ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    22. Kolovoz 2019. 00:56

Meni je jos pred 4 god skoro receno da se taj ottg obavezno radi izmedu 24 i 28 sve trudnice. I bilo mi uzas popit tu mjesavinu i uopce mu se ne veselim sad vec mi preventivno muka :( :( 
    Sretno svima na pregledima i laka vam noc 

• Seni1985
    22. Kolovoz 2019. 07:04

Dobro jutro cure, sretno svima na pregledima.
    Nasty, smjesak se vratio na lice, sad tako dalje do kraja. Uh, zavidim ti na voznji katamaranom...i ja biiiiii :-)

Evo meni pomalo hlace postaju tijesne, ne mogu ih zakopcati bez da steze pa idem na posao otkopcanih hlaca :-))) Preko vikenda obavezno moram u shoping. 
    Sto se kila tice jos nisam dobila nista, al moglo bi sad pomalo krenuti u +. 
    Iskusnim mamama puno hvala na korisnim savjetima.  

lupe
    22. Kolovoz 2019. 07:08

Dobro jutro curkee

Ja se idem spremiti za pregled, javim kako je proslo! 😍

Sretno curkama koje takoder imaju preglede danas 🤩🤩

Angelly
    22. Kolovoz 2019. 07:21

Ja se isto pomalo spremam na pregled, uzbudjena s trackom nervoze 😅 ko i svaki put

Lavica27
    22. Kolovoz 2019. 07:24

Jutro cure! Sretno na pregledima danas svima!
    Ja sam počela sa 67.5kg A sad sam na 69.5. ,visoka sam 170. Iskreno pred mj dana mi je bio veći trbuh nego sad. I dalje se ništa ne kuži.. eventualno navečer. Čini mi se u prvoj da sam dobila puno više (u trbuhu po slikama) uovim tjednima nego sad a išla sam roditi s +9kg. 
    Mene su tolko s tom tekucinom za OGTT "strasili" da sam mislila da je ne znam kaj al mi nije bila ništa spektakularno losa. Drzalo me to kaj sam znala da se poslije idem najest😂

Točkica37
    22. Kolovoz 2019. 07:32

Jutro.srerno svima danas ♥️💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    22. Kolovoz 2019. 07:43

Dobro curke, sretno na pregledima!

• thinkpink1
    22. Kolovoz 2019. 07:43

*dobro jutro

22. Kolovoz 2019. 07:44

lupe

DeeDee ne znam ni ja, ja samo podebljam ime hahahahah

Ja sam krenula sa 82 😫, na proslom pregledu sa 24tj sam.imala 89

Mi smo ista... hm... tezinska kategorija 🤣 Zapravo ja sam ostala trudna s najvise kila ikad. Imala sam neki super stresni period em privatno em na poslu i kilice skocile... ali i dvije crtice na testu. Kad sam se prvi put izvagala sva sam se izbezumila no dok mi je rekao da nije da imam 100 kg i da pazim da ne dobijem puno u trudnoci. Da je gore ako si mrsav pa dobijes +20 kg nego kad te ima pa umjereno. Sad sam na +2 kg. Za sad zadovoljna, makar nije da pretjerano pazim. Iskocio mi samo trbuscic tako da nemam jos nikakvu trudnicku odjecu. Naravno u trapke ne stanem no hlace s gumicom gore i lan hlace su mi jos ok. 

22. Kolovoz 2019. 07:44

Sretnobsvima danas! :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.