ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lupe
    21. Kolovoz 2019. 21:57

iva4 meni je posteljica sprijeda pa mi je dr rekao da mogu slabije osjetiti udarce, ali ponekad stvarno ima pravi tulum, zanima me kak bi osjetila da je posteljica otraga 😂😂

Curke, kolko su vase bebe bile teske za 24 tt? 
    Meni je prosli pregled (prije 4tj) beba imala 750g i neki dan sam naisla negdje na neki post na fb i mame su pisale tezinu svoje bebe u 24TT i ispada da je moja dosta teza bila...

• Nita9999
    21. Kolovoz 2019. 22:11

pozdrav,cure. ja sam danas bila na vanrednom pregledu jer me 2 dana bolilo nesto s desne strane trbuha pa su mi rekli da dodjem za svaki slucaj. 
    Hvala Bogu,sve je dobro,jajnik desni je jos uvijek uvecan od postupka i maternica se siri,zato moze boliti jer na uzv je sve ok,osim sto je bilo bolno.

beba nam je okrenula leđa pa nemamo potvrdu spola,ali je zivahno plesala i udarala mi po mjehuru ( sve smo vidjeli na uzv)

Lorija,
    brisi mi pregled 28.08. i mozes novi zapisati za 10.09.

lupe
    21. Kolovoz 2019. 22:16

Bas me zanima kolka ce bit sutra 🤭🤭 
    Muz me zeza da je na mene hahah jer ja nisam bas sitna 😂😂😂🐷

Dalindas
    21. Kolovoz 2019. 22:17

Pozdrav cure , možete li mi napisati koje dodatke prehrani uzimate ? 

DeeDee
    21. Kolovoz 2019. 22:27

Novalac prenatal 
    Sastav:
    Aktivna folna kiselina 
    Lipofer (visoko resoptivno zeljezo)
    DHA -omega- 3

Po potrebi uzmem magnezij, al tipa kad osjetim grceve, ne svaki dan

[/url

lupe
    21. Kolovoz 2019. 22:30

Novalac + psyllium prah kad imam zatvor 🤭

lupe
    21. Kolovoz 2019. 22:34

Iva4 za petama sam ti hahaha 10kg+ 🤭

DeeDee
    21. Kolovoz 2019. 22:35

Lupe oprezno s psylliumom, ja sam si pred par godina napravila hc kontra efekt

[/url

ivikii
    21. Kolovoz 2019. 22:38

Evoo i menee😀 mm na godisnjem pa vas jedva stizem pratit. Alii tuu sam ja, pratim vas iz sjene😎
    Ja sam do prije nekih misec dana pila PreMama duo, ali mi je endokrinolog preporucio da prestanem jer mi je nalaz stitnjace bio los, TSH nizak, a t3 i t4 visoki, pa da sam mozda medu jako malim brojem "sretnica" koje reagiraju na jod. I bome sad stiga novi nalaz skroz uredan. Tako da cu morat nac neke bez joda. Sad znam popit samo sumeci magnezij i sumeci multivitamin, gin je rekla da je to ok, al ja bi isto neke bas za trudnice🙈

lupe
    21. Kolovoz 2019. 22:38

DeeDee ozbiljno?? ja sam ga do sada pila svega par puta, ali svakako cu pripaziti jos vise :/ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.