ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    22. Kolovoz 2019. 16:17

Kengurica

Deedeema nemoj se prepasti, nije mi to cilj bio nego sam htjela nekako objasniti zasto se radi ta pretraga danas vise manje svim trudnicama. Mozda ti je taj dan slucajno bio 5.3. Tvoj doktor ima neusporedivo vece znanje od mene i ima on neke razloge zasto ne misli da trebas paziti vise od toga.
    Gogavidis ja sam razvila strahove a godinama, a mislim da je povezano sa sve vecim osvjestavanjem kako je zivot kratak i kako smo smrtni.
    Npr mrzim grmljavinu, ali nije da cu se tresti, ali prije sam letila s gustom, sad uzlijetanje i slijetanje protrnem cijela i znam da je iracionalno. Svejedno svake godine par puta letim, ali nije da mi je sve bolje :) U avionu mi je nocna mora ideja da si ako krene po zlu  

Tako kako si ti opisala  svoj neki strah ne vidim  nista extremno, osim što primjećujem malo naglašenu anksioznost, i misli koje manje više svi imamo tokom leta ili nečeg takvog gdje nismo bas najsigurniji. Starija si svjesnija, odgovornija  i samim tim opreznija pa ti svijest  obradjuje informacije drugacije nego prije godina tokom leta..  mada primjecujem da si se zadrzala i kod smrtnosti i postoji  mogucnost prikrivenog  straha od "umiranja" što bi se dalo isto malo pročackati po podsvjesti. 

• thinkpink1
    22. Kolovoz 2019. 16:17

Curke cestitam na urednim pregledima i novootkrivenim deckima i curkama❤❤
    Koliko znam da je OGTT u zadnjih nekoliko godina rutinska pretraga koju bi trebala napravit svaka trudnica (kao i TSH). Ja sam ju radila, i osobno ne mislim d aje tako strasna kako su mi curke koje su je također radile i govorile da su padale u nesvjest, povracale nakon pijenja glukoze o sl. Ja sam valjda vojnicki stil i znam da to moram odradit jer nitko drugi umjesto mene ne može. Tako da mislim da težina pretrage isto ovisi kako si ju složimo u glavi i prihvatimo.
    Lavice ti imas kristalnu kuglu i vidis tko je kaj po zanimanju?😂😂😂 (šalim se naravno)
    Losa dobro veli, nemaju liječnici vece place od cca 12t kn s dezurstvima, nazalost, zato ih masa ili radi i privatno ili masovno odlaze van. 
    Sales repovi imaju cca 12t kn placu u vecini kompanija, uz sluzbena vozila, mobitele i laptope.

• thinkpink1
    22. Kolovoz 2019. 16:20

Lavica27

ThinkpinkSad sam dobila nalaze u ruke tek, radili su analizu stolice na Rotavirus,Norovirus,Adenoviruse, Salmonelu, Camplyobacter, Shigelle I Yersiniu. Sve negativno :)

Oooo....🙃🙃🙃😟
    Ti streberski poslusala preko telefona i podigla nalaz😉
    Super, samo neka ne negativan nalaz, i imas ga crno na bijelo...🥰🥰🥰

• thinkpink1
    22. Kolovoz 2019. 16:21

thinkpink1

Lavica27

ThinkpinkSad sam dobila nalaze u ruke tek, radili su analizu stolice na Rotavirus,Norovirus,Adenoviruse, Salmonelu, Camplyobacter, Shigelle I Yersiniu. Sve negativno :)

Oooo….🙃🙃🙃😟
    Ti streberski poslusala preko telefona i podigla nalaz😉
    Super, samo neka ne negativan nalaz, i imas ga crno na bijelo…🥰🥰🥰

Bez onog zadnjeg smajlica u prvom redu, krivo stisnula🤦🏻‍♀️

22. Kolovoz 2019. 16:31

thinkpink1

Curke cestitam na urednim pregledima i novootkrivenim deckima i curkama❤❤
    Koliko znam da je OGTT u zadnjih nekoliko godina rutinska pretraga koju bi trebala napravit svaka trudnica (kao i TSH). Ja sam ju radila, i osobno ne mislim d aje tako strasna kako su mi curke koje su je također radile i govorile da su padale u nesvjest, povracale nakon pijenja glukoze o sl. Ja sam valjda vojnicki stil i znam da to moram odradit jer nitko drugi umjesto mene ne može. Tako da mislim da težina pretrage isto ovisi kako si ju složimo u glavi i prihvatimo.
    Lavice ti imas kristalnu kuglu i vidis tko je kaj po zanimanju?😂😂😂 (šalim se naravno)
    Losa dobro veli, nemaju liječnici vece place od cca 12t kn s dezurstvima, nazalost, zato ih masa ili radi i privatno ili masovno odlaze van.
    Sales repovi imaju cca 12t kn placu u vecini kompanija, uz sluzbena vozila, mobitele i laptope.

A i strašno je kako se neki ljudi ponašaju prema sestrama i doktorima. Evo neki dan kad sam bila na kontroli dođe neka starija žena i veli da nije naručena no da treba doktora. Veli joj sestra ok, no malo pričekajte da završi s trudnicama. Izađe žena iz ordinacije i pocne vikat kako doktor ništa ne zna, a da je sestra nesposobna jer joj nije složila nalaze po redu kad je išla u bolnicu. I izgovorila je jos hrpu ružnih riječi. Takve stvari vjerojatno oni doživljavaju svaki dan. Užas

• AnnA
    22. Kolovoz 2019. 16:33

Curke evo me. Nisam se bas javljala jer imam osjecaj da bas ne odasiljem najpozitivnije vibre pa rekoh bolje da to zadrzim za sebe. Ali citam vas :)
    Javila sam se i prekjucer kad sam panicno otrcala do ginekologa zbog vode. 
    Sto se tice nalaza, ja se nadam da cu do srijede nesto znati. Rekao je doktor 8 dana, ali ja evo racunam i 10. Par dana vec proslo

Lavica27
    22. Kolovoz 2019. 16:48

Thinkpink svekrva blizu bolnice živi pa mi podigla :)
    Nemam kristalnu kuglu ali nesreću il nažalost dobru intuiciju😁😁😁
    Anna držim fige!!

• piba7
    22. Kolovoz 2019. 16:58

Bok cure, mi smo na moru i malo uzivamo. Mislim da nam se curka konačno počela javljati, isključivo kad lezim na leđima i jako jako sam mirna. Osjetim baš onako po 2, 3 udarca. Jako sam uzbudjena zbog toga.
    Mi smo danas kupili krevetic 😊😊😊 došao mi je na mail newsletter od e-kupi, neki dobar popust + dodatno 10% na plaćanje Zaba karticama.
    https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--AP-posteljina-3-djelna-ruzicasta-panda-1422044.aspx

• piba7
    22. Kolovoz 2019. 17:08

Čestitke svima na urednim pregledima i otkrivenim spolovima danas :) kako stojimo sad s brojkom curica i dečki?
    Tockice, ja trčim na hitnu zbog svake neobične stvari tako da vjerujem da bi i zbog ovoga.. ako osjetis kakve bolove ili se pojavi ponovo krv idi na hitnu.
    AnnA, javljaj nam se, sve smo tu jedne za druge.

Grizli
    22. Kolovoz 2019. 17:23

Sofi cetsitam na urednom pregledu i deckicu!
    Anna ma daj zasto mislis da saljes losu vibru, samo se ti javljaj kad god pozelis, ako i saljes losu vibru mi cemo ju popraviti da bude dobra!
    Lavice odlicno da je nalaz dosao skroz negativan. 👍
    Moja fobija je od gmazova posebno zmija, od malena toliko jaka da ni na tv ih ne mogu vidit ni kao plisane igracke. Pokusali vise puta me suoviti s obicnim gušterom al jos gore poslije. Tako da se vise uopce ne trudim prebroditi taj strah samo se trudim izbjeći susrete s njima.
    Neka je nedavno pisala da ju nesto presjeklo u trbuhu nedavno, evo mene danas nakon rucka sisla sa barske stolice i tako presjeklo u dijelu desnog jajnika i zatezalo bas neugodno poslije jos nekih pola sata. Pa ne znam koja je pisala al ako može ponoviti dl se ponavljala bol? Pretpostavljam da je do misica i tetiva, al bas neugodno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.