Tonkica1 tenkjuu😉 morat cu ih potrazit. Pouzdanije mi je to od obicnih multivitamina.
Laku noc zenice. Iii sutra sretnooo 💞😪
Iva4 mislim da je bolje ne zamarat se previse ss kilama. Naravno treba pripaziti da nama bude lakse kasnije al opet ne se opterecivat previse a najbitnije - ne usporedivat se sa drugima jer svaka trudnica je posebna ♥️
DeeDee mene je poslao bez ikakvih nalaza prije, taman sada kad sam usla u trece tromjesečje jer mislim da je sada rizik za gestacijski dijabetes veci.. to je samo moze laičko misljenje
Ovaj moj mali ili mala neki partijaner 😂😂 Preko dana je miran a evo vec trecu noc dok krenem spavati on/ona tulumari 😂😂 Sretno svima sutra!
Ovaj moj mali ili mala neki partijaner 😂😂 Preko dana je miran a evo vec trecu noc dok krenem spavati on/ona tulumari 😂😂 Sretno svima sutra!
Jooooj ja tako jedva čekam da se to moje čudo javi s partija hahah. Danas smo dečko i ja opet jedno 2 sata pokušavali skuzit ako je beba ili crijeva 🙈🙈🙈
[/url
Lupe da, čitam sad, zaključila sam da sve idu preventivno početkom 3. :)
[/url
Ajme ja nikak doc doma. Mislila povratak s go u srijedu, prosla gospa, bit ce laganini. Pa prvo nismo usli u trajekt. Pa sto sati na zegi i vrucini cekanje. Pa onda do zagreba jos, stoput mori stat jer se meni piski 🙈. Inace sam mogla putovat danima, danas umirem, zgaravica me ubija cijelo popodne. Necu se nikak naspavat a sutra ujutro pregled..
Sto se tice ogtt, ja mislim da to apsolutno sve trudnice rade.
A sto se kila tice, do prije mj dana sam bila fkt ok. Dobila 2 kile. A sad bila 3 tj na svekrvinoj kuhinji, doslovno se kupala i spavala, a ona fest kaloricno kuha. Sve me strah stat na vagu. S obzirom da sutra idem na anomaly u bolnicu pretpostavljam da me nece vagat, pa se mozda stignem jos do 12.9 kad mi je iduci pregled malo sabrat 🙈
Što se kilograma tiče ja sam krenula sa 53, sada sam 55 🤗 niska sam 160 cm. Obzirom da sam povracala jedan dio trudnoce i bila hospitalizirana mislim da cu tek sad početi dobivati na težini. Pripazit ću svakako na prehranu, necu pretjerivati radi svog zdravlja, a beba će svakako dobiti sve što joj treba. Laku noc cure i sretno ko ima preglede sutra .
Ja sam visoka 179 cm a krenula s 72 kg sad je solidnih 82 kg 🤣
A OGTT sam taman jutros radila i strasno me smucila ta tekucina da sam je povratila nakon vađenja krvi. Rezultati su dosli da sam na najgonjoj granici 4.4 🤣
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Reserved ali tri rezultata moraju biti. I 4.4 nije gornja granica (ili te ja nesto nisam skuzila). I ja danas to radila. Meni fin secer i voda :)
OGTT se radi izmedju 24.-28.tt nevezano kakvi vam nalazi prije bili jer se tad zna razviti taj gestacijski dijabetes. Cijeli prganizam drugacije u trudnoci radi. Imas dosta clanaka na webu o tome.
Sortiraj odgovore
Najstariji