ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lupe
    22. Kolovoz 2019. 14:32

sofi09

Cure dolazi nam jos jedan deckic :) Sve je uredu.
    Mare, Grizli ja sam zadovoljna pregledom, bila sam unutru 20 min i detaljno je dr. gledao sve organe (bubrege, srce, mjehur..) Dobili smo i 1 slicicu :)

Čestitam! 🥰🥰🥰

MaRe
    22. Kolovoz 2019. 14:37

sofi09

Mare, Grizli ja sam zadovoljna pregledom, bila sam unutru 20 min i detaljno je dr. gledao sve organe (bubrege, srce, mjehur..) Dobili smo i 1 slicicu :)

Čestitam 
    I jel je na kraju 3D? Jesi mogla i ti vidjeti bebu? I samo preko trbuha gleda il se moraš skinuti?

ena10
    22. Kolovoz 2019. 14:44

sofi09- čestitke na malom deckicu! 🙈😁🥰

sofi09
    22. Kolovoz 2019. 14:48

MaRe

sofi09

Čestitam
    I jel je na kraju 3D? Jesi mogla i ti vidjeti bebu? I samo preko trbuha gleda il se moraš skinuti?

Okrenio mi je ekran pa mi je pokazao kraljeznicu i svaki organ.Bila je i neka mlada doktorica unutra i ona je gledala regled pa je vise njoj objasnjavao..Nisam nikada radila 3D ili 4D da bas znam primjetiti razliku, ali vidi se puno jasnije nego kod mog ginekologa😂 Slika nije onako bistra i cista kao sto su cure stavljale sa privatnih pregleda. Meni je bilo bitno da je sve uredu s bebom i da sve mjere odgovaraju...

sofi09
    22. Kolovoz 2019. 14:50

Hvala Vam cure na cestitkama! Bas sam sretna jer je sve uredu😘❤

C1M4
    22. Kolovoz 2019. 14:51

Imam pitanje jedno, jeste vi sa 15/16tt imale osjećaj ko da vam je nekaj teško u maternici? Tipa meni je osjećaj dole nisko s lijeve strane u maternici kao da mi se zgrčila ta strana i ne popušta, odnosno, više kao kamen da mi stoji neki unutra, malo bolucka na momente, ali ništa strašno ne znam jel moguće da osjetim da je tu malac ako se skroz pomaknuo na lijevu stranu ili to eto tako boli unutra samo

lupe
    22. Kolovoz 2019. 14:54

E bas sam vas htjela pitat, gdje vodite trudnoću? Privatno ili?

Simbalija
    22. Kolovoz 2019. 14:55

Cima meni zna otvrdnuti jedan dio stomaka kad puno sjedim, stojim ili hodam. Baš kao da se zgrči i nekako bolucka, kad legnem se opusti. Ne znam zašto je tako. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

lupe
    22. Kolovoz 2019. 14:57

C1M4

Imam pitanje jedno, jeste vi sa 15/16tt imale osjećaj ko da vam je nekaj teško u maternici? Tipa meni je osjećaj dole nisko s lijeve strane u maternici kao da mi se zgrčila ta strana i ne popušta, odnosno, više kao kamen da mi stoji neki unutra, malo bolucka na momente, ali ništa strašnone znam jel moguće da osjetim da je tu malac ako se skroz pomaknuo na lijevu stranu ili to eto tako boli unutra samo

I meni se zna to dogoditi tu i tamo, sada manje nego prije pa sam ja to nekako prepisala sirenju maternice i tome da se bebač namjestava 🤷‍♀️

• Kengurica
    22. Kolovoz 2019. 15:10

Sofi cestitam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI