Grizli meni je tako manje više stalno.. U biti 14.,15. i 16. tjedan su me križa i kuk ubijali, a prije i poslije toga jajnici i cijeli taj predio. Danas mi je npr. feeling kao kad očekuješ stvari, a kad se naglo dignem, kišem ili kašljem me baš ružno presječe.. Tako da više ne stavim ruku na usta nego stisnem trbuh hahah, a nije baš tako, ali skoro, trebaju mi dvije ruke u svakom slučaju :D
Meni je gin bio rekao da sva ta bol u predjelu jajnika, trbuha, želuca nastaje zbog zatezanja ligamenata kako se maternica širi i dok nije neka ružna bol da je sve pod kontrolom..
[/url
Hvala cure! Grizli i rekao mi je da mi je stomak veći za dva tjedna, beba iznad pupka.. Malac ima velik bazen.. pa kao zbog toga mogu slabije osjećati udarce.. Ma bit će to sve super, najvažnije je da on napreduje.
Kad smo kod udaraca. Jel ima koja da je u mojim tjednima a da jos nije nista osjetila. Ja nista ne osjetim. Ni leptirice. A kamoli udarce
Anna ja ti niš ne osjetim još.. tj. ponekad nešto kao zakruli nisko pa ne znam ako su crijeva ili beba haha, ali udarci ništa u svakom slučaju..
[/url
Evo nisam se ni ja koji dan javljala, al opet sam bila do ginica. CRP mi je bio povisen, pa je htio uradit jos jednom briseve. Iako mu se cini ok, opet mi je dao Plymicol za gljivice jer je malo to primijetio. To su mi vec sad druge vaginalete u tjedan dana, pa sam mu rekla je li nephodno toliko cackati jer cemo unistiti svu tu flaunu i floru😂 Rekao mi da jos ovo odradim pa krenem s probioticima. Curkanje plodne umisljam😶 Ne znam sto me snaslo zadnja dva tjedna, al valjda ce bit bolje.
url=https://lilypie.com]
Kad smo kod udaraca. Jel ima koja da je u mojim tjednima a da jos nije nista osjetila. Ja nista ne osjetim. Ni leptirice. A kamoli udarce
Nisam ni ja tad jos nista osjetila. Negdje sa 17-18 prve mjehurice za koje nisam bila sigurna sto su. Al onda je nekako naglo krenulo. S 21 tj se udarci vec vide na van da je i mm vidio uzivo 😁
Bravo za super preglede, zdrave i velike bebice.
Anna, tesko je cekanje rezultata, no cim stignu brzo se sve zaboravi. Ja jos cekam rezultate za sve kromosome, ali s dobrim rezultatima zaT13, 18 i 21 puno je lakse cekati ostalo.
Zelim ti dobre rezultate, i da ti vrijeme sto prije prode. Ja sam isla na posao jer mi je tako vrijeme brze prolazilo i bar na trenutke sam mogla ne razmisljati o rezultatima.
Margarita (valjda sam dobro zapamtila nick, sorry ako nisam), invazivni ili ne invazivni test ovisi i o rezultatu kombiniranog. Ako su rezultati losiji od 1:50 preporuka je invazivna metoda, punkcija korionskih resica (posteljice) koju mozes napraviti odmah u 12/13 tjednu ili amnio za koju moras cekati mislim tjedan 15 ili 16. Moj rezultat je bio 1:3 s nuhalnim 3.3 i 35god... odmah su me poslali na punkciju posteljice koja je pokazala da su T13, 18 i 21 uredni, sad cekam rezultat za sve ostale kromosome.
Nikad vise necu raditi kombinirani, odmah NIPT i tek ako to pokaze nesto lose idem na invazivni. Kombinirani me kostao 2 tjedna tuge i straha, nikad vise.
Samo razmisljaj pozitivno, to je pola posla.
Nasty bitno da beba raste. A na kontrole idemo kako bi oni ako nesto nije savrseno na vrijeme reagirali i napravili dodatne pretrage da na kraju bude sve super 😉
Ja sam dva tjedna ispred pa tek sada tu i tamo osjetim ko da me netko malo poškaklja iznutra. No navecer samo ili kad lezim na leđima.
Sortiraj odgovore
Najstariji