Lavice ja kao i sve cure tu saljemo pozitivne vibracije da to urastanje bude minimalno i da ti spase maternicu na carskom. Ako si mlada ne vidim zasto se nebi potrudili. Do tada samo misli da je beba super. Uostalom dok porodi ne krenu neznamo kako ce sve ici. Dan po dan i sretne misli ❤
Nista jesti prije OTTG testa tj vecerat dan prije i to je to. Tek nakon sveg se moze jest a kad popijete tu mjesavinu nista ni vodu ni nis.
Cure vidjela sam na 24 sata da lijecnici trebaju prijaviti policiji promjenu zdravstvenog stanja pacijenta pa tako i trudnocu..kao radi voznje.. Postoji li neka regulativa koja definira da ne smijemo vise voziti nakon odredenog mjeseca trudnoce? Zna li koja nesto vise o tome?
Hrabrica gluposti. Da nam da država tako agilna u provodjenju zakona (ako to i negdje uopće piše) daleko bi već dogurali...
Iva jesi ti sigurna za tečaj u petrovoj da treba...? Meni zvoni nekako da oni ni ne pitaju.

Lavica27 treba za Petrovu tečaj, mi provjerili neki dan. 😊
Mi mislimo to obaviti tu u dubravi, čula sam da su tu stvarno super😊
Evo da se i ja javim da sam dosla s pregleda i da je sve super. Ukljucili su mi zeljezo jer mi ga je beba dosta uzela.
Malo sam pricala s doktoricom o svemu ovome sto smo i mi ovdje u strahu dijelile...
Za iscjedak mi je rekla da je sasvim normalan i da se opustim. Znak za uzbunu je tek svrbez, peckanje i sirasti konadici. Bijeli, zuckasti, prozirni...sve je to u redu...
I rekla je da ocekujem jos jaci u sljedecem periodu.
Sto se tice stezanja koze trbuha i cesanja, preporucila mi je da se sto vise mazem, no da to ipak nije garancija iceg, al je vazno da koza stalno bude vlazna.
Spomenula sam joj da bas intezivno osjecam udarce bebe, cak i nocu, dr kaze da je to jer sam vitka i mrsava pa otud i taj osjecaj boks vrece...
Plodne vode imam dovoljno, a cerviks mi nije mjerila, kaze da me vaginalno nece gledati do poroda, jedino u slucajevu bolova ili da nosim nisko.
Po njenom misljenju, sve je super i evo nadam se da sam jos nekoga umirila...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cure vidjela sam na 24 sata da lijecnici trebaju prijaviti policiji promjenu zdravstvenog stanja pacijenta pa tako i trudnocu..kao radi voznje.. Postoji li neka regulativa koja definira da ne smijemo vise voziti nakon odredenog mjeseca trudnoce? Zna li koja nesto vise o tome?Hrabrica gluposti. Da nam da država tako agilna u provodjenju zakona (ako to i negdje uopće piše) daleko bi već dogurali…
Iva jesi ti sigurna za tečaj u petrovoj da treba…? Meni zvoni nekako da oni ni ne pitaju.
I meni je to celavo al bolje da pitam 😊
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
iva4 meni je posteljica sprijeda pa mi je dr rekao da mogu slabije osjetiti udarce, ali ponekad stvarno ima pravi tulum, zanima me kak bi osjetila da je posteljica otraga 😂😂
Curke, kolko su vase bebe bile teske za 24 tt?
Meni je prosli pregled (prije 4tj) beba imala 750g i neki dan sam naisla negdje na neki post na fb i mame su pisale tezinu svoje bebe u 24TT i ispada da je moja dosta teza bila...
pozdrav,cure. ja sam danas bila na vanrednom pregledu jer me 2 dana bolilo nesto s desne strane trbuha pa su mi rekli da dodjem za svaki slucaj.
Hvala Bogu,sve je dobro,jajnik desni je jos uvijek uvecan od postupka i maternica se siri,zato moze boliti jer na uzv je sve ok,osim sto je bilo bolno.
beba nam je okrenula leđa pa nemamo potvrdu spola,ali je zivahno plesala i udarala mi po mjehuru ( sve smo vidjeli na uzv)
Lorija,
brisi mi pregled 28.08. i mozes novi zapisati za 10.09.

Bas me zanima kolka ce bit sutra 🤭🤭
Muz me zeza da je na mene hahah jer ja nisam bas sitna 😂😂😂🐷
Pozdrav cure , možete li mi napisati koje dodatke prehrani uzimate ?

Novalac prenatal
Sastav:
Aktivna folna kiselina
Lipofer (visoko resoptivno zeljezo)
DHA -omega- 3
Po potrebi uzmem magnezij, al tipa kad osjetim grceve, ne svaki dan

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji