Lupe koliki ti je bio secer kad kazes uredan?
4.2 a referentni interval pise da je od 4.2-6.0 (vadila sam krv u svom domu zdravlja centar i kod njih je takav ref. Interval)
Savrsen ti je.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Moje žene, ja sam se preznojila ko prase od straaha :(
Al ozbiljno sam razmišljala da idem posjetiti psihologa/psihijatra radi tog svog straha.. zaista nije ugodno... ne možeš si u glavi to posložiti..
mm se u početku znao ljutiti, kaže ne osjećam se sigurno uz njega, i ne vjerujem mu.. ma ne mogu ja njemu objasniti da bi ja najrađe u ormar se sakrila kada krene to nevrijeme :(
Prije trudnoće sam se bojala, ali ne toliko.. do te mjere da se sakrivam u hodnik , pričekati ću da rodim, onda ćemo vidjeti.. ukoliko se ne poboljša, definitivno ću ići na stručan razgovor...
Cure dolazi nam jos jedan deckic :) Sve je uredu.
Mare, Grizli ja sam zadovoljna pregledom, bila sam unutru 20 min i detaljno je dr. gledao sve organe (bubrege, srce, mjehur..) Dobili smo i 1 slicicu :)
Mare, Grizli ja sam zadovoljna pregledom, bila sam unutru 20 min i detaljno je dr. gledao sve organe (bubrege, srce, mjehur..) Dobili smo i 1 slicicu :)
Čestitam
Nasty noćas sam opet bila kao sova (spavala od 2 do 4, pa od 6 do 9) pa sam proučavala po bespućima.. Na stranici KBC-a uz upute stoji napomena:
Oralni test opterećenja glukozom (oGTT) potrebno je učiniti između 24. i 28. tjedna trudnoće, samo u trudnica kod kojihje u prvom trimestru izmjerena glukoza natašte <5,1 mmol/L, a anamnestičko-klinički pokazateljiupućuju na gestacijski dijabetes.
Manje od 5.1?
Bas sam sada pogledala svoj nalaz i pise mi
To si radila ogtt? Da mora biti manji od 5.1
Ne, taj u 1.tromjesecju
Čestitam! 🥰🥰🥰
Čestitam
I jel je na kraju 3D? Jesi mogla i ti vidjeti bebu? I samo preko trbuha gleda il se moraš skinuti?
Čestitam
I jel je na kraju 3D? Jesi mogla i ti vidjeti bebu? I samo preko trbuha gleda il se moraš skinuti?
Okrenio mi je ekran pa mi je pokazao kraljeznicu i svaki organ.Bila je i neka mlada doktorica unutra i ona je gledala regled pa je vise njoj objasnjavao..Nisam nikada radila 3D ili 4D da bas znam primjetiti razliku, ali vidi se puno jasnije nego kod mog ginekologa😂 Slika nije onako bistra i cista kao sto su cure stavljale sa privatnih pregleda. Meni je bilo bitno da je sve uredu s bebom i da sve mjere odgovaraju...
Sortiraj odgovore
Najstariji