ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena10
    21. Kolovoz 2019. 16:55

Lavica ja ti  držim fige d ne razmišljaš o tome dok ne dođe to poroda...znam da je teško, ali pokušaj.. najbitnije je da ste vas dvoje dobro!
    Ja se čvrsto nadam da to neće biti tako, i da će sve ipak biti u redu!  
    Kako je Lala napisala, mi smo grupa koja ruši statistiku! 

Samo hrabro! 🙈🤗

lorija
    21. Kolovoz 2019. 17:35

Hvala vam curke jos jednom ❤
    Lavice draga,mozda bas imas previse vremena da razmisljas ali i ja bi ti savjetovala da se ne opterecujes s tim. Razmisljaj pozitivno,mozda bas zbog tvojih mladih godina i ne dodje ponovo do toga. Evo jedan banalni primjer,i mojoj mami je receno davno prije nekoliko godina da ce biti gluha al evo jos cuje i ne nosi aparatic. Zato ne uzimaj te izjave zdravo za gotovo. ❤ Usmjeri misli lezeci na robicu musku koja ti nedostaje 😉😘
    Goga ne odg mi,cekas li ti jos neke nalaze? Znam da si bila na jos nekoj terapiji koliko me sjecanje sluzi 😉

Grizli
    21. Kolovoz 2019. 17:37

Omerta jako dobar rez kombiniranog bi ja rekla. Super!
    Ne znam vise koja je napisala da misli za mene da ce biti curica iskreno i muz i moja mama to misle, a ja nemam pojma nekako mi svako malo frkne da je musko, al ne znam zasto jer nemam ni neki predosjecaj. 
    Lavice onaj dan kad budes isla na carski sve cemo drzati 🤞 na rukama i nogama i mi i bebe. dakle nema sanse da ti onda ne uspiju sacuvat maternicu. Znas ti koliko je to prstiju. 
    Za dojenje u javnosti ja osobno se ne bi osjecala ugodno bas sa danasnjeg gledista, morma priznat da mi nije bilo ugodno ni sjedit sa kumom koja je dojila bebu ispred mene, al nisam nis rekla jer mislim da dojilja ima pravo na ono sto zeli. Al dojenje vece djece meni je puuuno previse za zdrav razum. To nikako mi nije normalno mozda sam ogranicena za to, al ne podrzavam.  Ono presvlacenje u restoranu 🤯 ne kuzim te ljude uopce. 

Gogaa_V
    21. Kolovoz 2019. 18:54

lorija

Hvala vam curke jos jednom ❤
    Lavicedraga,mozda bas imas previse vremena da razmisljas ali i ja bi ti savjetovala da se ne opterecujes s tim. Razmisljaj pozitivno,mozda bas zbog tvojih mladih godina i ne dodje ponovo do toga. Evo jedan banalni primjer,i mojoj mami je receno davno prije nekoliko godina da ce biti gluha al evo jos cuje i ne nosi aparatic. Zato ne uzimaj te izjave zdravo za gotovo. ❤ Usmjeri misli lezeci na robicu musku koja ti nedostaje 😉😘
    Goga ne odg mi,cekas li ti jos neke nalaze? Znam da si bila na jos nekoj terapiji koliko me sjecanje sluzi 😉

Sluzi te sjećanje dobro predvidjela  sam poruku nisam vidjela da si me spomenula. Kao što sam vec  napisala danas pa nisi ni ti upratila, skinuli  su me sa terapije  danas pa pratimo tijek,  za sada se ne desava  ništa. Nadam se da će tako i ostati. Znat cu vise u petak, odnosno  ponedeljak. 😌

Omerta
    21. Kolovoz 2019. 19:25

Muci li jos koju ova ambrozija?? 
    Grlo i uha svrbe, nos malo zastopan, malo curi...
    Smijem li ovo koristiti?? https://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/sinomarin/sinomarin-plus-algae-allergy-relief Na prirodnoj bazi je..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Nova19
    21. Kolovoz 2019. 19:33

Lavica žao mi je da opet prolaziš kroz sve to... ali kako kažu cure, nije gotovo dok nije gotovo...
    Goga držim palčeve da sve bude u najboljem redu 💓
    Drugim curama čestitke na dobrim nalazima i bebacima 🥰
    Šta se tiče dude, ja sam svojoj curki dala kada je krenula cuclat prst, na preporuku patronažne... kako kaže, lakše odviknuti od dude nego od prsta...
    Sa 4 god je prestala jer smo se tako dogovorile (čudo od djeteta).
    A za dojenje, dojila sam ju do 10.mj i jednostavno prestala jer sam vidla da joj je samo nastala navika... i prošlo bez plakanja 😊
    Stavila mi je visoko ljestvicu za drugo dijete 😂

21. Kolovoz 2019. 19:36

Omerta provjeri u ljekarni... cini se da je prirodno no bolje provjerit.
    Ja sam primjetila da po desnom ramenu i leđima imam osip... sitni crveni prištici, nepravilno rasporedeni. Uzas... ja nikad tako nesto nisam imala 😣 ako se ne povuce do petka idem doktoru.

Nasty
    21. Kolovoz 2019. 19:52

Drage žene, upravo se vraćam iz Dbk u St katamaranom i veći dio puta sam čitala zaostatke.. Puno toga ste pisale, hvala svakoj mami na podjeljenim iskustvima vezanim uz robicu i potrepštine za novorođenče. Saznala sam masu toga korisnog. 🤗😘
    Cure čestitam na dečkićima i pozitivnim rezultatima s pregleda u zadnja 2-3 dana, mislim da nije bila prijavljena ni jedna curica.🤔
    Seni posebno mi je drago zbog tvog rezultata, od srca ti čestitam i da uživaš do kraja ko kraljica. 
    Lavice nadam se da nećeš dugo morat mirovati, i to za uraslu maternicu nemoj se opterečivati unaprijed. Itako se ne može ništa znati do samog carakog. Na proplom porodu ih je to iznenadilo pa su dr. sve napravili da spase maternicu i sada će biti priptemljeni da postoji mogućnost da je urasla pa će istu stvar napraviti.. Mantrat ćemo da ako je da je minimalno urasla.
    Ja sam sutra tek u 16:45 na pregledu.
    Također sretno svim curama koje imaju sutra pregled!

Lavica27
    21. Kolovoz 2019. 19:58

Baš sam mislila na tebe Nasty nešto te nema danima,nadam se da si dobro.
    Ako treba bilo kakav savjet cure pitajte, od sto iskustava vjerojatno će neka naći po svom gustu.

Nova19 to si i ja za svoju kćer mislim. Stvarno je zlatna ako zazmitim na terrible two fazu i što mi rijetko kad odspavao u komadu al prezivi se sve. Btw cure ja sam vam mislila prije prvog djeteta da djeca s godinu dana odjednom spavaju cijelu noc kao znaju da mama ide radit hahaha how yes no😂😂😂 Mislim blaaaaago onima ciji klinci spavaju!

Nasty
    21. Kolovoz 2019. 20:02

Lavice bila malo u Dbk u posjet obitelji i prijateljima, pa nisam stigla baš stigla pisati ali čitam redovno..
    Sve je ok, sutra sam na pregledu pa ćemo znat više.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI