Muci li jos koju ova ambrozija??
Grlo i uha svrbe, nos malo zastopan, malo curi…
Smijem li ovo koristiti?? https://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/sinomarin/sinomarin-plus-algae-allergy-relief Na prirodnoj bazi je..
I ja imam vrlo slične simptome nekih tjedan dana, malo bude bolje pa opet kaos. Od jučer me muči i kašalj užasno tj tjera me stalno na kašalj a nemam što, nisam povezivala s alergijom al ima smisla

[/url
Cure, čestitke na urednim pregledima!!!
Moj je sutra- jedva čekam ali sam i nervozna...valjda ću nešto odspavati.
Što se tiče alergije- s malom smo prekjučer morali a jitnu, imala je prave urtike po cijelom tijelu, sada je puno bolje, još ju okice peku.
Svima sretno sutra, držim fige svima na urednim nalazima i bebačima!!! pozz
Bok cure moje! Bila sam malo zaokupljena sa nabavkom i potragom stvarcica kroz vikend i ovih dana jer i kuhinju nesto uredjujemo, tak da nisam bas stigla pisat, a polovit sve -ajme. Uglavnom kupili kindac u Bubamari i podlogu za prematanje za na kindac u Lesnini. Bas neka slatka sa zvjezdicama!
Svim curkama cestitke na lijepim rezultatima nalaza i pregleda i otkrivenim piskecima!
Ostalima sretno sa trgobama da brze prodju!
Samk da napomenem, ak neka nije jos uzela u Bubamari onaj paket za trudnice, radije sacekajte mozda, jer kuponi za popust traju samo do 1.9. Pa cevaljda posle dat nove sa duzim rokom trajanja.. Ja nez uopce kak cu to sad stic iskoristit do 1.9.jer sam tek jucer podigla..

Ja sam danas obavila OGTT i rekli su mi da ne jedem ništa ni ne pijem od 23h večer prije.
Prije samog testa smije se samo obična voda a nakon kaj se popije glukoza ništa, samo sjedit i čekat. Jer bilo kakva aktivnost ili unos vode može poremetiti rezultate.
Tak su meni danas rekli u breyeru :)
Što se tiče te glukoze (valjda se to pije haha), uopće nije tak strašna kak su mi pričali, bar meni.. kao smeđa limunada
Stigli su mi rezultati i sve je super, školski. Baš sam sretna .
Sutra u 8:30 pregled! Ne mogu dočekati 🤩🤩🤩
Iva mislim da si ti tražila izvještaj sa tečaja..
Pa ovako, mi smo bili u Baruna Filipovića i onako, ne znam šta bu ti rekla iskreno..
Super je jedino što te patronažna sestra uputi u porod od pucanja vodenjaka doslovno, do dolaska doma iz bolnice.. ali ništa što nisi pročitala već na internetu, ili pričala sa frendicama koje su rodile...
Ja sam očekivala možda malo više informacija za oca djeteta ali vidjeti ćemo sutra..
Super je sestra bila na početku... pitala je tko ima dijete doma, i jedan par se samo javio, njima je odmah dala tu diplomu da otac može u rađaonu , i pustila ih je kući..
To je po meni baš lijepo:)
Kažem, tako i tako nije rečeno ništa što već ne znamo, osim što je educirala kako se diše za vrijeme trudova, kako između trudova, itd..
I jako jako dugo traje, i jako jako su neudobni stolci🙈🙈🙈
Ti možeš ustati, i prošetati, i otići na wc i vratiti se, ona to odmah kaže.. sat vremena je dr pričao od početka začeća, pa do poroda.. pa je sestra 2 sata u komadu, i to je pre previše.. definitivno.. Nemaš ni koncentraciju toliko dugo..
Ali dobro.. još sutra, pa će mm imati diplomu, i može samnom🤗🙈

Cure vidjela sam na 24 sata da lijecnici trebaju prijaviti policiji promjenu zdravstvenog stanja pacijenta pa tako i trudnocu..kao radi voznje.. Postoji li neka regulativa koja definira da ne smijemo vise voziti nakon odredenog mjeseca trudnoce? Zna li koja nesto vise o tome?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Lupe čitam smeđa limunada, i razmišljam zakaj je moja tekućina bila bijela kada sam radila OGTT hihihi..
Meni je rekla dr isto, večer prije do 23h smijem jesti i piti.
S time da sam ja u dva navrata između vađenja krvi popila gutljaj vode(nisam mogla izdrzati), sestra je rekla ne više od gutljaj da ne razrijediš glukozu u organizmu.. iako je kao praksa da se ne pije, ne jede i ne kreće u tom periodu do zadnjeg vađenja krvi..
I ni meni osobno uopće nije bila loša za popiti..🤗

Ja sam do kraja bila tak gladna i živčana da je bolje bilo izbjegavati me do prve pekare hahaha 🤭🤭
Još sam 5 bila budna a nikako da pojedem nešto, užas 😫
Tnx Lupesamo sta cu se srusit od gladi🤣🤣🤣🤣
Znaci Enauglavnom sve sta vec znamo se sazna osim eto te diplome koja ce me ocito kostat zivaca jer ovaj moj zbog posla nikako ne stigne na taj tecaj a porod bi trebo bit u petrovoj di ne pustaju nikog bez potvrde😒😞😞
Pa ubiti, da. Zaista kažem, ako imalo čitaš, educiraš se, bilo u društvu, na internetu, znati ćeš sve što je danas nama rečeno..
Što ne znači da je svugdje na tečaju tako, ali mislim da se ne razlikuje baš puno toga, samo doktori vjerojatno imaju drugačiji pristup predavanju.
E i tamo samnom su bile žene kojima je termin tipa za 2 tjedna...znači mogu roditi svaki čas, ako ikad stigneš, odeš...ispratiš te besplatne..mi isto idemo sada, iako još imamo vremena do poroda, jer je mm na godišnjem, on radi u ugostiteljstvu, i ima koma smjene, pa onda sad imamo vremena za sve 🙈
Držim ti fige da te ne košta puno živaca, možda nekad, uspijete to obaviti, jer baš ne puštaju bez te diplome unutra..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji