ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    22. Kolovoz 2019. 08:51

Hahah Lavice je l' u granicama ili u granicama? 😂😂😂

Lunica
    22. Kolovoz 2019. 09:02

Jutrooo cure ..sretno na pregledima danas...meni jucer stigla pilates lopta i bas mi pase malo hopsati na njoj zbog leđa...i bas razmisljam kako uopce nemam nista zimske trudnicke robe...i nemam pojma kako cu jaknu zakopcavati😞😞

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MaRe
    22. Kolovoz 2019. 09:05

Lavica27

*nije u granicama nego u granicama.

😂😂😂😂
    Pa ja sam sva izgubljena,sad gledam listu za preglede i kako je Lorija izbrisala današnje cure i tek onda skontam da je danas 22. 😂 Ajd jučer mi je pol dana trebalo da skuzim da je srijeda a ne četvrtak.
    Sofi čekam izvještaj s anomaly 😉

MaRe
    22. Kolovoz 2019. 09:12

Dal je vama osjetljivija koža na trbuhu sad? Kad me zasvrbi pa se pocesem zaboli me kao da sam si kožu oderala xD

ena10
    22. Kolovoz 2019. 09:16

Dobro jutro, sretno svima na pregledima, donesite nam lijepe vijesti! 🤗

• Henky
    22. Kolovoz 2019. 09:28

Joj kile.. U očaju sam danima :( Startala sam sa 61 kg, visoka 173. Sad sam na 66  A pazim šta jedem i kontroliram se ali čim sam uvela neku sitnu večeru i međuobroke, jer me stvarno ulovi glad, otišlo sve kvragu. Doduše mislim da su tu imali efekta i svi oni hormoni u postupku MPO, ali opet... ovim tempom do poroda sam na +15/20.

Dali imate blago povišenu temperaturu? Meni se danima drži oko 37 i povremeno mi curi nos (što može biti i od klime, nije onaj potok osjećaj kad je baš prehlada). Inače uopće nebi na to reagirala ali ne znam dali je to u trudnoći razlog za brigu. 

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 09:34

Jutro cure, danas pregled.. Ne mogu dočekat 16:45.
    DeeDee neke trudnice nisu išle na oggt. Evo meni baš sinoć rodica priča da nju nije ginić slao ni u prvoj ni u drugoj trudnoći, znam ih još koje nisu morale.. Valjda ipak ovisi o nekim faktorima rizika. Ugl. se ide između 24 i 28tt kako su cure napisale, osim ako je šećer povišen na krvnoj slici onda se šalje i ranije. 

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 09:38

Kile neću ni spominjat.. Nisam još stala na vagu.. Mislim da je +4 do sada.. Tj. toplo se nadam. Inače imam puno kila, al izgledam kao da imam 10kg manje..zbog vježbanja i mišićne mase koju sam nabila prije trudnoće, ali ima tu i sala na uzvoz da se ne lažemo.. U trudnoći samo stomak raste za sad.. Najveće veselje mi je bilo kad je iz oblika B prešao u D.. 

DeeDee
    22. Kolovoz 2019. 09:43

Nasty noćas sam opet bila kao sova (spavala od 2 do 4, pa od 6 do 9) pa sam proučavala po bespućima.. Na stranici KBC-a uz upute stoji napomena:

Oralni test opterećenja glukozom (oGTT) potrebno je učiniti između 24. i 28. tjedna trudnoće, samo u trudnica kod kojih je u prvom trimestru izmjerena glukoza natašte <5,1 mmol/L, a anamnestičko-klinički pokazatelji upućuju na gestacijski dijabetes.

[/url

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 09:45

DeeDee da da, to je onda to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI