ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    21. Kolovoz 2019. 22:38

Ja ful ne znam oznacit kome odgovaram, a da ne citiram 😒

S koliko kg ste krenule? Tj koliko vam je BMI bio? Citala sam da i o tome masu ovisi pa ja molim svemirske sile da ne dobijem previse, po tome ne bih trebala

[/url

lupe
    21. Kolovoz 2019. 22:40

DeeDee ne znam ni ja, ja samo podebljam ime hahahahah

Ja sam krenula sa 82 😫, na proslom pregledu sa 24tj sam.imala 89 

DeeDee
    21. Kolovoz 2019. 22:45

Lupe Hahah, sad cu i ja tako, bolje cu se osjećat 😂😂
    Ja krenula s 85, a visoka sam 173, dakle ima tu viška podosta. Na pregledu u 15.tjednu sam imala 84 i rekao mi gin. da slobodno tako nastavim, ali u ovom tjednu sam počela bit gladna..do sad sam bas ful malo jela, puno manje nego inače, a sad mi je malo panika da me ne krene..

[/url

Omerta
    21. Kolovoz 2019. 22:46

Netko je napisao da se glukoza previse "razrijedi" ako se pije voda ujutro prije vadjenja.. jel to vrijedi i za ono jedno vadjenje ili samo ogtt?? Posto ja sam nedavno pisala da sam zvala lab i pitala mogu li vodu ujutro i rekli da da. Znaci radila sam obicno vadjenje u sklopu krvne slike.. secer je bio 4.6. Jel moguce da je lazno dobar nalaz??

Be the change you wish to see in the world.. 💚

lupe
    21. Kolovoz 2019. 22:52

Omerta mozes vodu prije, nije nikakav problem. Kod OGTTa se nakon popijene glukoze ne preporuca voda vise da ne razrijedi popijenu otopinu, ali prije mozes piti

😊😊

• Tonkica1
    21. Kolovoz 2019. 22:54

ivikii

Evoo i menee😀 mm na godisnjem pa vas jedva stizem pratit. Alii tuu sam ja, pratim vas iz sjene😎
    Ja sam do prije nekih misec dana pila PreMama duo, ali mi je endokrinolog preporucio da prestanem jer mi je nalaz stitnjace bio los, TSH nizak, a t3 i t4 visoki, pa da sam mozda medu jako malim brojem "sretnica" koje reagiraju na jod. I bome sad stiga novi nalaz skroz uredan. Tako da cu morat nac neke bez joda. Sad znam popit samo sumeci magnezij i sumeci multivitamin, gin je rekla da je to ok, al ja bi isto neke bas za trudnice🙈

Imas od elevita, bas bez joda

lupe
    21. Kolovoz 2019. 22:55

DeeDee ja sam visoka 165 hahah ima i kod mene dosta toga vise al ne sekiram se 
    Dobro se osjecam a mislim da je to najbitnije. Ne pretjerujem ni u cemu i tak cu probat do kraja izgurat

Ja sam oko 22 tt pocela osjecat povecanu glad al ne znam jel to placebo neki ili kaj 🤷‍♀️

DeeDee
    21. Kolovoz 2019. 22:58

Lupe ma bitno da sve ide po planu i da beboline napreduju ❤

[/url

Omerta
    21. Kolovoz 2019. 22:59

Ahaaa, aha kuzim sad... malo sam bila pobrkala loncice! Ajde cure laku noc i sretno sutra na pregledima, hrpa vas je! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

DeeDee
    21. Kolovoz 2019. 23:04

Curke, taj famozni oggt.. Jel to rade sve trudnice ili ovisno o nalazu glukoze kad se radi krvna slika? 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.