Cure, a gdje nam je Anna? Je li javljala možda ovih dana? Kada njoj stižu rezultati?
Jel danas ja mislim

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Cure ja sam iscitala sve zaostatke cekajuci pregled...dr. je u sali, ima neki hitan carski rez, a ja ne mogu docekati pregled😀
Lupe cestitam na curici😀
Tockice odmori se, nadam se da ce biti sve ok :)

C1M4 hvala ti na savjetu 😊 Ja ne bi bila ja da se bar malo ne stresiramBolje da ništa ne čitam, svašta piše
Idem nestrpljivo čekati nalaz, pa se još malo stresirati i onda raditi daljnje testove.
Naravno, ne možeš da se ne stresiraš, brineš se za malo biće u sebi ali eto, savjet kako sam rekla, ako kombinirani dođe loš, ja ti savjetujem prvo Nifty jer je amnio invazivan test, a tebi je nabor normalan
u svakom slučaju, kako god odlučiš, mi smo tu da te podržimo

Cure, a gdje nam je Anna? Je li javljala možda ovih dana? Kada njoj stižu rezultati?
Jel danas ja mislim
Mislim da je Seni danas trebala dobiti prve nalaze pa su joj i ranije javili, a možda je to i Anna napisala, stvarno se više ne sjećam dobro haha, ali vidim da se ona ništa ne javlja

Točkice kako je sad tvoje krvarenje? Jel stalo? Jesi li zvala gin možda ili nešto?

Angely cestitam na pregledu , Lupe cestitam na pregledu i djevojcici 💝.
Margarita dobro nam dosla, mi smo grupa koja rusi sve statistike kao što ti je C1M4 opisala, tako će biti i kod tebe.🙏 samo polako bez stresa, bit će ono što mora svakako.
Mare preletila poruku sam pa nisam skužila 🙈
Cure i ja sam pitala za Annu jel se javljala nakon amnio, medjutim niko ništa, cini mi se da nije, osim jednom iz apartmana. 🤔Vjerovatno je na opustanju negdje do rezultata pa nam se uskoro javi...🤗

Točkice kako je sad tvoje krvarenje? Jel stalo? Jesi li zvala gin možda ili nešto?
Ma sve ok.bio je samo malen trag ko da krasticu razmazes.vjerujem da je hemeroid ili tak nekaj.nisam nikog zvala. Ako se ponovi idem na hitnu, ali nece. Mozda sam i zabrijala ne znam...

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Deedee i Nasty, meni je secer bio 4,8 pa sam svejedno radila ogtt. Mislim da prek socijalnog mozda i pristede pa zbilja neki salju samo na indikaciju plus ovisi o ginekologu. Evo oja sogorica, zatrudnila prvim seksom bez zastite, mladja od 30, uredne debljine, super uredne trudnoce i nalaza i svejedno je isla na ogtt i svi koji su vodili trudnocu kod tog doktora, a on je vodio trudnocu 5 bliskih mi trudnica (preporuka s koljena na koljeno :)).
Ako beba lijepo napreduje, nije prevelika, ako vam je prvi secer bio ok neki vas nece poslati. Obicno bebe kod dijabetesa koji se ne kontrolra budu vece ili manje porodjajne tezine i nesto na srcu se specificno vidi kad imas secer (ne nuzno). Nije bed da vas se ne posalje, a ja ziheras vise volim to obaviti. U Agram (Suncu) je 115kn pretraga, imas di sjesti, uz pametne mobitele i knjigu meni su proletila ta dva sata.

Cure ja mislim da se meni beba javila ♥️💙♥️💙

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji