Nasty bitno da beba raste. A na kontrole idemo kako bi oni ako nesto nije savrseno na vrijeme reagirali i napravili dodatne pretrage da na kraju bude sve super 😉
Hvala draga. Ma da, i dr. mi je rekao da ne brinem.. Da ćemo pratit tu otečenost. A preforsirala sam se pošteno zadnjih dana.. Sad ću malo više odmarat i sva sreća nije mi zabranio vježbe.. Iako me detaljno ispitao što vježbamo. Tako da ću od 1.9.nastavit pomalo koliko budem mogla.. A vidit ćemo što će i taj dr. u bolnici reć..
Ne brini, i ja sam tek negdje sa 18 počela osjećati blage balončiće i to baš kad smireno ležim na leđima, nisam bila sigurna ni da li su to pokreti. Onda negdje sa 19 sam bila sigurna jer sam češće osjetila, a sa 20 se već i vidjelo, a i osjetilo pod rukom. Baš je nekako ubrzo sve došlo. Uskoro će, ne brini, naročito ako je prva beba i posteljica sprijeda ☺️
Nasty drago mi je da je bebica ok i napredna, a ostalo će se riješiti vjerovatno, i sve će biti ok.
Juno drago mi je što si se i ti javila i da držiš secer pod kontrolom. Stelle sada kad znaš daje sve ok umiri se i uživaj u trudnoci.
Ja sam vam prije 7 dana prijavila prve baloncice , i sada sam sigurna da je to moja djevojčica 🥰 , svaki dan po par puta mi se javi kad se najedem i legnem na ledja. Nije još ništa često i konkretno, ali meni dovoljno par baloncica svakodnevno.
Nasty bitno da beba raste. A na kontrole idemo kako bi oni ako nesto nije savrseno na vrijeme reagirali i napravili dodatne pretrage da na kraju bude sve super 😉
Hvala draga. Ma da, i dr. mi je rekao da ne brinem.. Da ćemo pratit tu otečenost. A preforsirala sam se pošteno zadnjih dana.. Sad ću malo više odmarat i sva sreća nije mi zabranio vježbe.. Iako me detaljno ispitao što vježbamo. Tako da ću od 1.9.nastavit pomalo koliko budem mogla.. A vidit ćemo što će i taj dr. u bolnici reć..Nasty jel ta otecenost i visak plodne vode ima veze s visokim tlakom?
Baš sam pitala dr. Često ima otečenost veze s tlakom, al kod mene je tlak 130/70 ili niže otpočetka.. Jednom je bio 100/60.. Tako da nije to razlog. Al ako nastavim oticat može i tlak narast. Rekao mi je da može biti i do šećera, ili do bubrega. A vidit ćemo.
Kakva je tebi situacija s tlakom? Dobila si terapiju?
Goga hvala ti draga.. Ma bit će sve ok samo da je beba dobro, ja ću sve izgurati što bude trebalo.. Nadam se da ćeš uskoro iz bolnice? Što ti kažu dr?
Cure cestitke na urednim pregledima!!! ❤
Ako sam nesto fulala nemojte se ljutiti, skuzila sam da stvarno imam pregnancy brain, mm me stalbi zeza da sam tuka 🤣
Mrgud jesam li dobro vidjela da si bila na anomaly na Merkuru? To si bila narucena ili? Znas li mozda jel mm moze isto unutra? Ako si bila narucena, jesi li dugo cekala? Oprosti na milijun pitanja 😁
Zadnji put kad sam bila kod svoje nije dala da mm ude i vidi bebicu jer je bilo ujutro i rade se brisevi i mijenjala je jos 2 dr pa se nadam da ce ga pustiti na Merkuru iduci tjedan...
Anna s prvim sam sa 20 i pol tjedana osjetila sa drugim sa 18 a sad ne znam da li osjecam ili brijem
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Goga hvala ti draga.. Ma bit će sve ok samo da je beba dobro, ja ću sve izgurati što bude trebalo.. Nadam se da ćeš uskoro iz bolnice? Što ti kažu dr?
Sutra ću znati više o svemu, evo i ja cekam. Ja se osjecam dobro što se mene kao mene tiče, vidjet cemo ultrazvuk šta kaze. 🤗
Grizli zbog tvoje fobije za tebe bi idealno mjesto življenja bilo Island tamo nema zmija , reptila, ni komaraca nikako. 🙈😂 to ono baš da budes sigurna da ćeš izbjeci susret. Ja nemam fobiju od njih ali su mi odvratne i nikad mi nije bilo jasno kako ih neki ljudi imaju kako kućne ljubimce...
Sortiraj odgovore
Najstariji