ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    22. Kolovoz 2019. 08:47

*nije u granicama nego u granicama.

Lavica27
    22. Kolovoz 2019. 08:47

Ahahahahah u VRECICAMA🙈🙈🙈🙈

C1M4
    22. Kolovoz 2019. 08:49

Lavica27

C1M4

Jutro curee, sretno vam na pregledima, bome vas ima hehe
    Ja sam imala užasnu noć, bili smo na rođendanu moje bake dok mm nije počeo povraćati, i tako cijeeeelu noć, pa nosi lavor pa prazni, pa vodi do wc-a, pa nosi vode, jooj jadan baš.. viroza ga je neka ulovilatak mi je užasno da se ja ne zarazim, ali mi ga žao, ne mogu ga ostavit tako jer nema snage za ištasad sam na poslu pa ne znam kako će danas sam, doduše ide kod dr. pa mu možda da reglan ili nešto protiv mučnina..

Joj uzas Cima! Znam kako mu je jer mi to tri puta godišnje doživimo jer nam mala iz vrtića donese. Al iskreno nema baš koristi od toga da ide doktoru. Nek probiotik kupi i ima jedna odlična stvar, zove se Enteros gel,u granicama. Skupo je (cca 160kn al traje dugo,smiju djeca i trudnice)al do sutra je ko nov!

Užas.. budem ga zvala odmah da to kupi isto, hvala ti! Pomoći će i ako mene uhvati haha..

• Lala27
    22. Kolovoz 2019. 08:49

Curke, danas vas baš ima za preglede, biće hrpa dobrih vijesti 😄 Sretno svima! 

Mikio Ista sam ti takva 😊 Sva se umirim da bih što bolje osjetila pokrete i svaki put se oduševim 😂 Počeli smo i da se budimo i da liježemo sa partijem, pa mi uveče žao zaspati, a ujutru ustati, luda žena 😂 

C1M4
    22. Kolovoz 2019. 08:50

Lavica27

Ahahahahah u VRECICAMA🙈🙈🙈🙈

Hahahaah, primijetila sam da, ali skužih odma bitno je da smo se razumjele hahah

• Lala27
    22. Kolovoz 2019. 08:51

Hahah Lavice je l' u granicama ili u granicama? 😂😂😂

Lunica
    22. Kolovoz 2019. 09:02

Jutrooo cure ..sretno na pregledima danas...meni jucer stigla pilates lopta i bas mi pase malo hopsati na njoj zbog leđa...i bas razmisljam kako uopce nemam nista zimske trudnicke robe...i nemam pojma kako cu jaknu zakopcavati😞😞

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MaRe
    22. Kolovoz 2019. 09:05

Lavica27

*nije u granicama nego u granicama.

😂😂😂😂
    Pa ja sam sva izgubljena,sad gledam listu za preglede i kako je Lorija izbrisala današnje cure i tek onda skontam da je danas 22. 😂 Ajd jučer mi je pol dana trebalo da skuzim da je srijeda a ne četvrtak.
    Sofi čekam izvještaj s anomaly 😉

MaRe
    22. Kolovoz 2019. 09:12

Dal je vama osjetljivija koža na trbuhu sad? Kad me zasvrbi pa se pocesem zaboli me kao da sam si kožu oderala xD

ena10
    22. Kolovoz 2019. 09:16

Dobro jutro, sretno svima na pregledima, donesite nam lijepe vijesti! 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.