Joj kile.. U očaju sam danima :( Startala sam sa 61 kg, visoka 173. Sad sam na 66 A pazim šta jedem i kontroliram se ali čim sam uvela neku sitnu večeru i međuobroke, jer me stvarno ulovi glad, otišlo sve kvragu. Doduše mislim da su tu imali efekta i svi oni hormoni u postupku MPO, ali opet... ovim tempom do poroda sam na +15/20.
Dali imate blago povišenu temperaturu? Meni se danima drži oko 37 i povremeno mi curi nos (što može biti i od klime, nije onaj potok osjećaj kad je baš prehlada). Inače uopće nebi na to reagirala ali ne znam dali je to u trudnoći razlog za brigu.
Jutro cure, danas pregled.. Ne mogu dočekat 16:45.
DeeDee neke trudnice nisu išle na oggt. Evo meni baš sinoć rodica priča da nju nije ginić slao ni u prvoj ni u drugoj trudnoći, znam ih još koje nisu morale.. Valjda ipak ovisi o nekim faktorima rizika. Ugl. se ide između 24 i 28tt kako su cure napisale, osim ako je šećer povišen na krvnoj slici onda se šalje i ranije.
Kile neću ni spominjat.. Nisam još stala na vagu.. Mislim da je +4 do sada.. Tj. toplo se nadam. Inače imam puno kila, al izgledam kao da imam 10kg manje..zbog vježbanja i mišićne mase koju sam nabila prije trudnoće, ali ima tu i sala na uzvoz da se ne lažemo.. U trudnoći samo stomak raste za sad.. Najveće veselje mi je bilo kad je iz oblika B prešao u D..
Nasty noćas sam opet bila kao sova (spavala od 2 do 4, pa od 6 do 9) pa sam proučavala po bespućima.. Na stranici KBC-a uz upute stoji napomena:
Oralni test opterećenja glukozom (oGTT) potrebno je učiniti između 24. i 28. tjedna trudnoće, samo u trudnica kod kojih je u prvom trimestru izmjerena glukoza natašte <5,1 mmol/L, a anamnestičko-klinički pokazatelji upućuju na gestacijski dijabetes.
[/url
Meni se ko crveni trag pojavio na gacicama kad smo dosli uz ducana.. uf..sad pratim ko nenormalna da li ce se ponoviti i da li je moguce da mozda neki hembac ili nesto slicno pa se tjesim
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Meni se ko crveni trag pojavio na gacicama kad smo dosli uz ducana.. uf..sad pratim ko nenormalna da li ce se ponoviti i da li je moguce da mozda neki hembac ili nesto slicno pa se tjesim
Tockice kako su meni objasnili crveni znak nije baš za ignore. Isto ti otidji da provjeris, iako je vjerovatno sve ok ali nije na odmet ako nesto jeste da pravovremeno reagiraju.
Ojoj! Ajde leži danas i odmaraj. Kad si bila na pregledu?
Prije dva tjedna... za 6 dana kod svog gina...ako se ponovi odoh na hitnu...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji