Ena10 ja se ne bojim do te mjere ali mi nije bas ugodno pa te mogu razumijeti bar malo kako ti je 😕
Mi smo danas radili 4D ali nam je pupcana vrpca smetala da dobijemo lijepu sliku ali bar se malo vidi.. nadam se da ces imat vise srece od mene hahah
Sad sam bas isla gledat, meni je onaj prvi secer bio uredan skroz ali svejedno me je poslao na OGTT, a sto se stitnjace tice kaze da sam bila u hipotireozi i prije trudnoce ali da nisam znala jer mi je tek 100 mikrograma euthyroxa spustilo tsh
Lupe koliki ti je bio secer kad kazes uredan?

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ena ja sam se prije nekoliko godina uvukla kod mame i tate u krevet I dan danas me zafrkavaju kad grmi hahah
A nedo Bog da budem vani kad sijeva i grmi, sam čekam kad će me zgromit Sad mi je malo lakše, ne bojim se više toliko ako sam unutra jer sam shvatila da sam unutra sigurna al prijeee da ne pričam haha

4.2 a referentni interval pise da je od 4.2-6.0 (vadila sam krv u svom domu zdravlja centar i kod njih je takav ref. Interval)
4.2 a referentni interval pise da je od 4.2-6.0 (vadila sam krv u svom domu zdravlja centar i kod njih je takav ref. Interval)
Savrsen ti je.

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Moje žene, ja sam se preznojila ko prase od straaha :(
Al ozbiljno sam razmišljala da idem posjetiti psihologa/psihijatra radi tog svog straha.. zaista nije ugodno... ne možeš si u glavi to posložiti..
mm se u početku znao ljutiti, kaže ne osjećam se sigurno uz njega, i ne vjerujem mu.. ma ne mogu ja njemu objasniti da bi ja najrađe u ormar se sakrila kada krene to nevrijeme :(
Prije trudnoće sam se bojala, ali ne toliko.. do te mjere da se sakrivam u hodnik , pričekati ću da rodim, onda ćemo vidjeti.. ukoliko se ne poboljša, definitivno ću ići na stručan razgovor...

Cure dolazi nam jos jedan deckic :) Sve je uredu.
Mare, Grizli ja sam zadovoljna pregledom, bila sam unutru 20 min i detaljno je dr. gledao sve organe (bubrege, srce, mjehur..) Dobili smo i 1 slicicu :)

Cure dolazi nam jos jedan deckic :) Sve je uredu.
Mare, Grizli ja sam zadovoljna pregledom, bila sam unutru 20 min i detaljno je dr. gledao sve organe (bubrege, srce, mjehur..) Dobili smo i 1 slicicu :)
Čestitam

Nasty noćas sam opet bila kao sova (spavala od 2 do 4, pa od 6 do 9) pa sam proučavala po bespućima.. Na stranici KBC-a uz upute stoji napomena:
Oralni test opterećenja glukozom (oGTT) potrebno je učiniti između 24. i 28. tjedna trudnoće, samo u trudnica kod kojihje u prvom trimestru izmjerena glukoza natašte <5,1 mmol/L, a anamnestičko-klinički pokazateljiupućuju na gestacijski dijabetes.
Manje od 5.1?
Bas sam sada pogledala svoj nalaz i pise mi
To si radila ogtt? Da mora biti manji od 5.1
Ne, taj u 1.tromjesecju

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji