ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Kolovoz 2019. 15:46

iva4

Joj neznam Lavice i to mi je tak bezveze jer nekima kazu jedno nekima drugo ali bez nekog velikog objasnjenja pa si ti sad misli😒 skroz bezveze… ali vjerujem da ce bit sve dobro, eto dobrodosla u klub strogog mirovanja🤪 sad su ti kauc i krevet najbolji prijatelji skupa sa laptopom, tv-om i naravno wc-om🤪 izdrzat ces, ja sam mislila da cu poludit ali tih mj dana mi je uz vas tu cure proletilo😊😊😊
    Losa vidjela sam za veritas polikliniku ali tamo je uzv 750kn sta mi je ono woow malo previse, ali ako necu moc nista drugo nac morat cu tamo jer bi htjela da i mm nekako dozivi sta ja prolazim svaki dan sa ovim malim zvrkom u busi💙

Wow zbilja su skupi... nije da njih reklamiram vec sam navela kao opciju 😀 

• AnnA
    19. Kolovoz 2019. 15:46

Joj ne mogu se sjetiti tko me pitao za komplikacije za nezaposlene odnosno kad istekne ugovor a na komplikacijama si. Evo sjeo danas puni iznos 4257.
    Sto se tice nalaza kaze 8 dana. Moram priznati da ne boli. Osjeti se lagani ubod, usudila bih se reci cak slabiji nego kad vadis krv. A ostalo je neki bas neugodan osjecaj. Kao neki pritisak. Dobila sam antibiotik i vaginalete. I moram priznati da sam danas bas nakon puno vremena bas nekako optimisticna

Angie1205
    19. Kolovoz 2019. 15:48

Hello, jel nas netko tražio?? Dakle od sinoć se nisam mogla ulogirat na forum preko moba....mjenjala lozinku i svašta nešto al neće pa neće, sad uspjela na laptopu evo.
    Nisam stigla sve čitat al pratim Annu i samo da ti poželim sreću i imam neki osječaj da će sve bit ok do kraja ;)
    Mi smo krenuli seljakat sve što stignemo i ja još ne vjerujem što sve stane u 60 kvadrata :D
    Uglavnom...stan mi je u vrečama, kutijama i sve je u kaosu a ni u kuči nije bolja situacija...i tko zna do kad tako...divotica! Danas i sutra mm radi popodne pa nemrem nikam al imam još u stanu za pakirat pa si kratim vrijeme. 
    Sretno svima na pregledima i danas i do kraja tjedna, nemam pojma kad cu opet moc sjest za komp :/
    Mi idemo na pregled u petak oko 14 pa se javim makar kad to obavimo. Puseeeee

Gogaa_V
    19. Kolovoz 2019. 15:52

Think jesam do srijede  pa cemo  vidjeti  ima li potrebe  za dalje. Nadam se da nece  biti  i da cu kuci  možda u petak,  ako ne onda tek  ponedeljak.  Tokoliza, magnezijum, i nesto  za zeljezo  to je sve od terapije. Utrogestan  i to nitko ne daje ovde vec sam vam pisala  da me cudi , ali po njima vise steti  kao nego  koristi  pa sam se i ja ucutila  ne pitam za to više. Nadam se da će biti  sve ok  i kod vas i kod mene. Osjecam  se bolje pa mi se samim  tim ide kuci 🙈  anna  imam osjecaj  takodjer  da ce sve biti ok kao i kod Cime .❣❣😘😘😘

Grizli
    19. Kolovoz 2019. 15:54

Anna brz oporavak i da nazal dodje savrsen! Cuvaj se sada.
    Lavice a zao mi je da moras mirovat. Al ono najvaznije beba je dobro. Sve mi mozemo izdržat za nasa mala cudovista.
    Ttadea joj ti humanovci bas ne vole prenatale ne znam zasto tako i meni moja bila rekla da ne moramn nis uzimat isto strunjakinja humane medicine , dok recimo kad sam bila kod specijalistice fetalne medicine rekla mi obavezno. Prva tri mj barem folnu, a poslije i ostale. Kao primjer je navela da su nase mame ostajale bez zubi tokom trudnoce, a to je samo kako je ona rekla jedna losa strana ne koristenja nikakvih dodataka s time da u ono vrijeme je voce i povrce bilo zdravije i bogatije svim tim vit i min nego danas. Omegu je rekla obavezno od 6 mj trudnoce pa do kraja, al da nije na odmat uzimat i ranije, osim kao u fazi implantacije da bas i nije idealno. 

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 16:04

Ttadea moj je isto stava da nam nikakvi vitamini ne trebaju. Teoretski prije to nije ni postojalo, a djeca su se zdrava radjala, ali ja se vodim za onim da je danas hrana upitne kvalitete pa valjda neki prenatal nece skoditi. Sve se nesto masovno proizvodi i voce i povrce..
    Nisu svi prenatali isti, ali ovi brandirani nasi su svi ok. Ja sam si preko iherba narucivala americke koji imaju vise minerala i vitamina zastupljenih medjutim trebapaziti na oblik vitamina A i kolicinu. Nasi pokrivaju samo osnovno. U biti sam ja to radila radi aktivnog oblika folne i methyl oblika b12 vitamina, ali sad evo imam novalac, proslu mi je bio prenatas itd. I ja si gledam da se pije jedna dnevno jer mi se stvarno ne da piti par puta na dan.

Lavica27
    19. Kolovoz 2019. 16:12

thinkpink1

Lavica27

Thinkpink, od prošlog tjedna pojačan Utrogestan 3×2, magnezij i normabel 2mg po potrebi al to nisam planirala konzumirati. Iskreno ja bas nikakve kontrakcije ne osjećam nit sam osjećala…

Ni ne moras osjecati kontrakcije, mozda onaj proljev je bio usmjerenje da se desava ono sto ne bi jos trebalo…i mislim da ti i keksanje nije pozeljno…od th.klasika, to inace daju…sam ne znam zakaj ti dala da si stavljas utrice kad ti je vanjsko usce malo otvoreno, pa da se prevenira infekcia od bilo kakvog guranja nutra…

Misliš da je moguće da proljev ukaze na to🤔🤔 Hahah keksanja ni na vidiku od plusa na testu🙈  Kad sam spomenula da mi je dosta tih utrica (prije nego me pregledala) je rekla da obzirom da sam doma nek ih pijem al kad me pregledala odmah je rekla samo vaginalno da stavljam jer je bolja apsorpxija...

Frajla
    19. Kolovoz 2019. 16:49

Do 29. ikea daje popust na sve krevete 😉

• thinkpink1
    19. Kolovoz 2019. 16:51

Lavica27

thinkpink1

Lavica27

Thinkpink, od prošlog tjedna pojačan Utrogestan 3×2, magnezij i normabel 2mg po potrebi al to nisam planirala konzumirati. Iskreno ja bas nikakve kontrakcije ne osjećam nit sam osjećala…

Ni ne moras osjecati kontrakcije, mozda onaj proljev je bio usmjerenje da se desava ono sto ne bi jos trebalo…i mislim da ti i keksanje nije pozeljno…od th.klasika, to inace daju…sam ne znam zakaj ti dala da si stavljas utrice kad ti je vanjsko usce malo otvoreno, pa da se prevenira infekcia od bilo kakvog guranja nutra…

Misliš da je moguće da proljev ukaze na to🤔🤔 Hahah keksanja ni na vidiku od plusa na testu🙈 Kad sam spomenula da mi je dosta tih utrica (prije nego me pregledala) je rekla da obzirom da sam doma nek ih pijem al kad me pregledala odmah je rekla samo vaginalno da stavljam jer je bolja apsorpxija…

Mislim da nije za isključit s obzirom da su ti svi nalazi uredni, i krvi i stolice...🤔🤔🤔ne znam dal si to napomemula danas na pregledu, ako nisi zvrcni dr ili obavezno pitaj pri sljedecem...
    Oooo...onda znam kako ti je, kod mene jos prije jer smo bili na IVF-u, tak da nis od stimulacije...nek i oni nesto malo pregrme...😉
    Je, kod utrica je bolja apsprpcija vaginalno, ali ne znam kaj se svi fokusiraju samo na njih. Bas sam pitala svog MPO-vca razliku između utrica i duphastona, veli nema je osim u nacinu primjene...i ja sam bila na utricima na pocetku, ali kak sam imala svako malo krvarenja i smeđarenja do skoro 11.tt, skinuo me s utrica. Jer ako postoji nekakvo krvarenje ili smeđarenje, veli mi da je krv idealan medij za infekcije. I od tad sam na Duphastonima na udarnoj dozi 3x2 (nije klasika kak ginici inace daju 3x1). I mislim da bi trebala izbjegavat sjedenje. Jel trebas pojačat dozu magnezija, jer mislim da su Gogi dali od 1000mg?🤔

Lavica27
    19. Kolovoz 2019. 17:12

thinkpink1

Lavica27

thinkpink1

Lavica27

Misliš da je moguće da proljev ukaze na to🤔🤔 Hahah keksanja ni na vidiku od plusa na testu🙈 Kad sam spomenula da mi je dosta tih utrica (prije nego me pregledala) je rekla da obzirom da sam doma nek ih pijem al kad me pregledala odmah je rekla samo vaginalno da stavljam jer je bolja apsorpxija…

Mislim da nije za isključit s obzirom da su ti svi nalazi uredni, i krvi i stolice…🤔🤔🤔ne znam dal si to napomemula danas na pregledu, ako nisi zvrcni dr ili obavezno pitaj pri sljedecem…
    Oooo…onda znam kako ti je, kod mene jos prije jer smo bili na IVF-u, tak da nis od stimulacije…nek i oni nesto malo pregrme…😉
    Je, kod utrica je bolja apsprpcija vaginalno, ali ne znam kaj se svi fokusiraju samo na njih. Bas sam pitala svog MPO-vca razliku između utrica i duphastona, veli nema je osim u nacinu primjene…i ja sam bila na utricima na pocetku, ali kak sam imala svako malo krvarenja i smeđarenja do skoro 11.tt, skinuo me s utrica. Jer ako postoji nekakvo krvarenje ili smeđarenje, veli mi da je krv idealan medij za infekcije. I od tad sam na Duphastonima na udarnoj dozi 3x2 (nije klasika kak ginici inace daju 3x1). I mislim da bi trebala izbjegavat sjedenje. Jel trebas pojačat dozu magnezija, jer mislim da su Gogi dali od 1000mg?🤔

Jesam, sve sam joj ispričala o proljevu i nalazima. Ležim stalno, zato više ni ne idem na posao da izbjegnem sjedenje. Eventualno kad jedem. Jedino sam čitala da treba izbjegavati čučanje i saginjanje a ja to s malom non stop radim. E vidiš palo mi na pamet to za magnezij. Popila sam jedan popodne budem i navečer kaj sad...samo me strah da mi opet ne bude mekanija stolica od tog magnezija. A kod stavljanja pazim uvijek perem ruke,imam svoj poseban ručnik za to... nadam se najboljem. Hvala ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.