ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    21. Kolovoz 2019. 19:33

Lavica žao mi je da opet prolaziš kroz sve to... ali kako kažu cure, nije gotovo dok nije gotovo...
    Goga držim palčeve da sve bude u najboljem redu 💓
    Drugim curama čestitke na dobrim nalazima i bebacima 🥰
    Šta se tiče dude, ja sam svojoj curki dala kada je krenula cuclat prst, na preporuku patronažne... kako kaže, lakše odviknuti od dude nego od prsta...
    Sa 4 god je prestala jer smo se tako dogovorile (čudo od djeteta).
    A za dojenje, dojila sam ju do 10.mj i jednostavno prestala jer sam vidla da joj je samo nastala navika... i prošlo bez plakanja 😊
    Stavila mi je visoko ljestvicu za drugo dijete 😂

21. Kolovoz 2019. 19:36

Omerta provjeri u ljekarni... cini se da je prirodno no bolje provjerit.
    Ja sam primjetila da po desnom ramenu i leđima imam osip... sitni crveni prištici, nepravilno rasporedeni. Uzas... ja nikad tako nesto nisam imala 😣 ako se ne povuce do petka idem doktoru.

Nasty
    21. Kolovoz 2019. 19:52

Drage žene, upravo se vraćam iz Dbk u St katamaranom i veći dio puta sam čitala zaostatke.. Puno toga ste pisale, hvala svakoj mami na podjeljenim iskustvima vezanim uz robicu i potrepštine za novorođenče. Saznala sam masu toga korisnog. 🤗😘
    Cure čestitam na dečkićima i pozitivnim rezultatima s pregleda u zadnja 2-3 dana, mislim da nije bila prijavljena ni jedna curica.🤔
    Seni posebno mi je drago zbog tvog rezultata, od srca ti čestitam i da uživaš do kraja ko kraljica. 
    Lavice nadam se da nećeš dugo morat mirovati, i to za uraslu maternicu nemoj se opterečivati unaprijed. Itako se ne može ništa znati do samog carakog. Na proplom porodu ih je to iznenadilo pa su dr. sve napravili da spase maternicu i sada će biti priptemljeni da postoji mogućnost da je urasla pa će istu stvar napraviti.. Mantrat ćemo da ako je da je minimalno urasla.
    Ja sam sutra tek u 16:45 na pregledu.
    Također sretno svim curama koje imaju sutra pregled!

Lavica27
    21. Kolovoz 2019. 19:58

Baš sam mislila na tebe Nasty nešto te nema danima,nadam se da si dobro.
    Ako treba bilo kakav savjet cure pitajte, od sto iskustava vjerojatno će neka naći po svom gustu.

Nova19 to si i ja za svoju kćer mislim. Stvarno je zlatna ako zazmitim na terrible two fazu i što mi rijetko kad odspavao u komadu al prezivi se sve. Btw cure ja sam vam mislila prije prvog djeteta da djeca s godinu dana odjednom spavaju cijelu noc kao znaju da mama ide radit hahaha how yes no😂😂😂 Mislim blaaaaago onima ciji klinci spavaju!

Nasty
    21. Kolovoz 2019. 20:02

Lavice bila malo u Dbk u posjet obitelji i prijateljima, pa nisam stigla baš stigla pisati ali čitam redovno..
    Sve je ok, sutra sam na pregledu pa ćemo znat više.. 

DeeDee
    21. Kolovoz 2019. 20:22

Omerta

Muci li jos koju ova ambrozija??
    Grlo i uha svrbe, nos malo zastopan, malo curi…
    Smijem li ovo koristiti?? https://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/sinomarin/sinomarin-plus-algae-allergy-relief Na prirodnoj bazi je..

I ja imam vrlo slične simptome nekih tjedan dana, malo bude bolje pa opet kaos. Od jučer me muči i kašalj užasno tj tjera me stalno na kašalj a nemam što, nisam povezivala s alergijom al ima smisla

[/url

• lucille9
    21. Kolovoz 2019. 21:00

Cure, čestitke na urednim pregledima!!!
    Moj je sutra- jedva čekam ali sam i nervozna...valjda ću nešto odspavati.
    Što se tiče alergije- s malom smo prekjučer morali a jitnu, imala je prave urtike po cijelom tijelu, sada je puno bolje, još ju okice peku.
    Svima sretno sutra, držim fige svima na urednim nalazima i bebačima!!! pozz

samonezelje
    21. Kolovoz 2019. 21:16

Bok cure moje! Bila sam malo zaokupljena sa nabavkom i potragom stvarcica kroz vikend i ovih dana jer i kuhinju nesto uredjujemo, tak da nisam bas stigla pisat, a polovit sve -ajme. Uglavnom kupili kindac u Bubamari i podlogu za prematanje za na kindac u Lesnini. Bas neka slatka sa zvjezdicama!
    Svim curkama cestitke na lijepim rezultatima nalaza i pregleda i otkrivenim piskecima! 
    Ostalima sretno sa trgobama da brze prodju! 
    Samk da napomenem, ak neka nije jos uzela u Bubamari onaj paket za trudnice, radije sacekajte mozda, jer kuponi za popust traju samo do 1.9. Pa cevaljda posle dat nove sa duzim rokom trajanja.. Ja nez uopce kak cu to sad stic iskoristit do 1.9.jer sam tek jucer podigla..

lupe
    21. Kolovoz 2019. 21:17

Ja sam danas obavila OGTT i rekli su mi da ne jedem ništa ni ne pijem od 23h večer prije. 
    Prije samog testa smije se samo obična voda a nakon kaj se popije glukoza ništa, samo sjedit i čekat. Jer bilo kakva aktivnost ili unos vode može poremetiti rezultate.
    Tak su meni danas rekli u breyeru  :)

Što se tiče te glukoze (valjda se to pije haha), uopće nije tak strašna kak su mi pričali, bar meni.. kao smeđa limunada 

Stigli su mi rezultati i sve je super, školski. Baš sam sretna .

Sutra u 8:30 pregled! Ne mogu dočekati 🤩🤩🤩

lupe
    21. Kolovoz 2019. 21:19

Ne smeđa limunada nego slađa limunada 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.