ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    21. Kolovoz 2019. 15:45

Gogaa_V

thinkpink1

Goga odlicno sta je za sad sve ok. Sad te ostavljaju do petka na promatranju bez th.da vide kak se bude ponasalo? Nadam se da bude sve ok i da si uskoro doma🥰
    A ovog malca s mamom i janjetinom uopce necu komentirat…🤢🤮
    Kako su ti ugrađivani implantati, kroz bradavice ili rez ispod dojke?
    Think tehnikom ispod mišića rezom na inframamarnoj brazdi. Odbila sam zahvat preko areole zbog problema pri dojenju nekad, a i duzi i bolniji je oppravak tako. Nisam do sada nikako imala problema pa se nadam da necu i ubuduće.🤗

E odlicno, jer kroz bradavice znaju precvikat kanalice pa je onda gotovo s dojenjem, a cice buknu...
    Nadam se da si za vikend kuci, i da je sljedeci posjet bolnici za termin poroda🤗🥰

• thinkpink1
    21. Kolovoz 2019. 15:53

Lavice uzasno mi je zao...ne znam kolko je pouzdana i iskusna ginicka da moze potvrdit sa 100% i samo unijeti nemir u glavi i u tijelu. Ja ne bi gubila nadu jer mislim da dok ginici ne otvore i naprave carski, tek onda mogu vidjet pravu situaciju...mozda ce uspjet spasit maternicu, ipak si ti jos mlada zena i nema potrebe za nepotrebnim uklanjanjem. Drži nam se🤗🥰❤

C1M4
    21. Kolovoz 2019. 15:57

Ništa, onda ću morati dragoga uposliti svaki dan neka masira pa bude dobro
    Anna da vidiš moj, kao da blizance nosim tako da mi je sada i jasnije zašto toliko boli možda uspijem kasnije staviti sliku hahah
    Omerta uh, blago tebi.. rekla mi je teta da je to normalno jer sam mala, a sve se širi i beba raste, i ona je mala pa zna kako je to samo što je nju bolilo od početka do kraja trudnoće

C1M4
    21. Kolovoz 2019. 15:58

Lavica27

Cimamene boluckaju ledja na dane jače na dane slabije. Al kaze mi frendica fizioterapeut da je to skroz normalno sve. Jučer me ubijalo,danas super..

Inače cure baš sam u bedu. Pisala sam ono da sam imala uraslu posteljicu u maternicu u prvoj trudnoci i da je bila frka panika, pa operacija… ugl, rekla mi je dr na pregledu da mi je sad posteljica sprijeda i da pogledam u papire ako je i u prvoj T bila sprijeda da je 100% da je urasla opet u maternicu. Pogledam papire…sprijeda. Znam da idem ranije na carski i može se očekivati ovaj put al muka mi je već sad. Pomirila sam se već da će mi maternicu izvaditi ali šta ja nemogu jedan normalan porod imat😣😣😣

Thinkpink a ko Zna, možda je do tog..Ja sam je golu mjerila uvijek

Baš mi je žao ali bitno je da to nije ništa opasno za tebe i bebicu

Lavica27
    21. Kolovoz 2019. 15:59

Hvala cure... zadnji put su je spasili jer sam kao mlada i prvorotkinja a najlakše im je izvaditi maternicu pa da zaobidju moguće komplikacije. Ovisi u kom stanju je i koliko je urasla. Nažalost ne vidi se na uzv stanje,eventualno na magnetnoj rezonanci ali ne mislim se tome izlagati. Malo sam čitala literaturu i statistika ide u prilog tome što govori ta dr... A znam LoSa da unaprijed brijem al kad se sjetim prošlog puta smraci mi se. Najbitnije je da beba bude dobro svakako...A možda imam previše vremena🙈 

21. Kolovoz 2019. 16:05

Lavica27

Hvala cure… zadnji put su je spasili jer sam kao mlada i prvorotkinja a najlakše im je izvaditi maternicu pa da zaobidju moguće komplikacije. Ovisi u kom stanju je i koliko je urasla. Nažalost ne vidi se na uzv stanje,eventualno na magnetnoj rezonanci ali ne mislim se tome izlagati. Malo sam čitala literaturu i statistika ide u prilog tome što govori ta dr… A znam LoSa da unaprijed brijem al kad se sjetim prošlog puta smraci mi se. Najbitnije je da beba bude dobro svakako…A možda imam previše vremena🙈

Zbog sume mioma koju ja imam zenama koje ne misle roditi isto vade maternicu. Moja maternica je prije trudnoce bila sama jako uvecana i nikakva. Molim Boga da me posluzi u ovoj trudnoci i eventualno jos jednoj a dalje sto bude bude 😉

Gogaa_V
    21. Kolovoz 2019. 16:10

Lavice baš mi je zao ako  će morati  pri porodu  odstraniti  matericu, ali nije gotovo  dok nije gotovo. Sad je najvaznije  da niste ugrozeni  ti i beba,  a pri porodu  možda i bude ipak sve uredu pa ne bude  nuzno  i to. Imam nekako dobar osjećaj. ❣🤞

• Lala27
    21. Kolovoz 2019. 16:18

Lavice Onda to ništa nije sigurno do samog porođaja, a znaš da mi ovdje rušimo svu statistiku, zato se ne sikiraj unaprijed 😆

Lavica27
    21. Kolovoz 2019. 16:19

LoSa84

Lavica27

Hvala cure… zadnji put su je spasili jer sam kao mlada i prvorotkinja a najlakše im je izvaditi maternicu pa da zaobidju moguće komplikacije. Ovisi u kom stanju je i koliko je urasla. Nažalost ne vidi se na uzv stanje,eventualno na magnetnoj rezonanci ali ne mislim se tome izlagati. Malo sam čitala literaturu i statistika ide u prilog tome što govori ta dr… A znam LoSa da unaprijed brijem al kad se sjetim prošlog puta smraci mi se. Najbitnije je da beba bude dobro svakako…A možda imam previše vremena🙈

Zbog sume mioma koju ja imam zenama koje ne misle roditi isto vade maternicu. Moja maternica je prije trudnoce bila sama jako uvecana i nikakva. Molim Boga da me posluzi u ovoj trudnoci i eventualno jos jednoj a dalje sto bude bude 😉

I ti si u sosu ko i ja. Jesmo mi žene u banani ponekad😏 Apropo mioma,kolegica jedna ima neki od 15cm i išla je to negdje u Osijek rješavati,neki tip je stručnjak za to,jesi čula? 
    Goga hvalaaa ti👍

21. Kolovoz 2019. 16:28

Lavica27

LoSa84

Lavica27

I ti si u sosu ko i ja. Jesmo mi žene u banani ponekad😏 Apropo mioma,kolegica jedna ima neki od 15cm i išla je to negdje u Osijek rješavati,neki tip je stručnjak za to,jesi čula?
    Gogahvalaaa ti👍

Da znam... to je ono kad mu dotok zaustave no postoji mogucnost da se osteti i dotok krvi u maternicu pa se ne preporuca bas zenama koje jos planiraju rofiti. Odnosno, nije sigurno da osteti no nema jos dosta potvrde da je skroz ok 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI