Anna, drzimo svi palceve na rukama (i nogama ) da nalaz amnio bude uredan!!!
Sto se tice prenatala, trenutno uzimam od Solgara, 60 tableta 125kn. U 2 tablete dnevno ima 400mcg folne (200%), 652mg kalcija (82%), 227mg magnezija (61%), 14mg zeljeza (100%) itd.. mislim da su to skroz ok doze. Eventualno cu si uzeti jos dodatni magnezij po potrebi (od Biolectre) kad vidim da svi tako i moram naruciti omegu iz BioBio. Ako netko jos ne uzima riblju, oni vam imaju dobivenu iz algi.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Anna imam dobar feeling da će sve biti u redu... ovo šta to je doktor već rekao ulijeva jako puno nade... 🥰

C1m4 probaj u Ginekos
Mene narucila za 2 dana vec nakon zvanja i odradili anomali i 4d za 550kn. Ocito im nije guzva..
Ne kuzim kako mi dr.rece tak za vitamine. I meni bilo cudno. A vrhunski specijalist za medicinski potpomognutu.. 😐
Ne trebam ja, Iva traži za 4D, ali hvala ti meni je moja isto rekla ako jedem raznovrsno da ne trebaju vitamini, ali ne jedem pola toga pa eto, mora piti vitamine xd

Ne kuzim kako mi dr.rece tak za vitamine. I meni bilo cudno. A vrhunski specijalist za medicinski potpomognutu.. 😐
Zato jer ga nije posjetio nitko od strucnih suradika i ponudio mu kongres ili sponzorirano predavanje…salim se😂😂😂
Oni uglavnom manje-vise vele bolje popit casu pive nego uzet neke prenatale…nemaju bas neki stav o tome…🤔
Ha ha ha... ovo sa strucnim je istina 🤣 ma zapravo ja isto nije da jako vjerujem tim dodacima (apsorpcija jako loša) no necu na svoju ruku reć da ih ne želim. Pijem ih... neće škodit 🤣🤣 meni ništa ne valja za jest pa trebam vitamina. A vidim da su mi nokti jači pa vjerojatno nekako djeluju.
Sta se utrica tice,mislim da se po nekim novim studijama daju kako bi spriječili otvaranje. Ja ih od početka uzimam... sad sam na 3×1. Više ne znam kako bi bilo bez njih 🤣
Moj je isto rekao ako jedem raznovrsno da ne trebaju dodaci prehrani. A ja sad uvela i probiotike u kapsulama.

url=https://lilypie.com]
Joj neznam Lavice i to mi je tak bezveze jer nekima kazu jedno nekima drugo ali bez nekog velikog objasnjenja pa si ti sad misli😒 skroz bezveze… ali vjerujem da ce bit sve dobro, eto dobrodosla u klub strogog mirovanja🤪 sad su ti kauc i krevet najbolji prijatelji skupa sa laptopom, tv-om i naravno wc-om🤪 izdrzat ces, ja sam mislila da cu poludit ali tih mj dana mi je uz vas tu cure proletilo😊😊😊
Losa vidjela sam za veritas polikliniku ali tamo je uzv 750kn sta mi je ono woow malo previse, ali ako necu moc nista drugo nac morat cu tamo jer bi htjela da i mm nekako dozivi sta ja prolazim svaki dan sa ovim malim zvrkom u busi💙
Wow zbilja su skupi... nije da njih reklamiram vec sam navela kao opciju 😀
Joj ne mogu se sjetiti tko me pitao za komplikacije za nezaposlene odnosno kad istekne ugovor a na komplikacijama si. Evo sjeo danas puni iznos 4257.
Sto se tice nalaza kaze 8 dana. Moram priznati da ne boli. Osjeti se lagani ubod, usudila bih se reci cak slabiji nego kad vadis krv. A ostalo je neki bas neugodan osjecaj. Kao neki pritisak. Dobila sam antibiotik i vaginalete. I moram priznati da sam danas bas nakon puno vremena bas nekako optimisticna

Hello, jel nas netko tražio?? Dakle od sinoć se nisam mogla ulogirat na forum preko moba....mjenjala lozinku i svašta nešto al neće pa neće, sad uspjela na laptopu evo.
Nisam stigla sve čitat al pratim Annu i samo da ti poželim sreću i imam neki osječaj da će sve bit ok do kraja ;)
Mi smo krenuli seljakat sve što stignemo i ja još ne vjerujem što sve stane u 60 kvadrata :D
Uglavnom...stan mi je u vrečama, kutijama i sve je u kaosu a ni u kuči nije bolja situacija...i tko zna do kad tako...divotica! Danas i sutra mm radi popodne pa nemrem nikam al imam još u stanu za pakirat pa si kratim vrijeme.
Sretno svima na pregledima i danas i do kraja tjedna, nemam pojma kad cu opet moc sjest za komp :/
Mi idemo na pregled u petak oko 14 pa se javim makar kad to obavimo. Puseeeee

Think jesam do srijede pa cemo vidjeti ima li potrebe za dalje. Nadam se da nece biti i da cu kuci možda u petak, ako ne onda tek ponedeljak. Tokoliza, magnezijum, i nesto za zeljezo to je sve od terapije. Utrogestan i to nitko ne daje ovde vec sam vam pisala da me cudi , ali po njima vise steti kao nego koristi pa sam se i ja ucutila ne pitam za to više. Nadam se da će biti sve ok i kod vas i kod mene. Osjecam se bolje pa mi se samim tim ide kuci 🙈 anna imam osjecaj takodjer da ce sve biti ok kao i kod Cime .❣❣😘😘😘

Anna brz oporavak i da nazal dodje savrsen! Cuvaj se sada.
Lavice a zao mi je da moras mirovat. Al ono najvaznije beba je dobro. Sve mi mozemo izdržat za nasa mala cudovista.
Ttadea joj ti humanovci bas ne vole prenatale ne znam zasto tako i meni moja bila rekla da ne moramn nis uzimat isto strunjakinja humane medicine , dok recimo kad sam bila kod specijalistice fetalne medicine rekla mi obavezno. Prva tri mj barem folnu, a poslije i ostale. Kao primjer je navela da su nase mame ostajale bez zubi tokom trudnoce, a to je samo kako je ona rekla jedna losa strana ne koristenja nikakvih dodataka s time da u ono vrijeme je voce i povrce bilo zdravije i bogatije svim tim vit i min nego danas. Omegu je rekla obavezno od 6 mj trudnoce pa do kraja, al da nije na odmat uzimat i ranije, osim kao u fazi implantacije da bas i nije idealno.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji