od pola place dobije za to. 

22. Kolovoz 2019. 15:42

Lavica27

OGTT sam i ja mislila da sve šalju. Meni je u prvoj T bilo prvo mjerenje 5.3 I ispregovarala sam jedva da budem na toj dijeti umjesto da idem na guk profil. Ponovili smo za 3 tjedna secer i bio je uredan al sam se patila do kraja,na kraju sam malo i dobila.

Ja vodim kao i u prvoj,paralelno kod socijalnog (pregledi i sve uputnice) i privatno kod Lučićke u Suncu (uzv i po potrebi pregled).

LoSa pretpostavljam da radiš u farmaceutskoj (po dosadašnjim postovima) branši kad misliš da nizi manageri imaju 12-13k plaću 😁 Mislim da privatnici baš ne "spasavaju"zivote,rijetko koji izvode operacije ako se ne varam, al ja mislim da je tuznije da u bolnicama imaju nize place..

Pogodak za branšu 🤣🤣
    Mislila sam na lijecnike u bolnicama. Mislim da privatnici ipak vise zarađuju. 🤑

C1M4
    22. Kolovoz 2019. 15:43

Hvala vam^^
    Iva hvala na savjetu također zasad je prestalo, valjda nije ništa opasno

22. Kolovoz 2019. 15:43

Lavica27

Sorry sad sam skuzila da si napisala u bolnicama 😂😂 Glupa sam danas fest. Mislim da im je 12-13 baza place pa gore idu svi dodaci (noćne,,dežurstva itd) pa doguraju možda do 17-18… Znam da frendica radi u ljekarni koja ima noćna dežurstva pa ako narikta vikendom još da radi noćno ili blagdanom kaže da više od pola place dobije za to.

Ovo je kao pisalo s dežurstvima... a osnovna da je 10-11 za specijalista bez dežurstva 🤔 

• Kengurica
    22. Kolovoz 2019. 15:51

Deedee ma nemoj se prepasti, nije mi to cilj bio nego sam htjela nekako objasniti zasto se radi ta pretraga danas vise manje svim trudnicama. Mozda ti je taj dan slucajno bio 5.3. Tvoj doktor ima neusporedivo vece znanje od mene i ima on neke razloge zasto ne misli da trebas paziti vise od toga.
    Goga vidis ja sam razvila strahove a godinama, a mislim da je povezano sa sve vecim osvjestavanjem kako je zivot kratak i kako smo smrtni.
    Npr mrzim grmljavinu, ali nije da cu se tresti, ali prije sam letila s gustom, sad uzlijetanje i slijetanje protrnem cijela i znam da je iracionalno. Svejedno svake godine par puta letim, ali nije da mi je sve bolje :) U avionu mi je nocna mora ideja da si ako krene po zlu svjestan toga. 

Lavica27
    22. Kolovoz 2019. 15:51

LoSa84

Lavica27

Pogodak za branšu 🤣🤣
    Mislila sam na lijecnike u bolnicama. Mislim da privatnici ipak vise zarađuju. 🤑

Znala sam..malo ti je visoko ljestvica za nize managere u boljim firmama😂 

Ma daaaj...10-11 tisuća kn...Pa bili bi ludi...ili rade svi zato paralelno kod privatnika.

Lavica27
    22. Kolovoz 2019. 16:06

Cima slažem se s Ivom!
    Thinkpink Sad sam dobila nalaze u ruke tek, radili su analizu stolice na Rotavirus,Norovirus,Adenoviruse, Salmonelu, Camplyobacter, Shigelle I Yersiniu. Sve negativno :)

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 16:09

Sofi čestitam na dečkiću!
    Evo ja idem još malo na pregled.. Danas me malo pere nervoza a inače sam ok. Čak su mi i noge u gležnjevima s unutarnje strane malo natekle, do sada nisu.. Pretpostavljam da sam se jučer preforsirala od puta iz Dubrovnika.
    I mene je strah tog šećera, više nego grmljavine. A što bude bit će.. Nekako mi teško tih puno malih obroka jesti u jednom danu, al ako budem morala pridržavati ću se.. A grmljavina mi je neugodna za sluh, al nije me baš strah.. 

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 16:13

A za plaće menadžera ne znam.. Za doktore u bolnicama se slažem da bi trebala biti dosts veća. A i nama profesorima i učiteljima je plaća prejadna s obzirom na odgovornost. Više sobarice u hotelima imaju osnovicu. Premda se žene narade pošteno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.