ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    22. Kolovoz 2019. 10:17

Točkice prati to i zovi ginića.. Meni je moj ginić rekao da kad mi dođe do toga da provjerim s prstom u rodnicu. I ako mi na prstu ima malo krvi da je onda krvarenje iz rodnice.. Ako je neka žilica niže, neće biti tragova na prstu. Sorry na opisu. Meni se isto pojavilo nedavno rozi iscjedak i bila sam se prepala, pa mi se ispostavilo da je od hemoroida.. 

Točkica37
    22. Kolovoz 2019. 10:20

Nasty

Točkice prati to i zovi ginića.. Meni je moj ginić rekao da kad mi dođe do toga da provjerim s prstom u rodnicu. I ako mi na prstu ima malo krvi da je onda krvarenje iz rodnice.. Ako je neka žilica niže, neće biti tragova na prstu. Sorry na opisu. Meni se isto pojavilo nedavno rozi iscjedak i bila sam se prepala, pa mi se ispostavilo da je od hemoroida..

Nasty odmah sam isla piskit jer mi nakon krvarenja iza piskenja uvijek bilo tragova roskastih a sad nema... pratit cu pa ako se ponovi nema mi druge nego na hitnu...gin mi na go do pon tako da mi hitna preostaje al nadam se da nece trebati

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 10:23

Točkice nadam se da neće.. Može bit bilo kakva žilica, sve je megaprokrvljeno.. Meni je u tvojim tjednima isto bilo roza krvatenje jer sam zagrebala vaginaletom najvjerojatnije.. A sad nedavno zbog hemića.. Držim fige da je to to i da se neće više javljat. 

MaRe
    22. Kolovoz 2019. 10:26

Gogaa_V

Sretno još jednom danas cure.Marejel danas javljaju rezultate ili

Ma ne nego Sofi ide na onaj veliki anomaly scan pa da znam kakva je situacija i šta me čeka sljedeći tjedan :) A i da saznamo dal je stvarno 3D/4D kako piše

Grizli
    22. Kolovoz 2019. 10:28

Tockice nadam se da nije nista!
    Henky povisena temp u trudnoci je normalna do 37.4 meni bude. 

• Margarita_46
    22. Kolovoz 2019. 10:35

Vjerno vas čitam i pratim, ali nikako ne stignem pisati... Taman obavila kombinirani probir u Petrovoj. Čekam nalaz, ali mi je odmah rekla da je nuhalni nabor 2.6mm i da je do 3mm ok. I odmah je spominjana amniocenteza. Mislim si ja neka prvo dođe nalaz pa ću odlučivati kako dalje 😓😓

Točkica37
    22. Kolovoz 2019. 10:46

Margarita_46

Vjerno vas čitam i pratim, ali nikako ne stignem pisati… Taman obavila kombinirani probir u Petrovoj. Čekam nalaz, ali mi je odmah rekla da je nuhalni nabor 2.6mm i da je do 3mm ok. I odmah je spominjana amniocenteza. Mislim si ja neka prvo dođe nalaz pa ću odlučivati kako dalje 😓😓

Zato sto je blizu granici? 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Tonkica1
    22. Kolovoz 2019. 10:50

DeeDee

Nasty noćas sam opet bila kao sova (spavala od 2 do 4, pa od 6 do 9) pa sam proučavala po bespućima.. Na stranici KBC-a uz upute stoji napomena:

Oralni test opterećenja glukozom (oGTT) potrebno je učiniti između 24. i 28. tjedna trudnoće, samo u trudnica kod kojihje u prvom trimestru izmjerena glukoza natašte <5,1 mmol/L, a anamnestičko-klinički pokazateljiupućuju na gestacijski dijabetes.

Manje od 5.1?
    Bas sam sada pogledala svoj nalaz i pise mi tocno 5.1....

Točkica37
    22. Kolovoz 2019. 10:51

Tonkica1

DeeDee

Nasty noćas sam opet bila kao sova (spavala od 2 do 4, pa od 6 do 9) pa sam proučavala po bespućima.. Na stranici KBC-a uz upute stoji napomena:

Oralni test opterećenja glukozom (oGTT) potrebno je učiniti između 24. i 28. tjedna trudnoće, samo u trudnica kod kojihje u prvom trimestru izmjerena glukoza natašte <5,1 mmol/L, a anamnestičko-klinički pokazateljiupućuju na gestacijski dijabetes.

Manje od 5.1?
    Bas sam sada pogledala svoj nalaz i pise mi 

To si radila ogtt? Da mora biti manji od 5.1

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Omerta
    22. Kolovoz 2019. 10:54

Margarita, koliko godina imas? Inace 2.6 je ok, meni je sa 13tj bio 2.3 i gin rekla da je to uredu, kao do 4 se tolerira (ili je ipak do 3??). Zbog godina (dobni rizik) nekad znaju preporuciti amnio iako je n.n. uredan... ali imas pravo cekaj kompletne nalaze i nemoj se previse stresirati.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.