ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Kolovoz 2019. 16:05

Lavica27

Hvala cure… zadnji put su je spasili jer sam kao mlada i prvorotkinja a najlakše im je izvaditi maternicu pa da zaobidju moguće komplikacije. Ovisi u kom stanju je i koliko je urasla. Nažalost ne vidi se na uzv stanje,eventualno na magnetnoj rezonanci ali ne mislim se tome izlagati. Malo sam čitala literaturu i statistika ide u prilog tome što govori ta dr… A znam LoSa da unaprijed brijem al kad se sjetim prošlog puta smraci mi se. Najbitnije je da beba bude dobro svakako…A možda imam previše vremena🙈

Zbog sume mioma koju ja imam zenama koje ne misle roditi isto vade maternicu. Moja maternica je prije trudnoce bila sama jako uvecana i nikakva. Molim Boga da me posluzi u ovoj trudnoci i eventualno jos jednoj a dalje sto bude bude 😉

Gogaa_V
    21. Kolovoz 2019. 16:10

Lavice baš mi je zao ako  će morati  pri porodu  odstraniti  matericu, ali nije gotovo  dok nije gotovo. Sad je najvaznije  da niste ugrozeni  ti i beba,  a pri porodu  možda i bude ipak sve uredu pa ne bude  nuzno  i to. Imam nekako dobar osjećaj. ❣🤞

• Lala27
    21. Kolovoz 2019. 16:18

Lavice Onda to ništa nije sigurno do samog porođaja, a znaš da mi ovdje rušimo svu statistiku, zato se ne sikiraj unaprijed 😆

Lavica27
    21. Kolovoz 2019. 16:19

LoSa84

Lavica27

Hvala cure… zadnji put su je spasili jer sam kao mlada i prvorotkinja a najlakše im je izvaditi maternicu pa da zaobidju moguće komplikacije. Ovisi u kom stanju je i koliko je urasla. Nažalost ne vidi se na uzv stanje,eventualno na magnetnoj rezonanci ali ne mislim se tome izlagati. Malo sam čitala literaturu i statistika ide u prilog tome što govori ta dr… A znam LoSa da unaprijed brijem al kad se sjetim prošlog puta smraci mi se. Najbitnije je da beba bude dobro svakako…A možda imam previše vremena🙈

Zbog sume mioma koju ja imam zenama koje ne misle roditi isto vade maternicu. Moja maternica je prije trudnoce bila sama jako uvecana i nikakva. Molim Boga da me posluzi u ovoj trudnoci i eventualno jos jednoj a dalje sto bude bude 😉

I ti si u sosu ko i ja. Jesmo mi žene u banani ponekad😏 Apropo mioma,kolegica jedna ima neki od 15cm i išla je to negdje u Osijek rješavati,neki tip je stručnjak za to,jesi čula? 
    Goga hvalaaa ti👍

21. Kolovoz 2019. 16:28

Lavica27

LoSa84

Lavica27

I ti si u sosu ko i ja. Jesmo mi žene u banani ponekad😏 Apropo mioma,kolegica jedna ima neki od 15cm i išla je to negdje u Osijek rješavati,neki tip je stručnjak za to,jesi čula?
    Gogahvalaaa ti👍

Da znam... to je ono kad mu dotok zaustave no postoji mogucnost da se osteti i dotok krvi u maternicu pa se ne preporuca bas zenama koje jos planiraju rofiti. Odnosno, nije sigurno da osteti no nema jos dosta potvrde da je skroz ok 😉

ena10
    21. Kolovoz 2019. 16:55

Lavica ja ti  držim fige d ne razmišljaš o tome dok ne dođe to poroda...znam da je teško, ali pokušaj.. najbitnije je da ste vas dvoje dobro!
    Ja se čvrsto nadam da to neće biti tako, i da će sve ipak biti u redu!  
    Kako je Lala napisala, mi smo grupa koja ruši statistiku! 

Samo hrabro! 🙈🤗

lorija
    21. Kolovoz 2019. 17:35

Hvala vam curke jos jednom ❤
    Lavice draga,mozda bas imas previse vremena da razmisljas ali i ja bi ti savjetovala da se ne opterecujes s tim. Razmisljaj pozitivno,mozda bas zbog tvojih mladih godina i ne dodje ponovo do toga. Evo jedan banalni primjer,i mojoj mami je receno davno prije nekoliko godina da ce biti gluha al evo jos cuje i ne nosi aparatic. Zato ne uzimaj te izjave zdravo za gotovo. ❤ Usmjeri misli lezeci na robicu musku koja ti nedostaje 😉😘
    Goga ne odg mi,cekas li ti jos neke nalaze? Znam da si bila na jos nekoj terapiji koliko me sjecanje sluzi 😉

Grizli
    21. Kolovoz 2019. 17:37

Omerta jako dobar rez kombiniranog bi ja rekla. Super!
    Ne znam vise koja je napisala da misli za mene da ce biti curica iskreno i muz i moja mama to misle, a ja nemam pojma nekako mi svako malo frkne da je musko, al ne znam zasto jer nemam ni neki predosjecaj. 
    Lavice onaj dan kad budes isla na carski sve cemo drzati 🤞 na rukama i nogama i mi i bebe. dakle nema sanse da ti onda ne uspiju sacuvat maternicu. Znas ti koliko je to prstiju. 
    Za dojenje u javnosti ja osobno se ne bi osjecala ugodno bas sa danasnjeg gledista, morma priznat da mi nije bilo ugodno ni sjedit sa kumom koja je dojila bebu ispred mene, al nisam nis rekla jer mislim da dojilja ima pravo na ono sto zeli. Al dojenje vece djece meni je puuuno previse za zdrav razum. To nikako mi nije normalno mozda sam ogranicena za to, al ne podrzavam.  Ono presvlacenje u restoranu 🤯 ne kuzim te ljude uopce. 

Gogaa_V
    21. Kolovoz 2019. 18:54

lorija

Hvala vam curke jos jednom ❤
    Lavicedraga,mozda bas imas previse vremena da razmisljas ali i ja bi ti savjetovala da se ne opterecujes s tim. Razmisljaj pozitivno,mozda bas zbog tvojih mladih godina i ne dodje ponovo do toga. Evo jedan banalni primjer,i mojoj mami je receno davno prije nekoliko godina da ce biti gluha al evo jos cuje i ne nosi aparatic. Zato ne uzimaj te izjave zdravo za gotovo. ❤ Usmjeri misli lezeci na robicu musku koja ti nedostaje 😉😘
    Goga ne odg mi,cekas li ti jos neke nalaze? Znam da si bila na jos nekoj terapiji koliko me sjecanje sluzi 😉

Sluzi te sjećanje dobro predvidjela  sam poruku nisam vidjela da si me spomenula. Kao što sam vec  napisala danas pa nisi ni ti upratila, skinuli  su me sa terapije  danas pa pratimo tijek,  za sada se ne desava  ništa. Nadam se da će tako i ostati. Znat cu vise u petak, odnosno  ponedeljak. 😌

Omerta
    21. Kolovoz 2019. 19:25

Muci li jos koju ova ambrozija?? 
    Grlo i uha svrbe, nos malo zastopan, malo curi...
    Smijem li ovo koristiti?? https://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/sinomarin/sinomarin-plus-algae-allergy-relief Na prirodnoj bazi je..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.