Pozdrav zene 😁 cestitam svima na urednim pregledima!
Ja obavila anomaly na merkuru (s tim da nije trajao bas jako dugo nit je uzv bas moderan), al nije bitno, bitno da je sve ok 😊! Trenutno u trbuhu imam strucu od pola kile ♥️. Sve ove standarne mjere su ok, i doktorica je pohvalila moju boju (nije se ljutila sto sam dosta pocrnila, kao sve je ok🙈).
I na kraju mi je cisto da se nadovezem na raspravu, na nalaz napisala da sljedece ide ogtt, a onaj prvi secer na pocetku mi je bio uredan.
Sljedeci redovan pregled imam 12.9 kod svoje gin
Tockica, da al ti nisu svi ginici takvi. Cura iz jesenskih je imala 5.1 na taste taj prvi i gotovo dobila dijagnozu. Evo netko ru kaze 5.3 i nista samo da pripazi. Ja jucer svoj ogtt odradilai sretna sam i da jesam i da je uredam. Zahvaljujem svome tijelu. :)
Margarita i meni ti je doktor rekao odmah da je jedina skroz tocna pretraga amnio ako zelim sigurna biti da je sve ok, oni to moraju napomenuti, ali nije mi bio tako netaktican kao tvoja. To ne znaci da ga moramo raditi. Inace NIPT nalazi (to ti je i Nifty, Panorama i ostali) su poprilicno pouzdani. Kad ti na njima pise da je negativno na te sindrome to je recimo 99% tocno (pise na njihovim webovima tocnost) medjutim vise grijese kad ispadne nalaz da dijete ima neku anomaliju, to i dalje ne znaci da zbilja nesto nije ok. To je zato sto su puno manje uzoraka obradili koji su pozitivni ako sam ja to dobro shvatila. Tako da si ti jos daleko od ikakve brige.
*gotovo, dobila dijagnozu. Da ne ispadne da je skoro dobila dijagnozu. Dobila ju je.
Tockica, da al ti nisu svi ginici takvi. Cura iz jesenskih je imala 5.1 na taste taj prvi i gotovo dobila dijagnozu. Evo netko ru kaze 5.3 i nista samo da pripazi. Ja jucer svoj ogtt odradilai sretna sam i da jesam i da je uredam. Zahvaljujem svome tijelu. :)
Margaritai meni ti je doktor rekao odmah da je jedina skroz tocna pretraga amnio ako zelim sigurna biti da je sve ok, oni to moraju napomenuti, ali nije mi bio tako netaktican kao tvoja. To ne znaci da ga moramo raditi. Inace NIPT nalazi (to ti je i Nifty, Panorama i ostali) su poprilicno pouzdani. Kad ti na njima pise da je negativno na te sindrome to je recimo 99% tocno (pise na njihovim webovima tocnost) medjutim vise grijese kad ispadne nalaz da dijete ima neku anomaliju, to i dalje ne znaci da zbilja nesto nije ok. To je zato sto su puno manje uzoraka obradili koji su pozitivni ako sam ja to dobro shvatila. Tako da si ti jos daleko od ikakve brige.
Slažem se s ovim za amnio i Nifty Nifty puno košta, ali meni je bilo ono "sve za moju bebicu" i reko bolje da prvo to odem nego odmah invazinvne metode, da je bio loš nalaz, išla bi na amnio čisto da mi se 100% potvrdi, ali je uredan stigao hvala bogu
Ena ja se bojim. Ne tako kao ti, al onako nije mi drago cuti to i da sam vani bih se usrala. Malo sam na trenutke usi pokrila. Kaj je najgore do prije par godina se nisam bojala.
Ena10 ja se ne bojim do te mjere ali mi nije bas ugodno pa te mogu razumijeti bar malo kako ti je 😕
Mi smo danas radili 4D ali nam je pupcana vrpca smetala da dobijemo lijepu sliku ali bar se malo vidi.. nadam se da ces imat vise srece od mene hahah
Sad sam bas isla gledat, meni je onaj prvi secer bio uredan skroz ali svejedno me je poslao na OGTT, a sto se stitnjace tice kaze da sam bila u hipotireozi i prije trudnoce ali da nisam znala jer mi je tek 100 mikrograma euthyroxa spustilo tsh
Lupe koliki ti je bio secer kad kazes uredan?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ena ja sam se prije nekoliko godina uvukla kod mame i tate u krevet I dan danas me zafrkavaju kad grmi hahah
A nedo Bog da budem vani kad sijeva i grmi, sam čekam kad će me zgromit Sad mi je malo lakše, ne bojim se više toliko ako sam unutra jer sam shvatila da sam unutra sigurna al prijeee da ne pričam haha
Lupe koliki ti je bio secer kad kazes uredan?
4.2 a referentni interval pise da je od 4.2-6.0 (vadila sam krv u svom domu zdravlja centar i kod njih je takav ref. Interval)
Sortiraj odgovore
Najstariji