Lunica dobro zboris. Kad sam na nogama ne djeluje tako, ako krenete svi sa slikama stavit cu, ali u tri tjedna kao da mi je trbuh imao neki ogroman skok u rastu. Bas je odjednom pravi, veliki trbuh. Čini mi se da bih mogla biti jedna od onih trbušastijih.
Bome za mjesec dana mogu i ja tako očekivati..vidim i tebi se linea pojavila. Mama ju nije imala i nije ju valjda nikad primjetila na trudnicama pa me pitala sta mi to crno 😂
Bome za mjesec dana mogu i ja tako očekivati..vidim i tebi se linea pojavila. Mama ju nije imala i nije ju valjda nikad primjetila na trudnicama pa me pitala sta mi to crno 😂
ni ja lineu nikad nisam imala..a meni je bas simpaticna☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Kengurica tvoja buša 🙈 puno nas pise pa pobrkam nekad 🤷🏼♀️
Da... moja je malo manja 😉
Lunica predivan je osjecaj kad se krene osjecati udarce, barem meni je bio. Neka raznjezenost.
Linea mi je kad sam dosla na more bila samo malo izmad pupka i ispod, a nakon tjedan dana se produzila jako. Sad me zanima jel to ima veze sa suncem. Jos mi pupak nije ispao, a to bih voljela da ni ne ispadne, al nema ti biranja (ne radi estetike, imam neke issues u glavi s pupkom).
Slikajte se cure, meni je zao da se nisam slikala u istoj odjeci na istom mjestu, ali sad kad pogledam slike od prije mjesec dana i sad npr bas se jako kuzi razlika u velicini trbuha. Meni je ta trudnoca prezanimljivo stanje.
https://s-mania.com/v1/hr/visenamjenski-jastuk-za-mame/
Uuu koji veliki Perica...samo sto traje jos sat vremena ponuda xD
Mare gledam Pericu i zelim takvoga, ali slika s lutkom, pa umrla sam od smijeha.
Ja imam takvog..nismo se slagali nikako..meni je sluzio ko barikada da se mali ne otkotrlja u zid ili pod ormar i tako...nikad nisam usvojila ni spavanje a ni dojenje sa njim nikako
Sortiraj odgovore
Najstariji