iva4 meni je posteljica sprijeda pa mi je dr rekao da mogu slabije osjetiti udarce, ali ponekad stvarno ima pravi tulum, zanima me kak bi osjetila da je posteljica otraga 😂😂
Curke, kolko su vase bebe bile teske za 24 tt?
Meni je prosli pregled (prije 4tj) beba imala 750g i neki dan sam naisla negdje na neki post na fb i mame su pisale tezinu svoje bebe u 24TT i ispada da je moja dosta teza bila...
pozdrav,cure. ja sam danas bila na vanrednom pregledu jer me 2 dana bolilo nesto s desne strane trbuha pa su mi rekli da dodjem za svaki slucaj.
Hvala Bogu,sve je dobro,jajnik desni je jos uvijek uvecan od postupka i maternica se siri,zato moze boliti jer na uzv je sve ok,osim sto je bilo bolno.
beba nam je okrenula leđa pa nemamo potvrdu spola,ali je zivahno plesala i udarala mi po mjehuru ( sve smo vidjeli na uzv)
Lorija,
brisi mi pregled 28.08. i mozes novi zapisati za 10.09.
Bas me zanima kolka ce bit sutra 🤭🤭
Muz me zeza da je na mene hahah jer ja nisam bas sitna 😂😂😂🐷
Pozdrav cure , možete li mi napisati koje dodatke prehrani uzimate ?
Novalac prenatal
Sastav:
Aktivna folna kiselina
Lipofer (visoko resoptivno zeljezo)
DHA -omega- 3
Po potrebi uzmem magnezij, al tipa kad osjetim grceve, ne svaki dan
[/url
Lupe oprezno s psylliumom, ja sam si pred par godina napravila hc kontra efekt
[/url
Evoo i menee😀 mm na godisnjem pa vas jedva stizem pratit. Alii tuu sam ja, pratim vas iz sjene😎
Ja sam do prije nekih misec dana pila PreMama duo, ali mi je endokrinolog preporucio da prestanem jer mi je nalaz stitnjace bio los, TSH nizak, a t3 i t4 visoki, pa da sam mozda medu jako malim brojem "sretnica" koje reagiraju na jod. I bome sad stiga novi nalaz skroz uredan. Tako da cu morat nac neke bez joda. Sad znam popit samo sumeci magnezij i sumeci multivitamin, gin je rekla da je to ok, al ja bi isto neke bas za trudnice🙈
DeeDee ozbiljno?? ja sam ga do sada pila svega par puta, ali svakako cu pripaziti jos vise :/
Sortiraj odgovore
Najstariji