Thinkpinkvidis rukavica se uopce nisam ni sjetila da bi ih mogla koristit… gdje ih kupujes? Dm ili ljekarna? Mislim niti su mi doktori sta rekli osim da jako dobro operem ruke prije stavljanja… mislim sta je i logicno😬
Imas u lidlu i offertisimi jeftilen, mislim da je kutija od 50kom.cca 20kn. Ljekarne drze cijenu🙄🙄🙄
Mi se evo vraćamo za 2 dana doma i ove godine se nauživala mora... em šta smo napravili malo čudo, em šta smo po najvećim vrućinama bili u moru!
Mene je moja ginic samo pitala kada idem na more i da ne to super... druga mi je rekla oprezno jer imam spontane iza sebe... ali ja se super osjećam, ne plivam puno i oprezno ulazim i uglavnom plutam i obavezno mijenjam badic... dobro se osjećam ali jedva čekam sljedeći pregled koji bi trebao biti drugi tjedan nadam se 💕
Bokic! Malo sam u guzvi pa samo citam zadnje vrijeme..
Anna
Lavice samo lagano!
Evo ja se mackam sa nekom Palmers kremom protiv strija sa kokosovim maslacem i vitaminom e. Nisam bas disciplinirana al nemam ni jednu striju pa mislim da nisam sklona strijama.. ja ni ne znam kak to izgleda. A inace koristom Dove sa hidratantnom kremo za tusiranje i to mi je rijesilo problem suhe koze po nogama i laktovima.
Od prenatala sad uzimam Elebaby koji ima sve od mg, fe, zn, omegu3.. i bas je za drugo i trece tromjesecje.. jedino kaj su ogromni i smrde mi. Al to redovito pijem. Dodatno uzimam jos dietpharm Mg 375 +C vit + B12 sumece par puta tjedno, protiv zatvora, glavobolje i protiv grceva. Meni je dobar okusom, a mislim da se ti sumeci ne preporucaju jedino zato jer obicno imaju dodanog secera.
Za OGTT je neka pitala.. mislim da prije 24.tt salju samo ak je u pocetku bio povisen secer. Ja vjerujem da ce mene slat nakon iduceg pregleda ili cak nakon 2.
Pusek svima!
E da i za kupanje na moru.. ja sam bila prije mj.dana.. Kupala se normalno i plivala, al bez pretjeranog napora. Samo sam se presvlacila u suho nakon svakog izlaska, pazila sam da ulazim postupno i da mi voda nije prehladna za busicu, a vani iskljucivo hlad i spavanac kad god..
Jos sam imala intimne maramice sa sobom na plazi pa sam svako tolko isla do wca se malo "oprat" da se povrati valjani ph, pa obrisanac do potpune suhoce. I jos sam paralelno svako drugo vece stavljala vaginalete protiv gljivicne infekcije koju sm prije mora jos pobrala..
DeeDee super za sexić! Mi se fala bogu od pocetka jos uvjek na tjednoj bazi seksamo obzirom da je trudnoca uredna. Jedino smo negdje u prva 2 mj.samo jednom jer nas bilo strah.
Ja sam pitala doktora jel moram utrice stavljat svaki dan u isto vrijeme i svakih 8h pa mi je rekao da ne treba. Da rasporedim na tri puta dnevno od prilike rasporedeno. Recimo ja popodne stvljam oko 2-3 a kako sam bila jednom narucena u 3 na kontrolu stavila sam tek kasnije iza 4. Primjetila sam da mi nekad i vise iscure nego kad ih stavim pa ne mirujem poslije 🤔 Ja sam prije uzimala Duphastone pa me stavio na Utrice... a Duphastoni su mi bili laksi za uzimat 😀
Moju trudnocu gin vodi pod rizicnu no dozvolio mi je more,jedino mi je rekao da se ne suncam. No to i inace ne volim. Moram reci da mi je boravak na moru bas godio. Prije su me znala leda bolit i nekad sam imala grceve no eto sve je prestalo te sam se vratila s mora sva poletna i puna energije.mislim da mi je plivanje bas godilo. Kao sto sam vec napisala,nekad se i brinem jer nemam nikakvih trudnickih tegoba 🤔 Vidjet cu na skoroj kontroli jel sve ok... nadam se da jest, no strah me kso i pred svaku kontrolu 😐 ja se kontrolama ne veselim vec ih se bojim 😣
Nijednom se nisam okupala 😕 Najdalje sto sam dosla je do dupeta i tak se trackala vodom haha Nznm jednostavno nisam mogla se pustiti i zaplivati..šta ćeš luda glava xD
LoSa i ja sam ko ti...cijeli mjesec sam mirna i onda tjedan prije pregleda me neki strah uhvati.
Losa znaci teoretski bi mogla stavit utrice u 6 ujutro umjesto u 7? Ako sam te dobro shvatila…
Iva tih sat vremena ne igra ulogu a tebi će biti puno lakše... tako si ja znam tempirati u iznimnim situacijama (pregledi i sl.) 😊
Ja sam na moru vec 3 tj, bila tjedan dana u 7 mj i jos 2 tj u 6.mj. Kupam se normalno jedino se cesto presvlacim. I spavam svako popodne jer ovaj zrak sunce i more i totalno iscrpljuju 😋. Gin mi je rekla da najnormalnije mogu bit na moru ko da i nisam trudna.
Anna drago mi je da je amnio prosla ok, sad ti svi drzimo fige za nalaz 🤞
Cure, ja pijem neki gravidon a, to mi je gon preporucila u pocetku jer ima dosta joda zbog moje stitnjace. A sad sam skuzila da nemaju omegu. Pa bi si to kupila dodatno. Ima neko neki prijedlog?
Ima omega natal od naturawealth za kupiti kod nas po ljekarnama. Inace ima slabo tih trudnickih ako neces narucuvati iz vana. Treba imati vecu kolicinu DHA. Inace ovi obicni imaju malo dha, a puno EPA. EPA lagano i razrjeduje krv, pa se posebno pred kraj trudnoce ne preporuca u veci kolicinama (isto kao sto ukidaju aspirine i sve te ljekove koji razrjeduju pred kraj trudnoce).
Ma iva naravno,pa nije antibiotik. I ja znam nekad šetati s uzimanjem kad nemogu u točno vrijeme. I nema pravila, nekad ful mirujem pa mi iscure nekad 15min ležim i ništa ne iscuri.
Ja sam dva puta bila na moru i kupala sam se svaki dan. Uvijek se preoblacila u suho i tuširala i to je to...
Iva mozes slobodno utrice stavljat i sa razmaoom od pr sati nije problem. U pocetku treba biti tocan al opet okvirno oko 8h, al kasnije doza progesterona je toliko povisena da i da preskocis 1 dozu ne bi se nista strasno dogodilo. Slobodno mozes u 6 staviti. Meni mpo tako objasnila, jer mi je to bila bas panika da ne zaksnim ili uranima.
Za kupanje ja par puta isla se tocat u more zapravo. Plivanje mi upoce ne pase. Probala plivat al me previse zatezali misici na trbuhu pa sam odustala. Isto odmah nakon sta sam izasla iz mora sam se presvukla s time da sam se presvalcila bas u gacice i kratke hlacice jer sam se u kupacem jako znojila izmedju nogu.
Samonezelje ja isto sad uzimam elebaby i drzim ga u frizideru pa nema taj neki miris barem meni nema. U pocetku me to smetalo pa mi je tako rekla prikateljica koja je farmaceut da probam i obavezno piti sa glavnim obrokom i meni je sad ok.
Ah sex sto je to... Mislim da mm bude otisao kupiti si lutku za napuhavanje. Prvo zabrana zbog postupka, pa zbog rizicne trudnoce na pocetku i crinone gela, onda on dobio eserihiju coli u urinu pa nismo htjeli riskirat i sad cekamo ponovljene nalaze nakon hrpe antibiotika da vidimo dal se je napaok rijesio iako sad ja ni nemam volje. I tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji