Evoo i menee😀 mm na godisnjem pa vas jedva stizem pratit. Alii tuu sam ja, pratim vas iz sjene😎
Ja sam do prije nekih misec dana pila PreMama duo, ali mi je endokrinolog preporucio da prestanem jer mi je nalaz stitnjace bio los, TSH nizak, a t3 i t4 visoki, pa da sam mozda medu jako malim brojem "sretnica" koje reagiraju na jod. I bome sad stiga novi nalaz skroz uredan. Tako da cu morat nac neke bez joda. Sad znam popit samo sumeci magnezij i sumeci multivitamin, gin je rekla da je to ok, al ja bi isto neke bas za trudnice🙈
Imas od elevita, bas bez joda

DeeDee ja sam visoka 165 hahah ima i kod mene dosta toga vise al ne sekiram se
Dobro se osjecam a mislim da je to najbitnije. Ne pretjerujem ni u cemu i tak cu probat do kraja izgurat
Ja sam oko 22 tt pocela osjecat povecanu glad al ne znam jel to placebo neki ili kaj 🤷♀️
Ahaaa, aha kuzim sad... malo sam bila pobrkala loncice! Ajde cure laku noc i sretno sutra na pregledima, hrpa vas je!

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Curke, taj famozni oggt.. Jel to rade sve trudnice ili ovisno o nalazu glukoze kad se radi krvna slika?

[/url
Tonkica1 tenkjuu😉 morat cu ih potrazit. Pouzdanije mi je to od obicnih multivitamina.
Laku noc zenice. Iii sutra sretnooo 💞😪

Iva4 mislim da je bolje ne zamarat se previse ss kilama. Naravno treba pripaziti da nama bude lakse kasnije al opet ne se opterecivat previse a najbitnije - ne usporedivat se sa drugima jer svaka trudnica je posebna ♥️
DeeDee mene je poslao bez ikakvih nalaza prije, taman sada kad sam usla u trece tromjesečje jer mislim da je sada rizik za gestacijski dijabetes veci.. to je samo moze laičko misljenje
Ovaj moj mali ili mala neki partijaner 😂😂 Preko dana je miran a evo vec trecu noc dok krenem spavati on/ona tulumari 😂😂 Sretno svima sutra!

Ovaj moj mali ili mala neki partijaner 😂😂 Preko dana je miran a evo vec trecu noc dok krenem spavati on/ona tulumari 😂😂 Sretno svima sutra!
Jooooj ja tako jedva čekam da se to moje čudo javi s partija hahah. Danas smo dečko i ja opet jedno 2 sata pokušavali skuzit ako je beba ili crijeva 🙈🙈🙈

[/url
Lupe da, čitam sad, zaključila sam da sve idu preventivno početkom 3. :)

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji