https://s-mania.com/v1/hr/visenamjenski-jastuk-za-mame/
Uuu koji veliki Perica...samo sto traje jos sat vremena ponuda xD

Mare gledam Pericu i zelim takvoga, ali slika s lutkom, pa umrla sam od smijeha.

Ja imam takvog..nismo se slagali nikako..meni je sluzio ko barikada da se mali ne otkotrlja u zid ili pod ormar i tako...nikad nisam usvojila ni spavanje a ni dojenje sa njim nikako
Frajla hvala na savjetu za omegu, kupujem preksutra cim se vratim u zg
Kengurica wow koji trbuh. Mene fakat jos uvijek sram mog 😂 jos uvijek je B. Ja imam jako uvucen pupak i pogotovo kad sjedim izgleda ko 2 slaufa. Kad stojim ili lezim onda se malo zaokruzi, al nije to to jos uvijek 😂. I sve ovisi kaj obucem 😁
Netko je pisao o stresu prije pregleda. Ajme ja sam isto takva. U principu nemam puno tegoba, zadnjih tjedana stvarno i osjetim bebu. Al proslo mi je sad taman mj dana od pregleda. Novi mi je u cetvrtak. A jos sam na moru, vracam se dan prije pregleda u zagreb. I zadnjih par dana sam sva paranoicna. Sama sebi idem na zivce tih par dana prije jer si umislim sve zivo i nezivo a bzvz

Pa bolje da nemas veliki trbuh, manje se koza rasteze itd. Ja sam imala ravan trbuh, a tko zna sta cu imati kad rodim :)

Kengurica Kakav trbuh 😍 Baš je onako pravi trudnički😄 I moj je takav, samo malkice manji i baš volim da se ogledam kad je tako veliki😄
Beba uptavo lupka, prosto mi žao zaspati dok je ovako aktivna 😂
Pa bolje da nemas veliki trbuh, manje se koza rasteze itd. Ja sam imala ravan trbuh, a tko zna sta cu imati kad rodim :)
Al ti je pravi trudnicki, ne moze se nitko zabunit 😉👌 ljubomorna sam 🙈
Ja sam imala malo skembicu i prije nego sam ostala trudna, i sad fakat ovisno kaj obucem nekad izgledam trudno a nekad samo debelo 😂 na plazi kad sjedim bas samo slaufeki 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji