Meni je jos pred 4 god skoro receno da se taj ottg obavezno radi izmedu 24 i 28 sve trudnice. I bilo mi uzas popit tu mjesavinu i uopce mu se ne veselim sad vec mi preventivno muka :( :(
Sretno svima na pregledima i laka vam noc
Dobro jutro cure, sretno svima na pregledima.
Nasty, smjesak se vratio na lice, sad tako dalje do kraja. Uh, zavidim ti na voznji katamaranom...i ja biiiiii :-)
Evo meni pomalo hlace postaju tijesne, ne mogu ih zakopcati bez da steze pa idem na posao otkopcanih hlaca :-))) Preko vikenda obavezno moram u shoping.
Sto se kila tice jos nisam dobila nista, al moglo bi sad pomalo krenuti u +.
Iskusnim mamama puno hvala na korisnim savjetima.
Dobro jutro curkee
Ja se idem spremiti za pregled, javim kako je proslo! 😍
Sretno curkama koje takoder imaju preglede danas 🤩🤩
Ja se isto pomalo spremam na pregled, uzbudjena s trackom nervoze 😅 ko i svaki put
Jutro cure! Sretno na pregledima danas svima!
Ja sam počela sa 67.5kg A sad sam na 69.5. ,visoka sam 170. Iskreno pred mj dana mi je bio veći trbuh nego sad. I dalje se ništa ne kuži.. eventualno navečer. Čini mi se u prvoj da sam dobila puno više (u trbuhu po slikama) uovim tjednima nego sad a išla sam roditi s +9kg.
Mene su tolko s tom tekucinom za OGTT "strasili" da sam mislila da je ne znam kaj al mi nije bila ništa spektakularno losa. Drzalo me to kaj sam znala da se poslije idem najest😂
DeeDee ne znam ni ja, ja samo podebljam ime hahahahah
Ja sam krenula sa 82 😫, na proslom pregledu sa 24tj sam.imala 89
Mi smo ista... hm... tezinska kategorija 🤣 Zapravo ja sam ostala trudna s najvise kila ikad. Imala sam neki super stresni period em privatno em na poslu i kilice skocile... ali i dvije crtice na testu. Kad sam se prvi put izvagala sva sam se izbezumila no dok mi je rekao da nije da imam 100 kg i da pazim da ne dobijem puno u trudnoci. Da je gore ako si mrsav pa dobijes +20 kg nego kad te ima pa umjereno. Sad sam na +2 kg. Za sad zadovoljna, makar nije da pretjerano pazim. Iskocio mi samo trbuscic tako da nemam jos nikakvu trudnicku odjecu. Naravno u trapke ne stanem no hlace s gumicom gore i lan hlace su mi jos ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji