ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lupe
    22. Kolovoz 2019. 13:30

iva4

Lupe pa koji si ti tjedan? Sry ako si vec pisala😕
    Sad sam jos uzbudenija za pregled sljedeci tjedan da vidim koliko moj malac ima 🥰

Sad sam 28TT 😊

Točkica37
    22. Kolovoz 2019. 13:34

Ocito vas je vecina ovdje na samom pocetku trudnoce na vadenju krvi imala secer nizi od 5.1.  Sve sto je vise odmah se etiketira kao gestacijski. Meni je bio 5.9 i mogu mi svi gukovi poslije pokazivati savrseni rezultat ali me vode pod tom dijagnozom do kraja. Tako je i u prosloj bilo, bolnicki profili malo reci savrseni ali  to ne znaci sad cu pocet jest gluposti nego samo da mi ta prehrana ne opterecuje gusteracu i da je super sto drzim to pod kontrolo. Npr sad da me posalje kakti na vadenje krvi sad mi je jutarnji savrsen ali to ne znaci da nemam gd. Eto... dosadna sam 😂😂

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

ena10
    22. Kolovoz 2019. 13:35

Joooj mi sutra idemo na 4D.. Jedva čekanje:) :) :) 

Nismo sad mjesec dana bili na pregledu, ne pamtim da sam i jedan pregled ovako čekala s nestrpljenjem 

Bome, lijepo je oprala kiša Zagreb.. Ja sam inače veliki paničar, i jako jako jako se bojim gromova, evo do sad sam prosjedila u hodniku, jer jedino tamo nemam prozor da čujem kako jako jako grmi... nije pomoglo.. par puta mi se stan zatreskao od groma
    Preznojila sam se od straha....Jel ima još neka da se tako jako boji?

• Margarita_46
    22. Kolovoz 2019. 13:38

C1M4 što više razmišljam to si mislim da će prije biti Nifty nego amnio. Hvala ti još jednom 
    Gogaa_V hvala i tebi na lijepim riječima i dobrodošlici  
    Kengurica nisi fulala ime  Budem pripazila sve moguće i nemoguće sandučiće ako dođe prije, a za amniocentezu... Smračilo mi se kad je to spomenula a nije još došao ni kompletan nalaz 
    Lala27 prošla me sekiracija  Bila sam tamo bar 15 min jer ženska nije mogla izmjeriti nabor, pa je pozvala drugu i bam odmah je izmjerila i splašila me  Možda jer je odmah amnio spominjala.
    Nasty hvala i tebi na lijepim riječima 
    Bilo kako bilo uvjerena sam da će sve proći kako treba i znam da se više ne budem dala splašiti 

Simbalija
    22. Kolovoz 2019. 13:39

Meni je 5.3. bio šećer, rekao mi je da se pripazim da ne moram jesti 1800kcal, ali da jedem hrpu malih obroka kako bi potaknula gušteraču. 
    TSH i tiroksin mi odjednom podivljali, valjda beba uzima sebi minerale potrebne štitnjači za izgradnju hormona, pijem terapiju već dugo godina pa je samo rekao da nastavim istu dozu. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mrgud_zg
    22. Kolovoz 2019. 13:42

Pozdrav zene 😁 cestitam svima na urednim pregledima!
    Ja obavila anomaly na merkuru (s tim da nije trajao bas jako dugo nit je uzv bas moderan), al nije bitno, bitno da je sve ok 😊! Trenutno u trbuhu imam strucu od pola kile ♥️. Sve ove standarne mjere su ok, i doktorica je pohvalila moju boju (nije se ljutila sto sam dosta pocrnila, kao sve je ok🙈). 
    I na kraju mi je cisto da se nadovezem na raspravu, na nalaz napisala da sljedece ide ogtt, a onaj prvi secer na pocetku mi je bio uredan. 
    Sljedeci redovan pregled imam 12.9 kod svoje gin

• Kengurica
    22. Kolovoz 2019. 13:50

Tockica, da al ti nisu svi ginici takvi. Cura iz jesenskih je imala 5.1 na taste taj prvi i gotovo dobila dijagnozu. Evo netko ru kaze 5.3 i nista samo da pripazi. Ja jucer svoj ogtt odradilai sretna sam i da jesam i da je uredam. Zahvaljujem svome tijelu. :)
    Margarita i meni ti je doktor rekao odmah da je jedina skroz tocna pretraga amnio ako zelim sigurna biti da je sve ok, oni to moraju napomenuti, ali nije mi bio tako netaktican kao tvoja. To ne znaci da ga moramo raditi. Inace NIPT nalazi (to ti je i Nifty, Panorama i ostali) su poprilicno pouzdani. Kad ti na njima pise da je negativno na te sindrome to je recimo 99% tocno (pise na njihovim webovima tocnost) medjutim vise grijese kad ispadne nalaz da dijete ima neku anomaliju, to i dalje ne znaci da zbilja nesto nije ok. To je zato sto su puno manje uzoraka obradili koji su pozitivni ako sam ja to dobro shvatila. Tako da si ti jos daleko od ikakve brige.

• Kengurica
    22. Kolovoz 2019. 13:51

*gotovo, dobila dijagnozu. Da ne ispadne da je skoro dobila dijagnozu. Dobila ju je.

C1M4
    22. Kolovoz 2019. 13:57

Kengurica

Tockica, da al ti nisu svi ginici takvi. Cura iz jesenskih je imala 5.1 na taste taj prvi i gotovo dobila dijagnozu. Evo netko ru kaze 5.3 i nista samo da pripazi. Ja jucer svoj ogtt odradilai sretna sam i da jesam i da je uredam. Zahvaljujem svome tijelu. :)
    Margaritai meni ti je doktor rekao odmah da je jedina skroz tocna pretraga amnio ako zelim sigurna biti da je sve ok, oni to moraju napomenuti, ali nije mi bio tako netaktican kao tvoja. To ne znaci da ga moramo raditi. Inace NIPT nalazi (to ti je i Nifty, Panorama i ostali) su poprilicno pouzdani. Kad ti na njima pise da je negativno na te sindrome to je recimo 99% tocno (pise na njihovim webovima tocnost) medjutim vise grijese kad ispadne nalaz da dijete ima neku anomaliju, to i dalje ne znaci da zbilja nesto nije ok. To je zato sto su puno manje uzoraka obradili koji su pozitivni ako sam ja to dobro shvatila. Tako da si ti jos daleko od ikakve brige.

Slažem se s ovim za amnio i Nifty Nifty puno košta, ali meni je bilo ono "sve za moju bebicu" i reko bolje da prvo to odem nego odmah invazinvne metode, da je bio loš nalaz, išla bi na amnio čisto da mi se 100% potvrdi, ali je uredan stigao hvala bogu

• Kengurica
    22. Kolovoz 2019. 14:01

Ena ja se bojim. Ne tako kao ti, al onako nije mi drago cuti to i da sam vani bih se usrala. Malo sam na trenutke usi pokrila. Kaj je najgore do prije par godina se nisam bojala. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI