Cure sorry kaj spamam, nesto iskusavam kako bi mogli stavljati slike. Dakle, odete na web postimg.cc i uploadate fotku, zatim iskopirate dolje link za forum i kad ga tu pejstate trebala bi se vidjeti bas fotka, a sad kad stisnem posalji cu znati radi li to.

A cuj 27.tjedan beba je vec velika a i kad se sjedi obicno djeluje veci nego na nogama..neka rastu...
evo ja prijavljujem prve pokrete veceras..nekako odmah ispod pupka sam osjetila..ne dole na crti od gacica kao inace...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica dobro zboris. Kad sam na nogama ne djeluje tako, ako krenete svi sa slikama stavit cu, ali u tri tjedna kao da mi je trbuh imao neki ogroman skok u rastu. Bas je odjednom pravi, veliki trbuh. Čini mi se da bih mogla biti jedna od onih trbušastijih.

Bome za mjesec dana mogu i ja tako očekivati..vidim i tebi se linea pojavila. Mama ju nije imala i nije ju valjda nikad primjetila na trudnicama pa me pitala sta mi to crno 😂

Bome za mjesec dana mogu i ja tako očekivati..vidim i tebi se linea pojavila. Mama ju nije imala i nije ju valjda nikad primjetila na trudnicama pa me pitala sta mi to crno 😂
ni ja lineu nikad nisam imala..a meni je bas simpaticna☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Kengurica tvoja buša 🙈 puno nas pise pa pobrkam nekad 🤷🏼♀️
Da... moja je malo manja 😉
Lunica predivan je osjecaj kad se krene osjecati udarce, barem meni je bio. Neka raznjezenost.
Linea mi je kad sam dosla na more bila samo malo izmad pupka i ispod, a nakon tjedan dana se produzila jako. Sad me zanima jel to ima veze sa suncem. Jos mi pupak nije ispao, a to bih voljela da ni ne ispadne, al nema ti biranja (ne radi estetike, imam neke issues u glavi s pupkom).
Slikajte se cure, meni je zao da se nisam slikala u istoj odjeci na istom mjestu, ali sad kad pogledam slike od prije mjesec dana i sad npr bas se jako kuzi razlika u velicini trbuha. Meni je ta trudnoca prezanimljivo stanje.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji