ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    20. Kolovoz 2019. 00:01

Frajla hvala na savjetu za omegu, kupujem preksutra cim se vratim u zg
    Kengurica wow koji trbuh. Mene fakat jos uvijek sram mog 😂 jos uvijek je B. Ja imam jako uvucen pupak i pogotovo kad sjedim izgleda ko 2 slaufa. Kad stojim ili lezim onda se malo zaokruzi, al nije to to jos uvijek 😂. I sve ovisi kaj obucem 😁
    Netko je pisao o stresu prije pregleda. Ajme ja sam isto takva. U principu nemam puno tegoba, zadnjih tjedana stvarno i osjetim bebu. Al proslo mi je sad taman mj dana od pregleda. Novi mi je u cetvrtak. A jos sam na moru, vracam se dan prije pregleda u zagreb. I zadnjih par dana sam sva paranoicna.  Sama sebi idem na zivce tih par dana prije jer si umislim sve zivo i nezivo a bzvz

• Kengurica
    20. Kolovoz 2019. 00:14

Pa bolje da nemas veliki trbuh, manje se koza rasteze itd. Ja sam imala ravan trbuh, a tko zna sta cu imati kad rodim :)

• Lala27
    20. Kolovoz 2019. 00:14

Kengurica Kakav trbuh 😍 Baš je onako pravi trudnički😄 I moj je takav, samo malkice manji i baš volim da se ogledam kad je tako veliki😄 
    Beba uptavo lupka, prosto mi žao zaspati dok je ovako aktivna 😂

• Kengurica
    20. Kolovoz 2019. 00:15

Lala ❤️ 

mrgud_zg
    20. Kolovoz 2019. 00:25

Kengurica

Pa bolje da nemas veliki trbuh, manje se koza rasteze itd. Ja sam imala ravan trbuh, a tko zna sta cu imati kad rodim :)

Al ti je pravi trudnicki, ne moze se nitko zabunit 😉👌 ljubomorna sam 🙈

Ja sam imala malo skembicu i prije nego sam ostala trudna, i sad fakat ovisno kaj obucem nekad izgledam trudno a nekad samo debelo 😂 na plazi kad sjedim bas samo slaufeki 😂

• Kengurica
    20. Kolovoz 2019. 00:31

Mrgud zacas se to okrene. Beba u 4 tjedna, od cca 23.tt do 27.tt skoro udupla tezinu i vjerojatno je meni zato sad brze narastao nego inace. Sad vec ima cca 900g, barem tako moja aplikacija kaze. Ali sam ja koja sam dobivala kg jako sporo, do 24.tt 4,5kg, sad u tri tjedna dobila 2,5kg. Valjda nece to sad bas ici tempom 1kg tjedno 😱

C1M4
    20. Kolovoz 2019. 05:45

Kengurica

Bravo C1M4. Sta znaci tvoj nadima? Nesto kao R2D2?

haha, tako nekako😜😜 salim se, to je kao Cima, Cimi, Mica haha😅 ne sjecam se vise kako su me poceli zvati tako ali eto😅

Aristea
    20. Kolovoz 2019. 06:59

Jao kengurice , presladak trbuh 😍 

forensics salary pay scale pokusat cu staviti svoj..... ovo je moj od prekjucer

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    20. Kolovoz 2019. 07:02

Jao zasto je tako ogromna slika hahah. Mora da sam krivi link kopirala. Ja sam primjetila da moj bukne, pa stane i opet naraste na komad...

Sretno svima danas na pregledima! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 Cuvajte se sve!... Ja se nadam danu bez napada tahikardije ....:/
    Joj mene bebac svako jutro budi, spavala na lijevom ili desnom boku rita me uz rub i sta ces, ustani se mama haha :) 😊

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• lucille9
    20. Kolovoz 2019. 07:25

Jutro curke, nije me bilo par dana, pa vas jedva sustignem!
    Ana sretno!

Što se tiče strija- ja sam većih gabarita, u prvoj trudnoći sam dobila 20kg, 3 strijice sam dobila koja 3tj. poslije poroda (tak da produžite mazanje) i to je sve. Mislim da kod mene nije eskaliralo na račun pubertetskih strija. Mislila sam i da će mi cice biti ko u babe dok prestanem s dojenjem no i dalje su super čvrste. Mazala sam se onim Nivea mlijekom (onim osnovnim u plavoj boci). Inače koža suha za poludit. Sada se mažem onim uzorkom iz DMa a svidja mi se jako Nuxe suho ulje, koristila sam ga ranije i koža mi je bila super, pa razmišljam o kupnji dok ovo potrošim.
    Meni je trbuh u zadnjih 1mj. trudnički, do tad je izgledalo kao da sam se zdebljala. Linea inače na suncu potamni no to nestane kojih mjesec- dva po porodu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.