ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 22:44

Lunica dobro zboris. Kad sam na nogama ne djeluje tako, ako krenete svi sa slikama stavit cu, ali u tri tjedna kao da mi je trbuh imao neki ogroman skok u rastu. Bas je odjednom pravi, veliki trbuh. Čini mi se da bih mogla biti jedna od onih trbušastijih.

MaRe
    19. Kolovoz 2019. 22:48

Bome za mjesec dana mogu i ja tako očekivati..vidim i tebi se linea pojavila. Mama ju nije imala i nije ju valjda nikad primjetila na trudnicama pa me pitala sta mi to crno 😂

Lunica
    19. Kolovoz 2019. 22:50

MaRe

Bome za mjesec dana mogu i ja tako očekivati..vidim i tebi se linea pojavila. Mama ju nije imala i nije ju valjda nikad primjetila na trudnicama pa me pitala sta mi to crno 😂

ni ja lineu nikad nisam imala..a meni je bas simpaticna☺

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

19. Kolovoz 2019. 23:01

miki0

Kengurica tvoja buša 🙈 puno nas pise pa pobrkam nekad 🤷🏼‍♀️

Da... moja je malo manja 😉

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 23:07

Lunica predivan je osjecaj kad se krene osjecati udarce, barem meni je bio. Neka raznjezenost. 
    Linea mi je kad sam dosla na more bila samo malo izmad pupka i ispod, a nakon tjedan dana se produzila jako. Sad me zanima jel to ima veze sa suncem. Jos mi pupak nije ispao, a to bih voljela da ni ne ispadne, al nema ti biranja (ne radi estetike, imam neke issues u glavi s pupkom).
    Slikajte se cure, meni je zao da se nisam slikala u istoj odjeci na istom mjestu, ali sad kad pogledam slike od prije mjesec dana i sad npr bas se jako kuzi razlika u velicini trbuha. Meni je ta trudnoca prezanimljivo stanje.

MaRe
    19. Kolovoz 2019. 23:13

https://s-mania.com/v1/hr/visenamjenski-jastuk-za-mame/

Uuu koji veliki Perica...samo sto traje jos sat vremena ponuda xD

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 23:25

Mare gledam Pericu i zelim takvoga, ali slika s lutkom, pa umrla sam od smijeha.

• Sarita15
    19. Kolovoz 2019. 23:54

Ja imam takvog..nismo se slagali nikako..meni je sluzio ko barikada da se mali ne otkotrlja u zid ili pod ormar i tako...nikad nisam usvojila ni spavanje a ni dojenje sa njim nikako 

• thinkpink1
    19. Kolovoz 2019. 23:58

Kengurica svaka cast! Oooo...lijepa i velika buša😍😍😍

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 23:58

Thinkpink 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.