Curke cestitam na dobrim vijestima i urednim pregledima.
Cima evo mene u zadnjih tjedan dana bas nesto pocela boljet ledja. I mislim da mi je sad bas nekako iskocio i trbuh. Do prije dva tjedna bio ravan. Mozda ima neke veze s tim
Cima mene boluckaju ledja na dane jače na dane slabije. Al kaze mi frendica fizioterapeut da je to skroz normalno sve. Jučer me ubijalo,danas super..
Inače cure baš sam u bedu. Pisala sam ono da sam imala uraslu posteljicu u maternicu u prvoj trudnoci i da je bila frka panika, pa operacija... ugl, rekla mi je dr na pregledu da mi je sad posteljica sprijeda i da pogledam u papire ako je i u prvoj T bila sprijeda da je 100% da je urasla opet u maternicu. Pogledam papire...sprijeda. Znam da idem ranije na carski i može se očekivati ovaj put al muka mi je već sad. Pomirila sam se već da će mi maternicu izvaditi ali šta ja nemogu jedan normalan porod imat😣😣😣
Thinkpink a ko Zna, možda je do tog..Ja sam je golu mjerila uvijek
Lorija Čestitam Zima dečkića definitivno 😄
Lavice Baš mi je žao da ti je tako. Ne može se znati do porođaja da li je urasla? I definitivno ti vade matericu, bez obzira kako protekne porođaj? 😦
Goga odlicno sta je za sad sve ok. Sad te ostavljaju do petka na promatranju bez th.da vide kak se bude ponasalo? Nadam se da bude sve ok i da si uskoro doma🥰
A ovog malca s mamom i janjetinom uopce necu komentirat…🤢🤮
Kako su ti ugrađivani implantati, kroz bradavice ili rez ispod dojke?
Think tehnikom ispod mišića rezom na inframamarnoj brazdi. Odbila sam zahvat preko areole zbog problema pri dojenju nekad, a i duzi i bolniji je oppravak tako. Nisam do sada nikako imala problema pa se nadam da necu i ubuduće.🤗
Lavica to ne mozes znat sta ce bit... mozda bude sve najbolje. Ja isto imam rez od operacije mioma koji je u meduvremenu opet narastao. Momentalno je točno ispod posteljice.to isto moze prouzročit svašta a i ne mora. Necu se uopce s tim mucit. Kad dode vrijeme poroda vidjet cemo.
Cima mene su tocno boljela leđa od cca 15 do 17 tjedna. Ili je slucajnost ili mi je plivanje pomoglo,no sad je prošlo 😉
Goga odlicno sta je za sad sve ok. Sad te ostavljaju do petka na promatranju bez th.da vide kak se bude ponasalo? Nadam se da bude sve ok i da si uskoro doma🥰
A ovog malca s mamom i janjetinom uopce necu komentirat…🤢🤮
Kako su ti ugrađivani implantati, kroz bradavice ili rez ispod dojke?Think tehnikom ispod mišića rezom na inframamarnoj brazdi. Odbila sam zahvat preko areole zbog problema pri dojenju nekad, a i duzi i bolniji je oppravak tako. Nisam do sada nikako imala problema pa se nadam da necu i ubuduće.🤗
E odlicno, jer kroz bradavice znaju precvikat kanalice pa je onda gotovo s dojenjem, a cice buknu...
Nadam se da si za vikend kuci, i da je sljedeci posjet bolnici za termin poroda🤗🥰
Lavice uzasno mi je zao...ne znam kolko je pouzdana i iskusna ginicka da moze potvrdit sa 100% i samo unijeti nemir u glavi i u tijelu. Ja ne bi gubila nadu jer mislim da dok ginici ne otvore i naprave carski, tek onda mogu vidjet pravu situaciju...mozda ce uspjet spasit maternicu, ipak si ti jos mlada zena i nema potrebe za nepotrebnim uklanjanjem. Drži nam se🤗🥰❤
Ništa, onda ću morati dragoga uposliti svaki dan neka masira pa bude dobro
Anna da vidiš moj, kao da blizance nosim tako da mi je sada i jasnije zašto toliko boli možda uspijem kasnije staviti sliku hahah
Omerta uh, blago tebi.. rekla mi je teta da je to normalno jer sam mala, a sve se širi i beba raste, i ona je mala pa zna kako je to samo što je nju bolilo od početka do kraja trudnoće
Cimamene boluckaju ledja na dane jače na dane slabije. Al kaze mi frendica fizioterapeut da je to skroz normalno sve. Jučer me ubijalo,danas super..
Inače cure baš sam u bedu. Pisala sam ono da sam imala uraslu posteljicu u maternicu u prvoj trudnoci i da je bila frka panika, pa operacija… ugl, rekla mi je dr na pregledu da mi je sad posteljica sprijeda i da pogledam u papire ako je i u prvoj T bila sprijeda da je 100% da je urasla opet u maternicu. Pogledam papire…sprijeda. Znam da idem ranije na carski i može se očekivati ovaj put al muka mi je već sad. Pomirila sam se već da će mi maternicu izvaditi ali šta ja nemogu jedan normalan porod imat😣😣😣
Thinkpink a ko Zna, možda je do tog..Ja sam je golu mjerila uvijek
Baš mi je žao ali bitno je da to nije ništa opasno za tebe i bebicu
Hvala cure... zadnji put su je spasili jer sam kao mlada i prvorotkinja a najlakše im je izvaditi maternicu pa da zaobidju moguće komplikacije. Ovisi u kom stanju je i koliko je urasla. Nažalost ne vidi se na uzv stanje,eventualno na magnetnoj rezonanci ali ne mislim se tome izlagati. Malo sam čitala literaturu i statistika ide u prilog tome što govori ta dr... A znam LoSa da unaprijed brijem al kad se sjetim prošlog puta smraci mi se. Najbitnije je da beba bude dobro svakako...A možda imam previše vremena🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji