ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    19. Kolovoz 2019. 14:13

Anna bit ce to sve ok 😘🙏 Dokazat ces im kao i Cima da statistika griješi 🙂

MaRe
    19. Kolovoz 2019. 14:20

Šta kuhate danas? Ja imam baš "zdravi" ručak...pomfrit i pileći medaljoni al popravila sam ga malo s krastavac salatom :)
    Više nemam nikakvih ideja i ništa mi se ne jede xD Kontam jedan dan kad mi se otvori apetit da ću 10 kg natući u mjesec dana 

19. Kolovoz 2019. 14:22

Netko je spomenuo da se ne moze narucit na 4D. Ja imam pozitivna iskustva sa poliklinikom Veritas, imaju jako dobru ultrazvučnu opremu. Prije trudnoće sam imala neke probleme koje je samo dr. Barišić tamo uspijela dijagnosticirati. Pa možda oni imaju termin, bili su fleksibilni i radili i subotom.

19. Kolovoz 2019. 14:23

MaRe

Šta kuhate danas? Ja imam baš "zdravi" ručak…pomfrit i pileći medaljoni al popravila sam ga malo s krastavac salatom :)
    Više nemam nikakvih ideja i ništa mi se ne jede xD Kontam jedan dan kad mi se otvori apetit da ću 10 kg natući u mjesec dana

Isti meni i kod mene 🤣🤣🤣

19. Kolovoz 2019. 14:24

C1m4 probaj u Ginekos
     Mene narucila za 2 dana vec nakon zvanja i odradili anomali i 4d za 550kn. Ocito im nije guzva..
    Ne kuzim kako mi dr.rece tak za vitamine. I meni bilo cudno. A vrhunski specijalist za medicinski potpomognutu.. 😐

lorija
    19. Kolovoz 2019. 14:24

Lavica27

Tockice rekla je zato što mi je u 8 dana tako napredovao nalaz. Eto nemam pojma… Ja ću mirovati pa što bude…

Lorija davno sam pisala. Po porodu mi nije izlazila posteljica nikako van i kad je izašla je povukla van za sobom i maternicu pa se maternica preokrenula (inverzija maternice).morali su je ručno repozicionirati. Imala sam placenta accretu (uraslu posteljicu) što nije moguće vidjeti uzv-om. Na mjestu urastanja je došlo do rupture maternice. Unutarnje krvarenje, operacija. Srećom nakon hitne operacije spasili su je sa dva sava.

O Boze,hvala Bogu dobro je proslo. 
    Nadam se da taj dogadjaj ne utjece na ovo sad. Jesi li spomenula to svom ginekologu? Sta on kaze na to? 

Hrabrica
    19. Kolovoz 2019. 14:26

AnnA

Lavice sada razmisljaj samo kako je beba ok. To je momentalno najvaznije. A ti ces eto malo odmirovati i opet ce biti sve super. Znam da je tesko ostati pozitivan ali usredotoci se na bebu koja dobro napreduje.
    Ja evo lezim u apartmanu nakon amnio. Kazu da moram odlezati nekih sat i pol. Po ultrazvuku je sve dobro, beba se dobro razvija, mozak i srce su dobro. Ali mi je doktor u vise navrata ponovio da ultrazvuk ne moze zamijeniti amnio i da se ne moze vidjeti kromosomska greska na ultrazvuku. Ali ono sto obocno ukazuje na gresku (srce i mozak) tu vidljivo nije. Pa se eto nadajmo najboljem :)

AnnA

Lavice sada razmisljaj samo kako je beba ok. To je momentalno najvaznije. A ti ces eto malo odmirovati i opet ce biti sve super. Znam da je tesko ostati pozitivan ali usredotoci se na bebu koja dobro napreduje.
    Ja evo lezim u apartmanu nakon amnio. Kazu da moram odlezati nekih sat i pol. Po ultrazvuku je sve dobro, beba se dobro razvija, mozak i srce su dobro. Ali mi je doktor u vise navrata ponovio da ultrazvuk ne moze zamijeniti amnio i da se ne moze vidjeti kromosomska greska na ultrazvuku. Ali ono sto obocno ukazuje na gresku (srce i mozak) tu vidljivo nije. Pa se eto nadajmo najboljem :)

Anna sad se samo čuvaj i misli pozitivno <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

lorija
    19. Kolovoz 2019. 14:26

Ana brz oporavak sad i sretnoo s nalazima. Ocekujem dobre vijesti i od tebe 🙏

• thinkpink1
    19. Kolovoz 2019. 14:36

Lavice bitno de je mali frajer dobro. A ti se sad malo priberi i miruj. Ponasaj se kao da si u bolnici. Samo si vizualiziraj i zapitaj kad nesto krenes radit dal bi to radila da si hospitalizirana? I sama ces si dati odgovor. Dal ti je dala jos nesto od th.osim mirovanja? Bit ce sve ok, samo moras ostati discplinirana bar do sljedeceg pregleda...🤗
    Anna super za uredan UZV nalaz. Kad ocekujes nalaz amnio? Budes vidjela da ce biti sve ok i da je samo lažna uzbuna kao što je bila i kod Cime! 😉
    Goga jel su tebe prikljucili na tokolizu? Jos malo i odbrojavas do otpusta k'o da si u vojsci...😉🤗
    Curke moje drž'te se i budite jake jer to i jeste!!!!
    Šaljem 🤗🤗🤗 i 😘😘😘 da sve prođe ok
    ❤❤❤🥰🥰🥰

Lavica27
    19. Kolovoz 2019. 14:39

lorija

Lavica27

Tockice rekla je zato što mi je u 8 dana tako napredovao nalaz. Eto nemam pojma… Ja ću mirovati pa što bude…

Lorija davno sam pisala. Po porodu mi nije izlazila posteljica nikako van i kad je izašla je povukla van za sobom i maternicu pa se maternica preokrenula (inverzija maternice).morali su je ručno repozicionirati. Imala sam placenta accretu (uraslu posteljicu) što nije moguće vidjeti uzv-om. Na mjestu urastanja je došlo do rupture maternice. Unutarnje krvarenje, operacija. Srećom nakon hitne operacije spasili su je sa dva sava.

O Boze,hvala Bogu dobro je proslo.
    Nadam se da taj dogadjaj ne utjece na ovo sad. Jesi li spomenula to svom ginekologu? Sta on kaze na to?

Ma zna svaki ginekolog koji me gledao o tome jer je jako rijetko stanje i ne vide ga ginekolozi baš u praksi, tako mi je objasnjeno. Zadnji slucaj u mom rodilistu 23g prije mene ali je nažalost rodilja umrla... Bilo je gusto al sve je iza nas. Rekli su mi da je vjerojatno da će se ponoviti ako je posteljica na istom mjestu. Al sad idem na carski i znamo što nas može čekati pa eto... 
    Iva možda jer si ti 10 tj duže trudna od mene pa manji oprez?
    Goga držim fige za tvoj nalaz...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.